26/06/2018 - Ozzy Osbourne - Kraków (Impact Festival)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 26/06/2018 - Ozzy Osbourne - Kraków (Impact Festival)
Ja sie juz boję o ceny na IM. Od 230 będzie na 100%.
To zależy też od obiektu. Koncerty w Tauron Arenie są ogólnie droższe, bo samo wynajęcie obiektu kosztuje więcej. Teraz Ozzy gra na Impact, a możliwe, że gdyby to był zwykły koncert, to i ceny byłyby lepsze.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Kto wybiera się do Oberhausen na Ozza?
Bilet kupiony. Uj, że drożyzna, Ozzy już długo nie pociągnie.
I tak właśnie LN zarabia... Ludzie kupują, będzie jeszcze drożej
Wydaje mi się, że jakbym nie kupił, to by nic nie dało. I serio żadne protesty w postaci niekupowania biletów nic nie dadzą. I tak i tak ludzie kupują
...kupują i narzekają.
Po co kupować produkt który nie spełnia moich oczekiwań jak trochę dalej można mieć lepszy (i często tańszy) koncert...
W tym roku przełamano na zachodzie magiczna kwotę 800 euro na nofilterpit na Stonsów. Gdyby nie luckydip to by tam było ze 40-50 osób. Ok. 17-18 więcej osób tam nie było.
Czekam na bilety po 800 zł u nas (I założe się!), że polaczek i tak kupi.
A niech sobie będzie, "moje" kapele w przeciągu 5 lat skończą grać, więc to już nie będzie mój problem. A te mniejsze organizują mniejsze firmy.
Pewnie zdecydowałbym się na Czechy, gdyby nie to, że nie chce mi się jeździć za Ozzym, a do Tauron Areny dojeżdżam tramwajem. Bilet na trybuny zakupiony.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
No właśnie, masz na miejscu, więc rośnie liczba zalet, które równoważą mniej korzystną cenę. Ja i tak muszę dojechać, więc to co innego.
800 zł to nie jest dużo. Po przeliczeniu, z przesyłką dwa bilety na SilverPit w Hamburgu kosztowały mnie 1400zł, więc niewiele brakowało. I na Stonsów i Springsteena dałbym te 800zł za GC w Polsce bez wahania.zgo pisze: Czekam na bilety po 800 zł u nas (I założe się!), że polaczek i tak kupi.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Dodano Bullet for My Valentine 
Czyli nici z Alice in Chains...
Czyli nici z Alice in Chains...
Ale rak, ja pierdolę.
Ale AiC bym jeszcze nie skreślał
Ale AiC bym jeszcze nie skreślał
Co?
To emo gówno dla "zbuntowanych" nastolatków?
To emo gówno dla "zbuntowanych" nastolatków?
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Wspaniała wiadomość

So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
https://www.livenation.pl/news?id=1070986
Zwłąszcza za 8 tys. 
Q&A z Ozzym to musi być niezapomniane przeżycieDressing Room Upgrade zawiera:
* możliwość zrobienia sobie indywidualnego zdjęcia z Ozzym Osbournem
* wycieczka za kulisy i udział w bardzo osobistej vipowskiej sesji Q&A z Ozzym Osbournem w jego garderobie!
* wyjątkowy upominek VIP
* pamiątkowy laminat Meet&Greet oraz opaska upoważniające do wstępu za kulisy sceny – do garderoby Ozziego
* bilet w wersji kolekcjonerskiej
* obsługa VIP na miejscu
Cena upgrade: 7,865 PLN
UWAGA ! TEN PAKIET TO JEDYNIE UPGRADE - OPCJA DODATKOWA DO BILETU. UPGRADE NIE ZAWIERA BILETU WSTĘPU NA FESTIVAL. BILET NA KONCERT MUSI ZOSTAĆ ZAKUPIONY ODDZIELNIE.
Meet & Greet Upgrade zawiera:
* możliwość zrobienia sobie indywidualnego zdjęcia z Ozzym Osbournem
* wyjątkowy upominek VIP
* pamiątkowy laminat Meet&Greet
* bilet w wersji kolekcjonerskiej
* obsługa VIP na miejscu
Cena upgrade: 2,843 PLN
UWAGA ! TEN PAKIET TO JEDYNIE UPGRADE - OPCJA DODATKOWA DO BILETU. UPGRADE NIE ZAWIERA BILETU WSTĘPU NA FESTIVAL. BILET NA KONCERT MUSI ZOSTAĆ ZAKUPIONY ODDZIELNIE.
Dajcie spokój....
- Saimon1995
- -#Moderator

Przecież Ozzy większości życia nie pamięta. 
Czy tylko ja nie mam parcia na spotykanie się z muzykami i robienie sobie z nimi fotek?
Z kilkoma osobami chciałbym mieć zdjęcia, ale zwykle wolę zdjęcia ze znajomymi, których spotykam na koncercie
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...