Tego się nie spodziewałem. Kolejny z faworytów dostał strzał.
Iron Maiden Survivor 2017 - Komentarze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden Survivor 2017 - Komentarze
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 2259
Juz w tamtej rundzie, jakas porazka
Im dalej zabawa trwa, tym bardziej zaskakujące typy, odpadają kawałki wielkiej klasy przed takimi "średniakami" jak Purgatory czy Remember. Co to się wyrabia? :-) Gdyby klasyfikacja utworów układana poprzez naszą zabawę miała mieć decydujący wpływ na częstotliwość słuchania nagrań w domowym zaciszu, to ..... długo nie posłuchałbym kawałków światowej klasy 
Ależ już człowiek głupoty wypisuje
Ależ już człowiek głupoty wypisuje
"Still my heart calculate and pray"
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja mam wrażenie, że ludzie głosują jakoś losowo. Nie wierzę, że Purgatory albo Loneliness może się komuś bardziej podobać niż To Tame...
Teraz sobie zerknąłem na wyniki i tak bardzo rozmijają się z moimi zapatrywaniami, że nawet nie ma sensu żebym brał udział
Cały czas głosowałbym na jeden utwór, pewnie prawie przez niemal całą zabawę.
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

No to możesz zacząć wierzyć, bo wole 10 razy bardziej Loneliness od To Tame. Na dziwaka teraz pewnie wyjde, co
A Purgatory to mój Top 3 tych najszybszych utwór Maiden.
-
Deleted User 2259
Loneliness również bardziej cenię od To Tame. poza tym w "wielkim finale" tylko 2-3 początkowe utwory pokryły się z moją listą. ogólnie, to po raz kolejny wychodzę z założenia, że tajność głosowania wywróciłaby wszystko do góry nogami.
dobrym przykładem jest Powerslave, który przez wszystkie rundy nie miał żadnego głosu, a teraz jak ktoś zarzucił, to wielka fala nadeszła. co prawa, cieszy że Remember może dłużej się utrzymać, jednak niewolnik to zupełnie inna klasa
dobrym przykładem jest Powerslave, który przez wszystkie rundy nie miał żadnego głosu, a teraz jak ktoś zarzucił, to wielka fala nadeszła. co prawa, cieszy że Remember może dłużej się utrzymać, jednak niewolnik to zupełnie inna klasa
-
Deleted User 6661
Loneliness uwielbiam, to mój utwór nr 1-2 z najlepszej płytki Maiden. Stawiam go ponad Diunę. Z kolei na Purgatory głosuję już chyba 2 tygodnie. Mam jeszcze kilka średniaków do odstrzału, ale nie będę ich wymieniał, bo zapeszę i dotrą na podium.Adrian S.O.S. pisze: ↑śr wrz 13, 2017 10:42 pmNo to możesz zacząć wierzyć, bo wole 10 razy bardziej Loneliness od To Tame. Na dziwaka teraz pewnie wyjde, co?
A Purgatory to mój Top 3 tych najszybszych utwór Maiden.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Jakiś bunt na pokładzie 
Powerslave, COD, Moonchild za szybko zdecydowanie 
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Zerkają na to napisała pierwsza, lub dwie pierwsze osoby i piszą to samo. Nie wierzę, że w poprzedniej rundzie tak dużo głosów dostałoby Powerslave, gdyby głosowanie było niejawne.
EDIT
Zresztą już był przypadek w tej edycji jak chyba w głosowaniu B-sideów pierwsza osoba napisała utwór, który nie był już na liście, a kilka osób też na niego zagłosowało.
- Saimon1995
- -#Moderator

W życiu bym nie przypuszczał, że Remember Tomorrow to lepszy utwór od Powerslave, Moonchild czy Children of the Damned. Zaraz się okaże, że jeszcze on wygra. 
I już kilka głosów na SSOASS
kontrowersyjny ten tegoroczny Survivor
kontrowersyjny ten tegoroczny Survivor
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Jak dla mnie to top5, czasami top3.
I pewnie zostanie wywalony w tej lub następnej rundzie. Nie wiem jak można go nie lubieć.
I pewnie zostanie wywalony w tej lub następnej rundzie. Nie wiem jak można go nie lubieć.
zawsze mi się wydawało, że To Tame a Land ma ciągu zwolenników na forum.
Ja mam nadzieję, że wreszcie padnie siódmy syn i będę mógł wrócić do zabawy.
Ja mam nadzieję, że wreszcie padnie siódmy syn i będę mógł wrócić do zabawy.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Jedno głosowanie odpuściłem i odpadł mój numer
Teraz już jest na prawdę ciężko cokolwiek podać.