Legacy of the Beast World Tour 2018 - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast tour 2018 ???
W Czechach zawsze IM mieli rzesze fanów, także raczej nie pominą tego terytorium.
W Pradze jest Ozzy na Letanach.
No właśnie to raczej nie będzie "greatest hits". Te utwory są znacznie mniej popularne, niż 23:58, The Trooper czy Number.n1ght pisze: ↑ndz lis 12, 2017 2:51 pmAces High to pewniak. Nie jest może przebojem na skale światową, ale wśród prawdziwych fanów Maidenów, jest to klasyk. Skoro ma być to trasa w stylu "Greatest Hits" to nie może go w secie zabraknąć.Schizoid pisze: ↑ndz lis 12, 2017 2:36 pm Dałem ją tam z uwagi na witrażWątpię, że zagrają Aces High, bo to nie jest "przebój", a ostatnio grali go dość niedawno. OOASP sam bym chętnie usłyszał, ale jednak po części kieruję się realizmem. Po części, bo gdybym robił to w 100%, wyszło by coś, czego nikt tu nie chce
![]()
A co do FTGGOG to faktycznie nie wziąłem go pod uwagę, pewnie się pojawi. Nie wiem, czy liczyć na Wasted Years. Faktycznie świetny zamykacz koncertu, ale skoro z SIT będzie Heaven Can Wait, to nie jestem pewien, czy zdecydują się na dwa kawałki z tej płyty.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- LittleMartin16
- -#Wrathchild

Ciekawy motyw z tym fragmentem Apokalipsy.
Ale rzeczywiście, nieźle byśmy się przejechali - dzisiaj tworzymy przypuszczalny set, a jutro okazałoby się, że chodziło o jakąś "drobną" sprawę, typu nowy Trooper...
Ale rzeczywiście, nieźle byśmy się przejechali - dzisiaj tworzymy przypuszczalny set, a jutro okazałoby się, że chodziło o jakąś "drobną" sprawę, typu nowy Trooper...
To jest totalnie niemożliweLittleMartin16 pisze: ↑ndz lis 12, 2017 3:52 pm Ciekawy motyw z tym fragmentem Apokalipsy.
Re: Legacy of the Beast World Tour 2018 - spekulacje
A na koniec okaże się, że te witraże na koniec rozje***, bo już nigdy nie będą tego grać.
BUM! ...Tego już nie będzie.
BUM! ...Tego już nie będzie.
- LittleMartin16
- -#Wrathchild

