09/12/2017 - DIO - returns Warszawa/Progresja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 09/12/2017 - DIO - returns Warszawa/Progresja
skład jest bardzo dobry, ale patrząc po reakcjach ludzi nie wróżę im dobrej publiki, cudem będzie jak ten koncert się w ogóle odbędzie
nie wiem jak w innych krajach, myślicie, że ludzie łykną takie coś?
nie wiem jak w innych krajach, myślicie, że ludzie łykną takie coś?
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Aż nie mogę uwierzyć, że taki Simon Wright, Craig Goldy czy Scott Warren poszli na takie coś. Do tego jeszcze Owens.... Również mam nadzieję, że frekwencja będzie słaba. Niedługo zaczną robić trasy Elvisa, Sinatry albo Queen z Mercurym 
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
A ja się wybiorę, pal sześć hologram (który pewnie będzie tylko na kilku utworach, o ile nie na samym 'We Rock'), dla muzyków warto: Wright, Goldy, "Ripper" Owens i Oni Logan 
To muza, którą chętnie posłucham na żywo. To hołd, tyle że z użyciem najnowocześniejszej techniki
To muza, którą chętnie posłucham na żywo. To hołd, tyle że z użyciem najnowocześniejszej techniki
ogłoszono supporty: Scream Maker i Ceti.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
To wiem kto się na pewno nie pojawi 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

O ile rozwazalem jeszcze przejść się z ciekawosci i wyjść przed hologramem, no to Teraz mamy bekę roku
-
Deleted User 2259
Ludzie pewnie przyjdą, żeby dostać autograf od samego Mistrza Dio 
Ten skład to taki rak, że musieliby mnie tam siłą zaciągnąć.
Cancer fest.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Shit Maker... Litosci.
https://www.last.fm/user/kamooo
Co za fala niechęci. To chyba jednak najpopularniejszy zespół w Polsce 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Pod względem "Bad Reputation" na pewno
.
Ciekawe jak oni na to wpadli?
Żaden zespół który przyciągnąłby ludzi nie zgodził się wystąpić?
Czy Scream Maker znów zapłacił zeby wystąpić przed publicznością której nie da się zliczyć na palcach jednej ręki?
Żaden zespół który przyciągnąłby ludzi nie zgodził się wystąpić?
Czy Scream Maker znów zapłacił zeby wystąpić przed publicznością której nie da się zliczyć na palcach jednej ręki?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 2259
?Mnie tylko zastanawia skąd oni mają kasę, by tak ciągle dopłacać do tego ''interesu'' 
Zostało po tych koncertach w Chinach 
naprawdę sądzisz, że chłopaki musieli kupować support przed Dio Disciples? Znają się z Owensem od lat, więc mają wejscia na management.
(Nawiasem mówiąc, ufam, że ustalą dzięki temu wspólnemu wieczorowi udział jakiegoś oryginalnego członka grupy Dio na majowych memoriałach. To by był konkret!)
Ważnym źródłem hejtu zawsze jest zazdrość.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Z całym szacunkiem, ale nazywanie tych ludzi oryginalnymi członkami Dio, to jak nazywanie Chrisa Brodericka oryginalnym członkiem Megadeth.jakiegoś oryginalnego członka grupy Dio
Biorąc pod uwagę jak żałosne liczby na chińskim odpowiedniku yt notuje skrimejker, nie wiem czego zazdrościćWażnym źródłem hejtu zawsze jest zazdrość.
Mój ulubiony argument. Kiedyś, kiedy jeszcze Bieber święcił sukcesy (teraz może też to robi, ale o nim nie słyszę) i był bożyszczem nastolatek, fajnie się irytowało dziewczynki, które się do niego modliły. Oczywiście koronnym argumentem było "Hejtujesz bo zazdrościsz!!!". Wtedy te słowa były tak niedorzeczne, jak teraz. Szczerze baaardzo wątpię, by osoby naśmiewające się ze Scream Maker zazdrościły im ich "sukcesów". Ja osobiście raczej się nad tym zespołem nie pastwię (tutaj wolę Nocnego Kochanka, który jest dla mnie straszną kichą), ale jeśli miałbym go krytykować, to nie dlatego, że chciałbym sobie jeździć po Chinach i wydawać płyty przy pomocy crowdfundingu, tylko z powodu ogólnej przeciętności.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
A czego ja mam im zazdrościć?
Że w swoim kraju są wyśmiewani, a ich koncerty przyciągają mniej osób niż skromne imprezy rodzinne?