Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncertowe przewidywania 2018
Cóż,najwyżej pojade na Maiden do Niemiec.
Dla mnie najważniejsze będzie nie to, gdzie zagrają, ale co trasa będzie promować.
Na narodowym to bez znaczenia,bo i tak nic nie usłyszysz. 
Zalezy gdzie masz miejsce.Forbidden evil pisze: ↑śr lis 01, 2017 10:58 pm Na narodowym to bez znaczenia,bo i tak nic nie usłyszysz.![]()
Ja koncert AC/DC bardzo dobrze wspominam pod względem naglosnienia
Dzwiek w moim miejscu bardzo dobry.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Gdzie byłeś?
Ja byłem na wysokości głośników, ok. 20 metrów od barierek. Idealnie nie było, ale dało radę. Za to żona była jeszcze na Orange i Metallice i źle to wspomina.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Blisko sceny
Ale na supporcie bylem dosyc troche czasu mniej wiecej w polowie płyty b i też nie mam większych zastrzeżeń.
Na bodajże Coldplay i Rihannie tez podobno bylo bardzo dobrze - ale znam relacje tylko od ludzi ktorzy byli na trybunach.
Wiec zależy od koncertu i miejsca.
A ktoś (chyba Ralf) wspomniał, ze Ironi już nie pracują z nagłośnieniowcem na którego wszyscy tak narzekali, więc można miec nadzieje, ze i w przypadku Ironów nagłosnienie byloby ok.
Choć i tak wolałbym hale, nie przepadam za stadionowymi koncertami
Blisko czyli ile?Jestem dość niski i chciałbym być dość blisko sceny , tylko nie wiem jak z nagłośnieniem w tych rejonach.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ok, skoro to zrodla inne niż takie typu "plakat z Judasami w necie" to spoko
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Te gadki o złym nagłośnieniu Narodowego są już nudne i przezabawne:-) Ostatnie koncerty Coldplay (ten z 2012 roku także), Depeche Mode czy Rihanny pokazały, że można ten obiekt nagłośnić dobrze lub bardzo dobrze. A może to jest tak, że niektórzy szpece od nagłośnienia w niektórych zespołach są po prostu marnymi fachowcami, którzy koncertów stadionowych nie potrafią porządnie nagłaśniać?:-)
Z naszym szczęściem, to karakan wróci na zastępstwo akurat na polskie koncerty
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Pewnie, że się da. Tylko nie wszyscy to potrafią lub im się nie chce. Koncert IM w Atlas Arenie też był słabo nagłośniony, a byłem tam na kilku koncertach, na których nie miałem zastrzeń do dźwięku.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jeśli IM w Polsce, to i tak rozważam tylko zakup najtańszych trybun pod halą, żeby odhaczyć Ironów pod domem. Czekam na daty festiwalowe, albo w cywilizowanych krajach, z polskim bydłem na goldenie i cenach livenation nigdy więcej.
Masz rację, jebać polskie bydło. Lepiej pojechać do Reichu i postać spokojnie z piwem w ręku kilka metrów od sceny (ironia).
Wracając do koncertów: Ozzy w Polsce (Tauron) potwierdzony, a Ironi mam nadzieję, że nie zagrają na Narodowym. I piszę to pomimo tego, że na PGE mam dosłownie 40 minut jazdy samochodem. Kipesko będzie wyglądał stadion zapełniony do połowy, no chyba że jakiś fest z mocnym line-upem, to może wtedy udałby się sold out.
Wracając do koncertów: Ozzy w Polsce (Tauron) potwierdzony, a Ironi mam nadzieję, że nie zagrają na Narodowym. I piszę to pomimo tego, że na PGE mam dosłownie 40 minut jazdy samochodem. Kipesko będzie wyglądał stadion zapełniony do połowy, no chyba że jakiś fest z mocnym line-upem, to może wtedy udałby się sold out.
mocny lajnap = Nocny Kochanek + Iron Maiden
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Najbliżej dopchałem sie do 3/4 rzędu od barierek.Forbidden evil pisze: ↑śr lis 01, 2017 11:37 pm Blisko czyli ile?Jestem dość niski i chciałbym być dość blisko sceny , tylko nie wiem jak z nagłośnieniem w tych rejonach.
Sklad bardzo dobry. Tylko jeszcze wywalić Nocnego Kochanka i będzie idealnie
Coś mi się nie widzi ten Narodowy, nie sądzę żeby Maiden tam zagrali.
+1
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller