Trondheim i prawdopodobnie całe UK.
Legacy of the Beast World Tour 2018 - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2018 - spekulacje
Na calym UK jest oficjalnoe ogłoszone Killswitch Engage. Norwegia to festiwal...
Festiwal z dwoma/trzema grupami na krzyż. Sabaton jako special guest zaś KE na pierwszy ogień,.
- Saimon1995
- -#Moderator

Jeśli Sabaton byłby supportem to - dla mnie osobiście - dramat. To już naprawdę wolę jakieś mało znane zespoły, albo kapele dzieci muzyków IM. Sorry, ale fenomenu tej szwedzkiej formacji nie jestem w stanie zrozumieć, uszy bolą od słuchania.
-
Deleted User 4783
tylko nie sałaton. Dla mnie ten zespół to porażka... chociaż mam nadzieję, że nie dadzą Ghosta, bo w Poznaniu to kpina była (sorry Patryk, nie trawię ich). A może znów pojadą rodzinnie?
Była już Lauren Harris, był George Harris, kto tam jeszcze został? A! Jest jeszcze Austin Dickinson ze swoim As Lions. No to już wiemy xD
Mnie ten nepotyzm rodzinki drażni od lat!
Ostatnio na facebooku/instagramie promowali kapele syna Adriana...
-
Deleted User 4783
Adriana? nie słyszałem... Ralf, ja sobie jaja robię, żeby nie było
Voodoo Six też odpada, byli w 2013 i ostatnio przez British Lion, Steve pewnie wyhaczy znów jakiś młody brytyjski zespół + jakaś gwiazda. Chociaż w 2018 jest problem, bo mega dużo zespołów u nas gra, więc nie mam pomysłu kogo mogliby wziąć na trasę.. Może KAT-a?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nepotyzm to nic zlego, problem to beztalencie potomków.
Czyli mamy styczność z jednym i drugim:)Nepotyzm to nic zlego, problem to beztalencie potomków.
To też prawda...
-
Deleted User 4783
Na Lauren przynajmniej popatrzeć można 
Mógłby ktoś kto ma dostęp do pre sale na Berlin dać jutro info o cenach?
To ja się dołączam do prośby powyżej, ale w moim przypadku pytam o Pragę. Jakby ktoś miał szczegółowe info to wielkie dzięki za udostępnienie.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Mógłby mi ktoś sprawdzic presale i ceny Triestu?
92 EUR jedna kategoria biletów w BerlinieForbidden evil pisze: ↑ndz lis 19, 2017 7:03 pm Mógłby ktoś kto ma dostęp do pre sale na Berlin dać jutro info o cenach?
do tego wysyłka 35 EUR niezależnie od liczby biletów, nawet przy 1 szt! To jest znane złodziejstwo Eventim.de
Brak opcji elektronicznego biletu
Biorąc pod uwagę złodziejski kurs EUR stosowany przy przeliczeniach z karty w PLN na poziomie ok. 4.45, bilet wychodzi jakieś 565 PLN...
Na tegoroczny koncert w Hamburgu kupowałem bez Presale, korzystając z innego dostawcy w Niemczech - MyTicket.de . Oferowali znacznie tańszą wysyłkę, po niespełna 10 EUR. Tyle że MyTicket nie uczestnicy w Presale.
M.