Complete Albums Collection Box 1990-2015
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Complete Albums Collection Box 1990-2015
Dzięki za info... Wiesz tak zapytuję, bowiem remastery 2014 z lat 80tych, według mnie - nie zawsze brzmiały tak, jak tego oczekiwałem. Killers jest nieco zbasowany, podobnie jak Piece...

kolejne płyty z winylowych reedycji Iron Maiden, dzisiaj jeszcze dojdą "Dance Of death" oraz "A Matter of Life and Death"
Ostatnio zmieniony ndz cze 25, 2017 8:51 am przez jesper, łącznie zmieniany 1 raz.
Miałem w planach winyle, ale z tego co przeczytałem na temat różnic na pierwszych albumach, to zwątpiłem. Ja jestem taki, że jak się przyzwyczaję do jakiejś wersji, to mi ciężko zaakceptować inną, nawet jeśli jest lepsza.

jest i kolejny album.
-
Deleted User 2259
A czy DoD już się wcześniej kiedyś ukazał na tym nośniku ?
, bo nie wiem
No pewnie.
Kazdy studyjny album byl dostepny na vinylu w czasach premiery.
Kazdy studyjny album byl dostepny na vinylu w czasach premiery.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany - mam do odsprzedania Brave, Dance i Rock In Rio , dostałem w prezencie, a mam nie rozpakowane przesyłki z amazon.de .Kontakt na priv, na pewno taniej niż gdziekolwiek w Polsce( mam nadzieję ).
Dwie sztuki zafoliowanego boksu z pierwszymi dwoma albumami w dobrej cenie szukają nowego domu!
http://allegro.pl/show_item.php?item=6888195416
http://allegro.pl/show_item.php?item=6888195416
kolejne winyle z kolekcji:

Moja oferta już nieaktualna, sorki,że nie napisałem wcześniej.
No to skompletowałem wszystkie płyty wraz z Boxem.
Jeszcze zafoliowane.
Ps.Gdyby ktoś chciał się pozbyć starszych wydań od FOTD do AMOlAD niech da znać na pw.
Jeszcze zafoliowane.
Ps.Gdyby ktoś chciał się pozbyć starszych wydań od FOTD do AMOlAD niech da znać na pw.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Metallica 19.05 ; Garbage 30.05(?) ;Savatage + 11.08
ja wlasnie zaczynam kompletowac Maiden na vinylach,szkoda ze tak pozno...dzisiaj na allegro zakupilem ten box mam nadzieje ze bede zadowolony,pare dni wczesniej nabylem na olx nowke funkiel Book of souls w niezlej cenie,nawiasem wydanie winylowe wbija w glebe
mam juz tez killers,number,piece i siodmego syna...niestety bez pierwszego czerwonego boxu,dla mnie osobiscie plyty brzmia swietnie,zdecydowanie lepiej niz na cd 
Czy ktoś z Was zwrócił uwagę na błąd w wydrukowanym tekście Holy Smoke - koniec z No prayer ? Zresztą jak w remasterze cd z 1998. Ciekawe czy na pierwszym wydaniu winyla też tak było ?