Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncertowe przewidywania 2018
Tak, ale nie zawsze. Chyba ostatnio Anthrax jeździł z IM po festach, takich przypadków jest więcej. Oczywiście granie przed Ozzym na Download nie oznacza serii koncertów, ale na pewno taki scenariusz można brać pod uwagę.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Anthrax był z Maiden po prostu w trasie w USA. Na festach w Europie raczej się spotykali po prostu.
W ogóle bazując na ostatnich latach, ile trzeba czekać na ujawnienie kolejnych gwiazd Impact?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Jeśli nie planują drugiego dnia, to trzeba czekać do przyszłego roku, "gwiazd" przed Ozzym raczej już nie będzie. To tak na podstawie poprzednich lat.
Alice in Chains przed Ozzym będzie zapewne - tak jak w Norwegii
A w zapowiedzi koncertu nie pisali, że Ozzy to gwiazda pierwszego dnia festiwalu?
Serio? Nie orientuję się i niestety nie widziałem Rudego w innym wydaniu niż festiwalowym, ale sądziłem, że byłoby sporo lepiej frekwencyjnie.Dzosef pisze:Megadeth w Polsce nie przyciągnie więcej niż 3k.
No ja tak samo. Myślałem, że taka marka przyciągnęłaby z 7k spokojnie. W końcu jeden z popularniejszych zespołów metalowych.
Gdyby organizatorem Impactu nie było Evil Nation i festiwal ten trwałby dwa dni idealnym Headlinerem według mnie dnia drugiego byli Judas Priest. Przed nimi wyżej wymieniony Megadeth, Mastodon, Airbourn czy jakiś Polski klimat.
dokładnie tak samo myślę
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Frekwencja na Megadeth + gównokorn była bardzo marna, a pod koniec bilety były za pół darmo.
W Lizbonie Judas Priest przed Ozzym
I to mnie trochę niepokoi. Bilet na Impact już kupiłem, ale nie na GC, a Priestów chcę oglądać z barierek. Tak czy inaczej będę robił Czechy, tam już nie zagrają z Ozzym.
W PL nie będzie Judasów przed Ozzym, ile można powtarzać 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A gdzie bedzie Rudy?
Najebali już tych koncertów, a PJ dopiero w grudniu ogłoszo
Rudy też nie z Ironami - po dzisiejszym ogłoszeniu widać jak na dłoni, że ludzie robią fejkowe wydarzenia/plakaty i potem takie cuś krąży. Jakoś nie wiedzę Judasów i Anthrax w dzisiejszym ogło
Rudy też nie z Ironami - po dzisiejszym ogłoszeniu widać jak na dłoni, że ludzie robią fejkowe wydarzenia/plakaty i potem takie cuś krąży. Jakoś nie wiedzę Judasów i Anthrax w dzisiejszym ogło
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja wiem, że nie z Ironami i nawet tego nie zakładałem. Ale ja chcę gdziekolwiek
.
Ten z JP i Anthraxem to był fejk strasznie łatwy do obalenia, tekst promujący trasę był tym samym, co przy Maiden England.
A tymi koncertami to chyba srają. Dopiero co na Purpli i Ozzy'ego kupiłem bilety, a tu mi Maiden ogłaszają. I nie mogę nawet odpuścić żadnego, bo wszyscy grają mi w mieście.
A tymi koncertami to chyba srają. Dopiero co na Purpli i Ozzy'ego kupiłem bilety, a tu mi Maiden ogłaszają. I nie mogę nawet odpuścić żadnego, bo wszyscy grają mi w mieście.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker