Żebyś się nie zdziwił.
27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA)
Może mi ktoś odpowiedzieć, czy potwierdzenie na maila powinno przyjść po zaklepaniu miejsca, czy dopiero po dokonaniu wpłaty?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Po dokonaniu wpłaty przyjdzie potwierdzenie.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Wychodzi na to, że po jakimś czasie bez wpłaty zamówienie ulega anulowaniu, ponieważ jako aktywne pojawiły się miejsca które zamówiłem. Zamówiłem więc jeszcze raz, tym razem zdążyłem zapłacić bez problemów. dostałem maila z dotpaya, czekam więc na info od ticketmaster.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Dwa bilety na płyte kupione. 
-
Deleted User 1499
U mnie coś takiego:
Wystąpił błąd
Wygląda na to, że Twoja sesja przekroczyła limit czasu. Prosimy spróbuj ponownie. Jeśli dokonałeś płatności, sprawdź historię zamówień dla potwierdzenia lub skontaktuj się z nami.
Wystąpił błąd
Wygląda na to, że Twoja sesja przekroczyła limit czasu. Prosimy spróbuj ponownie. Jeśli dokonałeś płatności, sprawdź historię zamówień dla potwierdzenia lub skontaktuj się z nami.
Znajomi próbują kupić bilety i strona się ładuje masakrycznie wolno, powodzenia w piątek w takim razie tym, którzy zwlekają 
Moi koledzy maja to samo 
A ja dwa bilety na trybuny nabyłem z prędkością światła 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Jak ktoś idzie na płytę to nie ma się co martwić. Ja polowałem na tańsze (249zł) a w miarę dobre trybuny, a z tym mógłby być już kłopot w empiku.
Nie no, to że bilety będą nie ulega wątpliwości, gorzej ze stroną
Takiego szału na Iron Maiden jak na Metallice nie będzie, ale i tak strona będzie obciążona, przez co można zjeść sporo nerwów.
Czy do końca roku bilety wytrzymają, nie wiem 
-
Deleted User 626
Tak teraz sobie spojrzałem na mapkę i wg mnie tych biletów jest sporo i do końca roku się nie sprzedadzą. Na pewno LN zostawi pule na różne sektory i będzie co jakiś czas rzucało bilety do sprzedaży.
Nawet na Metallicę można było bilety kupić w zeszły piątek. Niestety mi się strona "zesrała" po wyborze miejsca.
PS: Do "poznania setlisty" to bym na pewno nie czekał.
Nawet na Metallicę można było bilety kupić w zeszły piątek. Niestety mi się strona "zesrała" po wyborze miejsca.
PS: Do "poznania setlisty" to bym na pewno nie czekał.
Uwazam ze na plyte beda jeszcze w czerwcu bilety
Bez przesady czesto graja, duza konkurencja.
Z drugiej strony na stadion sprzedwalo sie duzo wiecej biletow niz wejdzie na hale w Krk.
Ale jesli bilety zeszlyby do konca roku to LN nie potrzebowałoby, zadnej reklamy, bilboardu czy supportu
Nie dajmy sie zwariowac
Ralfa juz zaczyna miotać
Raz ze nie czekalbym do pt, za chwile po Nowym Roku moze juz nie byc. A dopiero byla gadka, ze mocny support wzmocni sprzedaż. Po co skoro bilety wyprzedane podczas przedsprzedaży
-
Deleted User 626
No i właśnie może o to chodzi żeby po doświadczeniu z Wrocławia, jako organizator, spróbować sprzedać 2 koncerty pod rząd w jednym miejscu...?Budziol pisze: ↑śr lis 22, 2017 9:40 pmUwazam ze na plyte beda jeszcze w czerwcu bilety
Bez przesady czesto graja, duza konkurencja.
Z drugiej strony na stadion sprzedwalo sie duzo wiecej biletow niz wejdzie na hale w Krk.
Ale jesli bilety zeszlyby do konca roku to LN nie potrzebowałoby, zadnej reklamy, bilboardu czy supportu
Nie dajmy sie zwariowac
Marketingowo to na pewno lepsze niż sprzedać 36 tysięcy na stadion.
Wszystko zależy od tego czy w piątek pójdą wszystkie bilety.
Bilety imienne z pewnością spowalniają sprzedaż. Ale i tak kupię se plytę w piątek.
Nie wykluczałbym, gdyby dorzucili 2gi koncert 28 VII, jakby dobrze szła sprzedaż na tę pierwszą datę. Daję na to 5-10 % szans, ale jak pamiętam, w ostatnich latach Ironi robili parę takich numerów.
Nie wykluczałbym, gdyby dorzucili 2gi koncert 28 VII, jakby dobrze szła sprzedaż na tę pierwszą datę. Daję na to 5-10 % szans, ale jak pamiętam, w ostatnich latach Ironi robili parę takich numerów.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...