Iron Maiden Survivor 2017 - Komentarze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Re: Iron Maiden Survivor 2017 - Komentarze
Również uważam, że za szybko na To Tame.
Porażka. Najpierw odpadł mój ulubiony kawałek z PoM (Eagles), teraz muszę zagłosować na swój ulubiony kawałek z SiT, bo jednak Aces High stawiam minimalnie wyżej. A patrząc na rozkład głosów, czuję że odpadną jako kolejne.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 2259
Już za niedlugo zaczniemy survivor Dickinsona, zobaczymy ilu chętnych będzie. Lukas w tym samym czasie zacznie koncertówki IM.
-
Deleted User 6661
A co ja mam powiedzieć? Dla mnie Orzełki to top1 ever, a Runner nie jest wcale daleko za nim. Aces świetny - bez dwóch zdań, może nawet najlepszy spośród wszystkich szybkich utworów Maiden, ale jednak słabszy od Runnera.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

W końcu i mnie zakuło wykluczenie AH
Myslalem ze AH bedzie w top5 a moze nawet w top3
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
To był ostatni klasyczny, szybki rocker w głosowaniu.
EDIT: A przy okazji, widziałem głos na Hallowed, więc już nie ma utworów bez głosu.
EDIT: A przy okazji, widziałem głos na Hallowed, więc już nie ma utworów bez głosu.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Jeśli chodzi o utwory co zostały to marzy mi się taka kolejność odpadania:
1. Phantom of the Opera
2. Infinite Dreams
3. Caught Somewhere In Time
4. Hallowed Be Thy Name (Bronze)
5. Rime Of The Ancient Mariner (silver)
6. Alexander The Great (winner)
1. Phantom of the Opera
2. Infinite Dreams
3. Caught Somewhere In Time
4. Hallowed Be Thy Name (Bronze)
5. Rime Of The Ancient Mariner (silver)
6. Alexander The Great (winner)
Mnie przeraża na tym etapie ilość głosów na Hallowed i Alexandra, dwa najlepsze utwory Maiden... coś czuję, że na Rime pogłosuję sobie do finału 
-
Deleted User 2259
Dwa najlepsze to To Tame i jeszcze jeden, ktory jest w grze :> , Studyjna wersja hallowed do wora 
No u mnie To Tame a Land nr 3
(byłby)
U mnie top3 to HBTN, Rime i Powerslave
Jeden odpadl to trzeba chronić reszty
Jeden odpadl to trzeba chronić reszty
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Ja nie szufladkuję piosenek na studyjne i koncertowe. Jeżeli jakakolwiek wersja kopie dupę to kopie i tyle. Nie będę powtarzał, że dany utwór z danej płyty zagrany podczas koncertu na Fidżi o 21:43 był wykonany najlepiej na świecie. Gdyby taki był na płycie to byłby zajebisty, tak to ssący średniaczek...
No właśnie myślałem, że finał rozegra się między Hallowed a Alexandrem, a tymczasem na faworyta wyrasta CSiT
-
Deleted User 2259
Ten survivor jest fajny, bo nieprzywidywalny. Hallowed zawsze zwyciężał z tego co pamiętam, dla mnie wersja studyjna to nawet nie jest top 50 ich utworów, więc cieszę się, że odpadł. Byłem pewny, że doczłapie do finału, ale na szczęście się myliłem 
Szok z tym HBTN