Legacy of the Beast World Tour 2018 - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- LittleMartin16
- -#Wrathchild

Re: Legacy of the Beast World Tour 2018 - spekulacje
Właśnie też o tym pomyślałam. Zabijamy czas oczekiwania na jutro 
Powracając do tematu trasy. Ciekawe jaki Eddie będzie jej maskotką? Czy ten ze zwiastuna, z rogami czy może ten z początku gry, z czarną skórą i białymi włosami. Osobiście strzelam na tego drugiego, tym bardziej że ma to być trasa ogólna.
Koncert w Polsce potwierdzony.
12.11.17

12.11.17
Polskie Live Nation już drugi post na tym weekendzie udostępniło. Może od rszu całą trasę ogłoszą?
Myślę,że Polskę ogłoszą jutro. Nie pisaliby takich postów kilka tygodni przed ogloszeniem.mikdyb pisze: Polskie Live Nation już drugi post na tym weekendzie udostępniło. Może od rszu całą trasę ogłoszą?
To jest fake.Papuh pisze:Czyżby 23 czerwca Poznań?
Daty żywcem wyjęte z Maiden England 2014.
No to idę spać aby obudzić się jutro....
- LittleMartin16
- -#Wrathchild

Live Nation Polska.. 
To, że ci zdziercy będą organizatorami, było dość oczywiste.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Oby to była hala...najlepiej dwie.
Najlepiej Kraków i Gdańsk albo Łódź i Gdańsk.MaidenFan pisze:Oby to była hala...najlepiej dwie.
Łódź i Gdańsk byłoby fajnie, ale trochę bez sensu, biorąc pod uwagę liczbę dużych miast na północy kraju i halę w Krakowie. Ja bym obstawiał: stadion - Warszawa lub 2x hala - Łódź i Kraków.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Będzie stadion 
Stadion Energa Gdańsk
?
Tylko nie Gdańsk.. 
Stadion Energa Gdańsk zrobiłbym spacerkiem, ale mimo wszystko nie chciałbym... BARDZO trudna akustyka, co w połączeniu ze złożonością dźwiękową Maiden i zdolnościami (tzn. beztalenciem) ich ostatnich dźwiękowców mogłoby stanowić o porażce koncertu w publicznym i prasowym odbiorze (komentarze, recenzje). A tego byśmy nie chcieli. Chyba że zrobią sound check z prawdziwego zdarzenia i od pierwszego kawałka wjadą idealnie. Ale obawiam się, że na tym obiekcie to niewykonalne. Zresztą, Energa czy Narodowy - i tak dźwięk będzie do bani. Ale mam dziwne przeczucie, że z dwóch obiektów IM wybrałoby jednak ten bursztynowy 
M.
M.
Może Steve będzie potrzebował szofera znowubeaviso pisze: ↑ndz lis 12, 2017 11:38 pm Stadion Energa Gdańsk zrobiłbym spacerkiem, ale mimo wszystko nie chciałbym... BARDZO trudna akustyka, co w połączeniu ze złożonością dźwiękową Maiden i zdolnościami (tzn. beztalenciem) ich ostatnich dźwiękowców mogłoby stanowić o porażce koncertu w publicznym i prasowym odbiorze (komentarze, recenzje). A tego byśmy nie chcieli. Chyba że zrobią sound check z prawdziwego zdarzenia i od pierwszego kawałka wjadą idealnie. Ale obawiam się, że na tym obiekcie to niewykonalne. Zresztą, Energa czy Narodowy - i tak dźwięk będzie do bani. Ale mam dziwne przeczucie, że z dwóch obiektów IM wybrałoby jednak ten bursztynowy
M.
Byłem tam na Gunsach i akustycznie było bardzo dobrze.beaviso pisze: Stadion Energa Gdańsk zrobiłbym spacerkiem, ale mimo wszystko nie chciałbym... BARDZO trudna akustyka, co w połączeniu ze złożonością dźwiękową Maiden i zdolnościami (tzn. beztalenciem) ich ostatnich dźwiękowców mogłoby stanowić o porażce koncertu w publicznym i prasowym odbiorze (komentarze, recenzje). A tego byśmy nie chcieli. Chyba że zrobią sound check z prawdziwego zdarzenia i od pierwszego kawałka wjadą idealnie. Ale obawiam się, że na tym obiekcie to niewykonalne. Zresztą, Energa czy Narodowy - i tak dźwięk będzie do bani. Ale mam dziwne przeczucie, że z dwóch obiektów IM wybrałoby jednak ten bursztynowy
M.