Legacy of the Beast World Tour 2018 - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast tour 2018 ???
Nie, nie wiem kto to będzie u nas organizował 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Póki co żadna informacja nie jest pewna.
- LittleMartin16
- -#Wrathchild

No nic, trzeba czekać na potwierdzone info. Pewnie jeszcze minimum miesiąc.
- Saimon1995
- -#Moderator

Ten Narodowy nie do końca mnie przekonuje, choć będąc na koncercie DM zdałem sobie sprawę, że jeśli ma się dobrych ludzi wokół siebie, to da się w miarę dobrze nagłośnić ten stadion. Zobaczymy jak będzie w przypadku Ironów, jeśli te pogłoski się sprawdzą.
Oczywiście pojadę na koncert, innej opcji nie ma, ale chciałbym, żeby panowie, jeśli zrobią trasę nawiązującą do lat 90., zagrali chociaż jeden utwór mniej oczywisty. Żeby nie było tylko Afraid, Fear of the Dark itd. Liczę na Clansmana bo to wyjątkowo koncertowy numer, cieszyłbym się z Sign of the Cross, ale wiem że to marzenie nierealne zapewne
Oczywiście pojadę na koncert, innej opcji nie ma, ale chciałbym, żeby panowie, jeśli zrobią trasę nawiązującą do lat 90., zagrali chociaż jeden utwór mniej oczywisty. Żeby nie było tylko Afraid, Fear of the Dark itd. Liczę na Clansmana bo to wyjątkowo koncertowy numer, cieszyłbym się z Sign of the Cross, ale wiem że to marzenie nierealne zapewne
Byłem adminem iron maiden Polska i wszystkie swoje domysły itp. brałem właśnie z naszego forum
. Nie sądzę, żeby ktoś wiedział więcej niż wiemy tutaj 
A tutaj wiemy sporo od Wickera
Trzeba odkładać hajs ...
Wicker nie pisal o czerwcu i PGE 
Był taki wątek, już nie pamiętam kto go zamieścił, iż Zbigniew Boniek w pewnym wywiadzie wspominał, iż nie wiadomo czy ostatni mecz naszej Reprezentacji z Litwą odbędzie się na Narodowym, bo na początku czerwca nie będzie on dostępny, ze względu na wydarzenia muzyczne. Stąd info. Dalej to już dedukcja.
-
Deleted User 4783
Poland 2x?
Chciałbym przypomnieć, że w 2014 roku też nie wierzyliśmy w powrót Maiden do Polski po dwóch gigach rok wcześniej. A przyjechali. Po koncercie we Wrocławiu i zajebistym przyjęciu dziwiłem się, że jednak nie wrócili w tym roku. Więc 2018 i dwa koncerty halowe są wg mnie możliwe. Kraków i Gdańsk?
Chciałbym przypomnieć, że w 2014 roku też nie wierzyliśmy w powrót Maiden do Polski po dwóch gigach rok wcześniej. A przyjechali. Po koncercie we Wrocławiu i zajebistym przyjęciu dziwiłem się, że jednak nie wrócili w tym roku. Więc 2018 i dwa koncerty halowe są wg mnie możliwe. Kraków i Gdańsk?
Od Grzegorza Cantary: Kilka dni temu w jednym z wywiadów Boniek powiedział, że nie wiadomo, czy czerwcowy pożegnalny mecz polskiej repry z Litwą przed wyjazdem na Mundial odbędzie się na PGE Narodowym, bo cytuję z pamięci: "nie wiadomo jeszcze czy w tym czasie stadion będzie dostępny na taki mecz". Wnioskuję z tego, że gdzieś na przełomie maja i czerwca (raczej początek czerwca) coś (koncert?) się szykuje na Narodowym.
Masz rację, lecz Wicker i mój znajomy mówili o "Koncercie i dacie w Polsce"... Liczba pojedyncza.The_Alchemist pisze: ↑czw lis 02, 2017 9:25 pm Poland 2x?
Chciałbym przypomnieć, że w 2014 roku też nie wierzyliśmy w powrót Maiden do Polski po dwóch gigach rok wcześniej. A przyjechali. Po koncercie we Wrocławiu i zajebistym przyjęciu dziwiłem się, że jednak nie wrócili w tym roku. Więc 2018 i dwa koncerty halowe są wg mnie możliwe. Kraków i Gdańsk?![]()
-
Deleted User 4783
Wicker, to wszystko tylko spekulacje, ja tylko porównuję sytuacje 
autor: WICKER MAN » 27 paź 2017, 2017 22:08
Polski koncert latem przyszłego roku jest już zaklepany.
Ogłoszenie trasy, tak jak wspominał Bruce, w grudniu - póki co do połowy listopada promują jego autobiografię, a potem oczywiście koncertówkę TBOS. Nie można chwytać kilku srok za ogon jeśli medialnie informacja o trasie ma się przebić i zaistnieć - stąd taka kolej rzeczy.
Jasne, jasne. Ale źródła wiarygodne
Polski koncert latem przyszłego roku jest już zaklepany.
Ogłoszenie trasy, tak jak wspominał Bruce, w grudniu - póki co do połowy listopada promują jego autobiografię, a potem oczywiście koncertówkę TBOS. Nie można chwytać kilku srok za ogon jeśli medialnie informacja o trasie ma się przebić i zaistnieć - stąd taka kolej rzeczy.
Jasne, jasne. Ale źródła wiarygodne
-
Deleted User 4783
Polska, Czechy, Słowacja, zaczynam zbierać hajs!
Wiesz, o innych krajach nic mi nie wiadomo, to tylko spekulacje, podobno pewny jest Hellfest i AccerHotel Arena w Paryżu.
- LittleMartin16
- -#Wrathchild

kilka godzin temu było napisane na forum, że większość newsów i plotek z tej strony jest wzięta z sanktuariumLittleMartin16 pisze: ↑czw lis 02, 2017 10:51 pm https://www.facebook.com/IronMaidenPols ... =3&theater
Bez źródła lub wypowiedzi Wickera nie uwierzę w to
Edit:
Przecież ten news wygląda jak zlepek kilku postów z forum
Ostatnio zmieniony czw lis 02, 2017 10:57 pm przez Michał, łącznie zmieniany 1 raz.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 2259
Przecież Wicker, Aces i Evil grali chyba ostatnio, mogliby się bardziej postarać...