Bruce Solo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Strangelander
- -#Prodigal son

Re: Bruce Solo
Kupił już ktoś może ten box albumów winylowych Dickinsona ? Pytałem wczoraj Media Markcie w Katowicach i nie mieli. Nie wiadomo kiedy ma być u nich.
A w ogóle to ciekaw jestem czy będzie można nabywać poszczególne płyty z tego boxa czy jedynie całość ? Mnie w sumie interesują Chemical Wedding (bo najlepszy) i Skunkworks (bo nie znam).
A w ogóle to ciekaw jestem czy będzie można nabywać poszczególne płyty z tego boxa czy jedynie całość ? Mnie w sumie interesują Chemical Wedding (bo najlepszy) i Skunkworks (bo nie znam).
Na allegro box za 500zl
-
paulek
- -#Lord of the flies

Box dziś u mnie na półce, kurier rano przywiózł paczkę:)
Foto foto 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- dostoevsky
- -#Assassin

Już trzeci raz zmieniają termin odbiorumic7 pisze: ↑ndz paź 29, 2017 9:53 pm Ja już zamówiłem - box - 499zł empik
http://www.empik.com/soloworks-dickinso ... 6,muzyka-p
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Zgadza się. Jakaś kaszana z zamówieniem w Empiku. Już kilka razy potwierdzałem, że wciąż chcę to zamówienie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Saimon1995
- -#Moderator

Kolejny fragment autobiografii Bronka, tym razem dotyczący wizyty w Oświęcimiu: http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... cimiu.html.
Czekam już zniecierpliwiony na następny tydzień.
Bezproblemowy zakup w EMP za 466 PLN i box był już u mnie 28go października.
Sam box piękny i solidny, natomiast wydania płyt nie powalają - szczególnie 'rozczarowała' mnie jakość grafiki na AoB - nie tego spodziewasz się patrząc na okładkę w takim rozmiarze...
Nie zmienia to faktu, że pozycja obowiązkowa w kolekcji
Sam box piękny i solidny, natomiast wydania płyt nie powalają - szczególnie 'rozczarowała' mnie jakość grafiki na AoB - nie tego spodziewasz się patrząc na okładkę w takim rozmiarze...
Nie zmienia to faktu, że pozycja obowiązkowa w kolekcji
Na stronie EMP kupisz pojedyncze egzemplarze.Strangelander pisze: ↑sob paź 28, 2017 5:01 pm Kupił już ktoś może ten box albumów winylowych Dickinsona ? Pytałem wczoraj Media Markcie w Katowicach i nie mieli. Nie wiadomo kiedy ma być u nich.
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.
A można wiedzieć jak to brzmi?
Nie wypowiem się, bo winyle w moim przypadku to jak na razie kwestia czysto kolekcjonerska
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.
Rozumiem, dzięki 
- Saimon1995
- -#Moderator

Mój egzemplarz autobiografii Bronka już wysłany. 
Ja mam nadzieję, że Empik nie spóźni się z wysyłką co do mojego egzemplarza, zamawiałem krótko po możliwości składania pre orderu. Oby przyszła najpóźniej dzień po premierze.
Ja dostałem info, że moja książka już jedzie do empiku (zamówiłem z odbiorem w sklepie). Niestety po zamówionym boxie nie ma śladu 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Ja właśnie dostałem info, że kurier z książką będzie w poniedziałek
Ja boxu nie zamawiałem, niestety ważniejsze wydatki