I jeśli doszukujemy się szczegółów i szczególików, to warto zaznaczyć, że The History of IM, wrzucili 13.10.17, tj. dokładnie na miesiąc "przed" 
Niby śmieszny, mały zbieg okoliczności, ale naprawdę może to nie być przypadekLittleMartin16 pisze: ↑ndz lis 12, 2017 4:12 pm I jeśli doszukujemy się szczegółów i szczególików, to warto zaznaczyć, że The History of IM, wrzucili 13.10.17, tj. dokładnie na miesiąc "przed"![]()
Tak, nowy Trooper z dystrybucją w PolsceLittleMartin16 pisze: ↑ndz lis 12, 2017 3:52 pm Ciekawy motyw z tym fragmentem Apokalipsy.
U mnie jest klasyczny w Carrefourze za 14 zlociszyLipa pisze: ↑ndz lis 12, 2017 4:26 pmTak, nowy Trooper z dystrybucją w PolsceLittleMartin16 pisze: ↑ndz lis 12, 2017 3:52 pm Ciekawy motyw z tym fragmentem Apokalipsy.
Ale rzeczywiście, nieźle byśmy się przejechali - dzisiaj tworzymy przypuszczalny set, a jutro okazałoby się, że chodziło o jakąś "drobną" sprawę, typu nowy Trooper...Ja to bym się tam cieszył, bo na moim pipidówie nie ma gdzie dostać, ino zamówić, a trase i tak potwierdzą, choćby w grudniu
Nie zapominajmy, że koncert w Poznaniu potwierdzili w Walentynki 2014
No ale tak jak inni koledzy mówią, też twierdzę, że jutro potwierdzona będzie trasa
![]()
Zazdroszczę bardzo, bo nie piłem go jeszcze nigdy. Słyszałem, że Carrefour podpisał jakiś kontrakt z browarami zagranicznymi, ale to chyba one są w dużych miastach tylko.n1ght pisze: ↑ndz lis 12, 2017 4:44 pmU mnie jest klasyczny w Carrefourze za 14 zlociszyLipa pisze: ↑ndz lis 12, 2017 4:26 pmTak, nowy Trooper z dystrybucją w PolsceLittleMartin16 pisze: ↑ndz lis 12, 2017 3:52 pm Ciekawy motyw z tym fragmentem Apokalipsy.
Ale rzeczywiście, nieźle byśmy się przejechali - dzisiaj tworzymy przypuszczalny set, a jutro okazałoby się, że chodziło o jakąś "drobną" sprawę, typu nowy Trooper...Ja to bym się tam cieszył, bo na moim pipidówie nie ma gdzie dostać, ino zamówić, a trase i tak potwierdzą, choćby w grudniu
No ale tak jak inni koledzy mówią, też twierdzę, że jutro potwierdzona będzie trasa
![]()
![]()
Ja mieszkam w Głogowie, a to takie wielkie miasto nie jest.Lipa pisze: ↑ndz lis 12, 2017 4:49 pmZazdroszczę bardzo, bo nie piłem go jeszcze nigdy. Słyszałem, że Carrefour podpisał jakiś kontrakt z browarami zagranicznymi, ale to chyba one są w dużych miastach tylko.n1ght pisze: ↑ndz lis 12, 2017 4:44 pmU mnie jest klasyczny w Carrefourze za 14 zlociszyLipa pisze: ↑ndz lis 12, 2017 4:26 pm
Tak, nowy Trooper z dystrybucją w PolsceJa to bym się tam cieszył, bo na moim pipidówie nie ma gdzie dostać, ino zamówić, a trase i tak potwierdzą, choćby w grudniu
![]()
![]()
To ze jutro cos oglosza, nie znaczy ze Polski nie oglosza dajmy na to w kwietniu 
Na to, że jutro ogłoszą Polskę akurat nie liczę, teraz jest u nas temat G 'N R, zatem PL będzie w grudniu. Jestem przekonany, że chodzi o trasę 2018.
- LittleMartin16
- -#Wrathchild

A jakie są ceny, we Wrocławiu lub Lesznie takie same - 14zł?LittleMartin16 pisze: ↑ndz lis 12, 2017 6:43 pmGłogów ? No proszę, a ja Rawicz, to nie aż tak dalekoTroopera zawsze udaje mi się kupić we Wrocławiu, a ostatnio w Lesznie (Carrefour).
- LittleMartin16
- -#Wrathchild

Dokładnie. Nigdy nie dałam więcej niż 15 zł. Za Hallowed coś około 11-12 zł, no ale on jest mniejszy.n1ght pisze: ↑ndz lis 12, 2017 6:46 pmA jakie są ceny, we Wrocławiu lub Lesznie takie same - 14zł?LittleMartin16 pisze: ↑ndz lis 12, 2017 6:43 pmGłogów ? No proszę, a ja Rawicz, to nie aż tak dalekoTroopera zawsze udaje mi się kupić we Wrocławiu, a ostatnio w Lesznie (Carrefour).
To dobrze. W niektórych sklepach z piwem, życzą sobie 2 dychy :/ Raz nie wiedziałem i kupiłem.LittleMartin16 pisze: ↑ndz lis 12, 2017 7:45 pmDokładnie. Nigdy nie dałam więcej niż 15 zł. Za Hallowed coś około 11-12 zł, no ale on jest mniejszy.n1ght pisze: ↑ndz lis 12, 2017 6:46 pmA jakie są ceny, we Wrocławiu lub Lesznie takie same - 14zł?LittleMartin16 pisze: ↑ndz lis 12, 2017 6:43 pm
Głogów ? No proszę, a ja Rawicz, to nie aż tak dalekoTroopera zawsze udaje mi się kupić we Wrocławiu, a ostatnio w Lesznie (Carrefour).
Ten temat chyba wymknal sie spod kontroli juz nawet o trooperach gdzie i za ile można kupic tu piszemy