Legacy of the Beast World Tour 2018 - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2018 - spekulacje
Był ktoś na koncercie na lotnisku w Pradze? Takie klepisko jak Bemowo, czy trochę lepiej?
Lepiej, organizacja przede wszystkim
Jesli nie dolza 2ego Krakowa chetnie wybiore się do Pragi
Myśleliście może o jakimś supporcie Ironów w Krakowie? Obstawiacie kogoś?
Edit:
Tylko proszę, nie Skrimmejker XD
Edit:
Tylko proszę, nie Skrimmejker XD
Nie Megadeth, bo skoro rzeczywiście grają z JP, to z IM już nie będą.
Supportem Ironów będzie pewnie randowmowy zespół, o którym nawet nie słyszałem.
Supportem Ironów będzie pewnie randowmowy zespół, o którym nawet nie słyszałem.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Chyba nie, bo gość specjalny zapowiadany jest na wiele koncertów, w tym na wielki koncert na stadionie Wanda Municipiale w Madrycie, gdzie jako support oznaczono Sabaton. Gośc specjalny to w tym przypadku "wyższa instancja".
Ogólnie supportem jest Killswitch Engage, szkoda, że nie wszędzie, bo lubię ich, ale Megadeth? Ja jestem jak najbardziej na tak.
Stawiam na Sabaton

Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Są w Euro coraz silniejsi, kto wie 
To już bym Skull Fistów wolał! (jeśli jeszcze żyjo)
-
UptheIronsWro
- -#Trooper

Czy to, że ten koncert jest organizowany przez zwykłych złodziei nie ma żadnego znaczenia? Jakie fani mają gwarancje, że znowu nie będzie powtórki z Wrocławia i GC na 80% płyty? Kiedyś w dobrych czasach polskie koncerty Iron Maiden to było święto, ale na fali sentymentu nie można dawać się okradać. Nie wspominając o tym, że niektóre koncerty Iron Maiden w Europie wychodzą cenowo 2 razy taniej. Gdy Mystic organizował Ironów w 2005 r. to zestaw Iron Maiden, Nightwish, Kreator, Primal Fear i inni kosztował 100 zł. Sonisphere 2011 4 razy tyle z wcale nie mocniejszym zestawem.Podstawowy zarzut to kwestia GC ocierający się o zwykłe oszukiwanie klienta. Nie mogę zrozumieć dlaczego ta firma jeszcze nie została zbojkotowana.RALF pisze: ↑śr lis 15, 2017 7:54 pm https://www.facebook.com/events/248554442344857/
Zdeklaruj się!
- Saimon1995
- -#Moderator

Z Megadeth bym się bardzo cieszył, dzięki koncertom Ironów uzbierałbym występy całej "Wielkiej Czwórki".
Nie zdziwię się, jeśli rzucą na support Ghost, a następnego dnia panowie będą grać gdzieś koncert klubowy, w końcu nowa płyta ma się ukazać w przyszłym roku. Nie mam pomysłu kto mógłby jeszcze przed nimi zagrać - może Avenged Sevenfold, albo Volbeat?
Avenged i Volbeat graja samodzielne sztuki raczej.
-
Deleted User 2259
Ale A7X supportowało ostatnio Metę, więc może oni na kilka koncertów jako support by poszli, show robią świetne, a Ironów już supportowali.
- Saimon1995
- -#Moderator

Ale wydaje mi się, że na specjalne zaproszenie od muzyków Iron Maiden, to by się skusili.
Posunięcie bliźniacze do tego z 2014 byłoby prawdopodobnie strzałem w 10. Kto ma być na klubowym Ghosta, ten i tak będzie, a zespół przy okazji się wypromuje.FaithNoMore pisze: ↑śr lis 15, 2017 8:23 pm Z Megadeth bym się bardzo cieszył, dzięki koncertom Ironów uzbierałbym występy całej "Wielkiej Czwórki".Nie zdziwię się, jeśli rzucą na support Ghost, a następnego dnia panowie będą grać gdzieś koncert klubowy, w końcu nowa płyta ma się ukazać w przyszłym roku. Nie mam pomysłu kto mógłby jeszcze przed nimi zagrać - może Avenged Sevenfold, albo Volbeat?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ja naiwnie liczę, że będzie coś na serio mocnego