27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA)
Na stronie livenation jest taka grafika: https://imgur.com/a/K7SU6 . Szkoda, że będę musiał ominąć koncert bo mnie na niego nie stać...
Ktoś jest zainteresowany kodem presale ? piszcie na priv .Wykorzystany jest na Tallin x 2, Tauronx2 i Praga x 2.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Jeśli za tydzień nie będzie już ticketów na płytę (a właśnie wtedy chciałbym kupić normalnie w Empiku), to chyba się pochlastam czerstwą bułką. 
Czyli wykupiliście prawie wszystkie
To te kody są oddzielne na każdy koncert? Po 4 bilety na każdy można kupić?filip pisze: Ktoś jest zainteresowany kodem presale ? piszcie na priv .Wykorzystany jest na Tallin x 2, Tauronx2 i Praga x 2.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Uwaga, bo może się okazać, że kod ważny był do jednorazowego wykorzystania. I, jak ktoś chce kupić 4 bilety, to niech kupi 4 w pierwszym podejściu, bo nie da się tego później uzupełnić - kod nie będzie działał ponownie. Oczywiście do sprawdzenia. Może to zależeć od portalu. Wydaje mi się, że w estońskim można było ponownie załadować kod, ale np. w duńskim i szwajcarskim już nie.
M.
Kod jest taki sam do wszystkich koncertów. Max 4 bilety per kod per koncert.All users - some ticketing sites will treat your code as one-use, ie. if you buy 2 tickets and check out, you cannot come back and buy another 2 later. Best to secure all your tickets at once.
M.
Tak jak napisał beaviso , ale to zależy od organizatora. Na niektóre koncerty nie da się użyć tego samego kodu 2 razy ale trzeba spróbować , dlatego moja propozycja. Zobaczymy czy komuś się uda.
Pinio skorzystał i kupił na Tallin więc się kod( nie mylić z KOD) nie zmarnował.
-
Deleted User 5155
filip - DZIĘKI !!!
Kod na Tallin zadziałał.

Kod na Tallin zadziałał.
Działa. Również bardzo dziękuję za kodzik 
Nie ma sprawy, cieszę się, że mogłem pomóc.
Chciałbym zapytać czy w Tauronie będzię FTTB ?
Nigdzie o tym nie piszą a wydaje mi się że wczesniej podczas koncertu np we Wrocławiu była o tym wzmianka... Teraz jej nie ma...
Nigdzie o tym nie piszą a wydaje mi się że wczesniej podczas koncertu np we Wrocławiu była o tym wzmianka... Teraz jej nie ma...
Nie było info we wro, tu też nie ma. Po prostu na niewiedzy doją ludzi sprzedając ee
Fttb będzie jak zwykle
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Gdyby ktoś miał zbędny kod to ja bardzo chętnie przyjmę i zakupię 2 bilety z bólem serca dając ostatni raz zarobić złodziejom z LN.
Chodziło mi o takie zapisy w prasie o których teraz nie słychać.
http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... ,id,t.html
"Jak zwykle, dla członków Fan Clubu Iron Maiden przygotowana została przedsprzedaż, której szczegóły można znaleźć na www.ironmaiden.com wraz z informacjami, jak członkowie Fan Clubu mogą wziąć udział w loterii “First To The Barrier”.
http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... ,id,t.html
"Jak zwykle, dla członków Fan Clubu Iron Maiden przygotowana została przedsprzedaż, której szczegóły można znaleźć na www.ironmaiden.com wraz z informacjami, jak członkowie Fan Clubu mogą wziąć udział w loterii “First To The Barrier”.
Fttb jest zawsze, odgórny wymóg Maiden, a informacji w prasie pewnie nie będzie
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
sprzedaż stacjonarna, o ile taka będzie, rusza dopiero w piątek tak?
Bilet kupiony!
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Witam Wszystkich !
Byłbym niezmiernie wdzięczny, gdyby ktoś jeszcze poratował na priv kodem pre-sale na zakup dwóch biletów na koncert IM w Krakowie
Pozdrawiam!
EDIT/ Niekatualne, bilety już kupione
Byłbym niezmiernie wdzięczny, gdyby ktoś jeszcze poratował na priv kodem pre-sale na zakup dwóch biletów na koncert IM w Krakowie
Pozdrawiam!
EDIT/ Niekatualne, bilety już kupione
Ostatnio zmieniony śr lis 22, 2017 10:41 am przez Zbiru, łącznie zmieniany 1 raz.