Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Koncertowe przewidywania 2018
Nie słuchałem, FF uważam za słabe, nie gowniane, ale cały ten zestaw zasługiwal tylko na taki komentarz 
Również nie słucham, nie mój klimacik 
Spoko
Mam pytanie do Kusego. Czy jest szansa na jakiś halowy koncert FF w tym roku? Jeśli tak,to kiedy?
Mam pytanie do Kusego. Czy jest szansa na jakiś halowy koncert FF w tym roku? Jeśli tak,to kiedy?
Tego niestety nie wiemForbidden evil pisze: ↑pn paź 30, 2017 7:00 pm Spoko
Szanse są, FF to dochodowa marka, ale widziałbym ich na solowym koncercie organizowanym przez LN tym razem.
A Ty potwierdzasz przecieki o koncercie IM?
Niestety nie mogę tego potwierdzić bo nie sledzilem info o IM - ale nauczony doświadczeniem - wiem, że skoro są plotki to coś jest na rzeczy 
Za to może Was Stone Sour interesuje? Mają być
APC zajebiscie. Juz sie napalalem na Londyn, ale skoro będą w Berlinie to jadę tam. Na Polskę nie ma co liczyć pewnie, a do Berlina rzut berem.
Na Stone Sour się melduję obowiązkowo.
Na Stone Sour się melduję obowiązkowo.
https://www.last.fm/user/kamooo
Zastanawiam się czy np. Knockout nie postara się ściągnąć Perfect Circle na drugą edycję Prog in Park.Pasowaliby tam dobrze.
Owszem, to w ogóle dla mnie byłoby idealnie (10 min od domu mam Amfiteatr Sowińskiego). No chyba że Open'er się ogarnie. W tym roku ściągnęli dość nieoczekiwanie Prophets of Rage, więc może za rok APC?
Kto by ich nie ściągnął to byłby jeden z najważniejszych koncertów w PL w 2018 roku.
Kto by ich nie ściągnął to byłby jeden z najważniejszych koncertów w PL w 2018 roku.
https://www.last.fm/user/kamooo
Prawda, jakby było APC w Polsce... to miazga!
BLS w marcu (?)
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ozzy w Krakowie 26 czerwca.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
No w końcu ktoś puścił parę 
Szkoda tylko że będzie to w środku trasy Pearl Jam, oby się nie nałożyło z Berlinem. No i mam nadzieję że to nie PJ jako headliner drugiego dnia, są za dobrzy na ten żałosny festiwal
)
a co z Judaszami??
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
.
Ostatnio zmieniony pt maja 11, 2018 7:20 pm przez Kusy, łącznie zmieniany 1 raz.
Też Tauron, czy stadion pasiaków? A może chodzi o Life Festiwal w Oświęcimiu.