Jest szansa na Śląski?
Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Saimon1995
- -#Moderator

Re: Koncertowe przewidywania 2018
Ja obstawiałem Śląski Stadion, ale ludzie co śledzą temat piszą, że halowy w Krakowie we wrześniu.
Jest miesiąc do 99% ogłoszenia Pearl Jam, więc ja w sumie tylko to teraz śledzę.
Jest miesiąc do 99% ogłoszenia Pearl Jam, więc ja w sumie tylko to teraz śledzę.
Raczej Tauron dwa albo i trzy razy!
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ty Rudego sledz, chce zaplanowac wakacje :p
no Rudy z Judasami w komitywie 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ale kiedy daty, czy festiwale...
Po cichu liczę, ze Judasi będą grali co 2 dni i Rudy dorzuci jakieś klubowki w zachodniej Europie. Dla mnie ta wspólna trasa to najgorsza wiadomość jaka może być.
Po cichu liczę, ze Judasi będą grali co 2 dni i Rudy dorzuci jakieś klubowki w zachodniej Europie. Dla mnie ta wspólna trasa to najgorsza wiadomość jaka może być.
Koncerty raczej będą się odbywały co 2 dni, tak w większości wygląda rozpiska na USA. Oni są za starzy na koncerty dzień w dzień.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Saimon1995
- -#Moderator

Ja myślałem, że oni tylko na Śląskim będą chcieli grać.
Z newslettera U2. Zatem chyba rzeczywiście coś jest na rzeczy.
PRE-ORDER SONGS OF EXPERIENCE IN UK, IRELAND, GERMANY, FRANCE, SPAIN, PORTUGAL, POLAND, DENMARK, ITALY, & HOLLAND
Fans in these countries who pre-order the album by November 30th will have the chance to enter a presale to buy up to 2 tickets for the yet-to-be-announced 2018 shows in Europe. (You will receive a unique ticketing code, in early 2018. The presale will not open until 2018 and of course availability is while stock lasts. Please note: a code does not guarantee a ticket.)
https://www.last.fm/user/kamooo
- Saimon1995
- -#Moderator

No to w końcu zobaczę na żywo U2. 
Ja też ;D
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Pytanie czy Rudzielec się dopasuje, czy pogra trochę w wolnym czasie...
Jedź na jakiś fest, bo pewnie będą tam z JP, a w takich warunkach mogą grać dłuższy set. Jako support w hali dostaną czas na jakieś 10 numerów i tyle. Szkoda, że skład z USA nie zawita do Europy. Zastanawia mnie, czy oprócz Rudego będzie jeszcze trzeci zespół.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Byłem na Megadeth w festowym wydaniu kilka razy (Woa, Breeze, Graspop) i to były wspaniałe koncerty, ale po tym jak pojechałem na klubówkę do Holandii... najlepszy koncert w życiu, jeden z najlepszych dni w życiu. Wysoka, oddalona festiwalowa scena po tym doświadczeniu to nie będzie to, nie mówiąc już o hali z fanami JP i krótkim Rudym secie.
Slayer pojawił się na ticket alarmie na eventimie.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Tymczasem Judasi ogłosili koncert w Lizbonie, o Megadeth ani słychu. @CC: Kusy
https://www.facebook.com/OfficialJudasP ... 0537058965
https://www.facebook.com/OfficialJudasP ... 0537058965
Spokojnie 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Stary ja wlasnie olalem promocje 1200 do Japonii, jak tu byc spokojnym!
-
Deleted User 4876
Kusy, Ty coś wiesz o Gunsach 9 lipca na Stadionie Śląskim??? Interia Muzyka zapodała dzisiaj takiego newsa...wierzyć?? 
Wiem, że ma być Eurotour na 2018 - o Polsce nic nie słyszałem, ale logiczne, że LN ich sprowadzi bo to $$$