Tez z Megadeth?
13/06/2018 - Judas Priest & Megadeth - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: 13/06/2018 - Judas Priest & Megadeth - Katowice
Tak
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Szkoda z tymi Czechami. Gdyby to było 2 dni przed lub po Katowicach, to bym jechał, a tak...No cóż, trasa będzie zapewne dwuletnia, więc raczej ich jeszcze zobaczę poza tym jednym razem. W sumie manewr z grudnia 2015 też mi odpowiada, Bałtyk zimą wygląda całkiem fajnie 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Mam pytanie. Czy ktoś się orientuje, czy bilety będą dostępne także w stacjonarnej sprzedaży w salonach Empik, czy trzeba zamawiać je przez internet?
Na Purpli są dostępne w Empiku, a ich też robi MMP. Więc raczej na 99% będą.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
To wspaniale, dziękuję za informację.
-
metallic66
- -#Wrathchild

Jak myślicie bilety kolekcjonerskie na stronie metalmind będą droższe?
-
Deleted User 4876
nieprawda. metalmind nigdy nie robił droższych kolekcjonerów. zresztą zobaczcie sobie w oparciu o Purpli. Jedynie wysylka u nich kosztuje 10 pln, a w ticketpro bodajże 9 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Kto robi Czechy?
-
Deleted User 4876
Ja raczej te Czechy... ta opcja z JP i Ozzem w dwa dni to dobra opcja, czekam tylko na grudniowy i przelew i i zaczynam ogarniać temat 
Też chyba zrobię wypad do Czech
Bilety są dostępne od dziś a na polski koncert bodajże od jutra.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jakby co pisze się na 2 miejsca w ewentualnym aucie
O i nikt nie narzeka?thorgal_30 pisze: ↑czw lis 23, 2017 12:24 pmJedynie wysylka u nich kosztuje 10 pln, a w ticketpro bodajże 9![]()
www.MetalSide.pl
Tyle że tam kosztuje 20zl plus są wszędzie nieważne gdzie kupujesz dodatkowo są jakieś opłatygumbyy pisze: ↑czw lis 23, 2017 7:06 pmO i nikt nie narzeka?thorgal_30 pisze: ↑czw lis 23, 2017 12:24 pmJedynie wysylka u nich kosztuje 10 pln, a w ticketpro bodajże 9![]()
W krakowskim temacie tyle łez wylanych, że przesyłka droga
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Ta i start sprzedaży jutro, razem z Maiden. No rewelacyjna organizacja 
Bo na Maidenów faktycznie przesyłka PP kosztuje 9 zł, ale np kilka tygodni wcześniej na Ozziego było to 19 zł i c**j wie dlaczego.
Bilety kupione, ale przez Eventim, a nie jak chciałem pierwotnie MMP. Ci drudzy mają jakąś dziwną stronę i nie ma na niej żadnego podziału na EE i GA, jak się chce na płytę brać, to od razu wpada EE (których jest ponoć 395 - trochę sporo). Porażka jakaś. Biletu kolekcjonerskiego nie będzie, ale już trudno.
Z Eventimu dostaniesz FanTicket, jakościowo nie najgorszy. Na pewno lepszy ja z świstki z Tickemastera, przy których zawsze mam obawy czy nadruki na dotrwają do dnia koncertu...