Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Wcześniej było:

a teraz:

a teraz:

So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
- LukaSieka

Właśnie w nocy zapoznałem się z nowym Attic. Od rana molestuje swój system słuchowy tym samym. Na prawdę świetna rzecz! Pierwsza płyta już mi się podobała, ale ta jest jeszcze lepsza.
Pierwsza płyta Attic ma numer, dzięki któremu zwróciłem uwagę na ten zespół. Funeral In The Woods 
I właśnie ostatnia muzyczna lekturka skłoniła mnie do odświeżenia jednego z moich ulubionych albumów Króla, ale i metalu w ogóle. Mógłby już wydać to DVD (i mam nadzieję CD) z ostatniej trasy, długo przy nim grzebie.

I właśnie ostatnia muzyczna lekturka skłoniła mnie do odświeżenia jednego z moich ulubionych albumów Króla, ale i metalu w ogóle. Mógłby już wydać to DVD (i mam nadzieję CD) z ostatniej trasy, długo przy nim grzebie.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Przeszukiwałem sobie wczoraj strych i okazało się, że znalazłem pudło ze starymi płytami ojca, dużo jest wydań "stadionowych" kultowych albumów, ale znalazły się też oryginały, a wśród nich ten album. Nigdy szczerze za nimi nie przepadałem, bo jestem dość sceptycznie nastawiony z góry co do zespołów z damskim wokalem, ale powiedziałem sobie "co tam" i włączyłem. Od tej chwili cofam wszystkie złe słowa które o nich mówiłem

Lepiej późno niż później, u mnie dzisiaj też akurat ten wspaniały albumL1P4 pisze: ↑ndz sie 20, 2017 1:50 pm Przeszukiwałem sobie wczoraj strych i okazało się, że znalazłem pudło ze starymi płytami ojca, dużo jest wydań "stadionowych" kultowych albumów, ale znalazły się też oryginały, a wśród nich ten album. Nigdy szczerze za nimi nie przepadałem, bo jestem dość sceptycznie nastawiony z góry co do zespołów z damskim wokalem, ale powiedziałem sobie "co tam" i włączyłem. Od tej chwili cofam wszystkie złe słowa które o nich mówiłem![]()
Wishbone Ash - Wishbone Ash (1970)
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 2259
System Has Failed - Megadeth, ten album uważam za najlepszy po wielkim powrocie,.
- AncientMariner
- -#Clansman

- LukaSieka

Ostatnio wzięło mnie na "niemetalowe" granie: wcześniej Depeche Mode "Songs Of Faith and Devotion".
Obecnie przerabiam "Blood Sugar Sex Magic" Red Hotów.
Obecnie przerabiam "Blood Sugar Sex Magic" Red Hotów.

Swietna rzecz. Dobre stare czasy się przypominają.
- LukaSieka

Mephistofeles - Whore