Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Re: Teraz słucham...

Jedna z lepszych rzeczy jakie słyszałem przez ostatni rok.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Dobra rzecz, ale ja mam troche problem z tym, żeby przesłuchać to spokojnie za jednym podejściem. Tyle się dzieje w tym utworze. Poza tym już ta poprzednia płyta Colored Sands jest bardzo ciężka w odbiorze. Nawet ludzie słuchający death metalu mają z tym ich graniem problem. Tak czy inaczej bardzo ambitna rzecz, godna polecenia. W sumie tez troche odważny ten materiał, bo z tym odbiorem właśnie jest różnie.

nowy Horisont

i klasyka

i klasyka

Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- LukaSieka

- LukaSieka

"Pleiades' Dust" moze i super przystępnym materiałem nie jest, ale Gorguts chyba nigdy tak na prawdę nie byli od takiego prostego grania. Według mnie ten materiał, mimo, że nie jest lekkostrawny to jest na prawdę świetny! Nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi się to z King Crimson. Bardzo bym chciał zobaczyć ten kawałek na żywo.Adrian S.O.S. pisze: ↑wt sie 22, 2017 8:19 pm Dobra rzecz, ale ja mam troche problem z tym, żeby przesłuchać to spokojnie za jednym podejściem. Tyle się dzieje w tym utworze. Poza tym już ta poprzednia płyta Colored Sands jest bardzo ciężka w odbiorze. Nawet ludzie słuchający death metalu mają z tym ich graniem problem. Tak czy inaczej bardzo ambitna rzecz, godna polecenia. W sumie tez troche odważny ten materiał, bo z tym odbiorem właśnie jest różnie.

Wtedy to była kapela! Kurde, ale ogień.
- LukaSieka

Od rana takie klasyki:

Ciekawy jest ten materiał, ale dla mnie to troche za ciężkie. I nie chodzi, że to death metal, tylko w odbiorze nie jest to utwór zbyt łatwy. Stary Gorguts lubie, ale wole trochę prostsze rzeczy do słuchania z deathu.LukaSieka pisze: ↑śr sie 23, 2017 7:07 pm"Pleiades' Dust" moze i super przystępnym materiałem nie jest, ale Gorguts chyba nigdy tak na prawdę nie byli od takiego prostego grania. Według mnie ten materiał, mimo, że nie jest lekkostrawny to jest na prawdę świetny! Nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi się to z King Crimson. Bardzo bym chciał zobaczyć ten kawałek na żywo.
- Saimon1995
- -#Moderator

- LukaSieka