27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA)
20 listopada fanclub, 24 wszyscy.
- heavencanwait
- -#Prisoner

Zajebiście, z koncertu BS mam świetne wspomnienia z tej areny i teraz wreszcie będzie dane usłyszeć tam ulubiony zespół. Nie mogę się doczekać, obecność raczej obowiązkowa 
Przedsprzedaż dla członków Fan Clubu rozpocznie się w poniedziałek 20 listopada o godzinie 10:00.
Przedsprzedaż biletów na koncert w Krakowie dla zarejestrowanych użytkowników LiveNation.pl rozpocznie się 22 listopada i zakończy się 23 listopada o godzinie 22:00.
Bilety na koncert w Krakowie w cenie od 199 zł wejdą do regularnej sprzedaży 24 listopada o godzinie 10:00 na LiveNation.pl i Ticketmaster.pl.
Przedsprzedaż biletów na koncert w Krakowie dla zarejestrowanych użytkowników LiveNation.pl rozpocznie się 22 listopada i zakończy się 23 listopada o godzinie 22:00.
Bilety na koncert w Krakowie w cenie od 199 zł wejdą do regularnej sprzedaży 24 listopada o godzinie 10:00 na LiveNation.pl i Ticketmaster.pl.
See you in heaven, see you in hell! See you in Kraków na Iron Maiden!
Byłem w Tauronie już kilka razy, na różnych trybunach i najgorzej było na górnej C bocznej na Black Sabbath. Dudnienie okrutne jak w Atlasie. Na dolnej dźwięk zawsze elegancki. Na moim kanale na YouTube jest trochę filmów z różnych koncertów, jakby ktoś był ciekaw jak to widać i słychać w Tauronie.
Dostajesz info z fan-clubu o przedsprzedaży , Live Nation przekierowuje na ticketmaster. i kupujesz typowe ticketmasterowe bilety ( żadnych fan-ticketów się nie spodziewaj w presale).
Najwspanialsza wiadomość dzisiejszego dnia
))))))
Info z Gazety Krakowskiej: bilety w sprzedaży od 20.11. - dla czlonków Fan Clubu. A od 22.11 dla użytkowników Live Nation
Info z Gazety Krakowskiej: bilety w sprzedaży od 20.11. - dla czlonków Fan Clubu. A od 22.11 dla użytkowników Live Nation
-
Deleted User 2259
Mam 3 minuty piechotą od domu, ale poczekam na setliste, bo jak będzie słaba to odpuszczam, sold out powinien być.
Pytania do osób które były na koncercie na tym obiekcie: gdzie polecacie usiąść żeby sporo widzieć? Jedyny mój halowy gig to Atlas Arena i pamiętam, że tam w niektórych miejscach widok na scenę był naprawdę niezły. Powstaje pytanie, czy Tauron jako trochę większy obiekt też takie miejsca ma, czy jeśli chcę w miarę dobrze widzieć to jednak zdecydowanie GC? Druga sprawa - jak mniej więcej miała się na innych koncertach cena GC do któregoś z lepszych sektorów?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Na Aerosmith i Sabbath GC kosztował 350-380zł i zajmował 3/4 płyty.Dejavu pisze: ↑pn lis 13, 2017 6:31 pm Pytania do osób które były na koncercie na tym obiekcie: gdzie polecacie usiąść żeby sporo widzieć? Jedyny mój halowy gig to Atlas Arena i pamiętam, że tam w niektórych miejscach widok na scenę był naprawdę niezły. Powstaje pytanie, czy Tauron jako trochę większy obiekt też takie miejsca ma, czy jeśli chcę w miarę dobrze widzieć to jednak zdecydowanie GC? Druga sprawa - jak mniej więcej miała się na innych koncertach cena GC do któregoś z lepszych sektorów?
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Tauron jest większy, ale generalnie z trybun można mieć bardzo fajny widok na scenę. Jak weźmiesz boczne dolne, to chyba będziesz zadowolony.Dejavu pisze: ↑pn lis 13, 2017 6:31 pm Pytania do osób które były na koncercie na tym obiekcie: gdzie polecacie usiąść żeby sporo widzieć? Jedyny mój halowy gig to Atlas Arena i pamiętam, że tam w niektórych miejscach widok na scenę był naprawdę niezły. Powstaje pytanie, czy Tauron jako trochę większy obiekt też takie miejsca ma, czy jeśli chcę w miarę dobrze widzieć to jednak zdecydowanie GC? Druga sprawa - jak mniej więcej miała się na innych koncertach cena GC do któregoś z lepszych sektorów?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Generalnie, jak na wszystkich halach. Dolne, przednie trybuny. Niestety, często są drogie, dlatego zawsze można lekko po boku. Generalnie nie polecam górnych trybun, tam dźwięk jest najgorszy.Dejavu pisze: ↑pn lis 13, 2017 6:31 pm Pytania do osób które były na koncercie na tym obiekcie: gdzie polecacie usiąść żeby sporo widzieć? Jedyny mój halowy gig to Atlas Arena i pamiętam, że tam w niektórych miejscach widok na scenę był naprawdę niezły. Powstaje pytanie, czy Tauron jako trochę większy obiekt też takie miejsca ma, czy jeśli chcę w miarę dobrze widzieć to jednak zdecydowanie GC? Druga sprawa - jak mniej więcej miała się na innych koncertach cena GC do któregoś z lepszych sektorów?
Rozumiem, ze znow te pojebane imienne bilety beda?
Jeszcze chyba nic nie wiadomo, ale niestety prawdopodobnie tak
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Czy bilety EvilNation są teraz dostępne także w stacjonarnych punktach sprzedaży? Nie chcę parchom płacić dodatkowych zł za obsługę transakcji
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Są, ale z tego, co mówił mi Sardi, płacisz tak czy inaczej.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Radosny news jest taki, iż daty 2018 Maiden i Priest częściowo się nakładają, zatem M. Walker nie może być akustykiem

Jak kolega wyżej wspomniał doplacalem 6zl w empiku
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
6 zł XD
Śmiech! To nie 25 zł + za opłatę kartą.
Pier**** złodzieje