27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA)
A Google pokazuje dwa koncerty

Booking.com (noclegowy) też wie już o dwóch koncertach. Są dwie ikony z "nutką" - jedna to 27/07, a druga (podświetlona) 28/07
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Teraz to dopiero gwóźdź do portfela...
-
Deleted User 1499
Potwierdzeniem jest poranny screenshotRALF pisze: ↑pt gru 01, 2017 3:17 pm http://www.eskarock.pl/eska_rock_news/d ... sce/147828
Twierdzą, że maja potwierdzenie...
Oficjalnie potwierdzony i screen pobrany z forumRALF pisze: ↑pt gru 01, 2017 3:17 pm http://www.eskarock.pl/eska_rock_news/d ... sce/147828
Twierdzą, że maja potwierdzenie...
To się nazywa chyba "toksyczna, zaborcza miłość", tylko ukierunkowana w kierunku dość nietypowej niewiasty. 
Odpowiedź z LN: Na tę chwilę mamy ogłoszony koncert na dzień 27 07 2018
. Pozdrawiamy
A co mieli Ci niby odpisać? Ktoś dał ciała, wprowadził info za wcześnie, newsletter z powiadomieniami się rozesłał, na stronie było widać, więc trzeba było ukryć i udawać, że nic się nie stało. Tak samo jak nie może być mowy o żadnym przenoszeniu koncertów.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Właśnie dziś przyszły bilety, zamawiałem 24.11 wieczorem. Czy Wy też nie dostaliście w kopercie żadnego rachunku, ani nic? Tylko 2 bilety + dodatkowy kartonik taki sam jak bilet, ale za to z moimi danymi i tyle, żadnego paragonu, nic.
Jeśli rzeczywiście ogłosiliby drugi koncert to pomyślę, czy iść, ale szczerze to nie wiem czy 2 z rzędu koniecznie chcę
Jeden mi chyba styknie. Ale w razie czego, mam takie pytanie, z czystej ciekawości:
wspominacie o możliwości przeniesienia koncertu np. na stadion. Macie doświadczenia, jak wtedy wygląda to z biletami już kupionymi na hale? poszczególne sektory hali odpowiadają sektorom stadionu, czy trzeba zwracać bilety i od nowa kupować?
Jeśli rzeczywiście ogłosiliby drugi koncert to pomyślę, czy iść, ale szczerze to nie wiem czy 2 z rzędu koniecznie chcę
wspominacie o możliwości przeniesienia koncertu np. na stadion. Macie doświadczenia, jak wtedy wygląda to z biletami już kupionymi na hale? poszczególne sektory hali odpowiadają sektorom stadionu, czy trzeba zwracać bilety i od nowa kupować?
Ja wiem PZ, że masz rację, najzwyczajniej ktoś się pospieszył 
Nikt nic nie przenosi!
I ogarnijcie sie z tym spamem i pisaniem glupot na lewo i prawo.
Poki co fakty sa takie : 27.07 Tauron Krakow. Nic więcej nie wiadomo poki co
I ogarnijcie sie z tym spamem i pisaniem glupot na lewo i prawo.
Poki co fakty sa takie : 27.07 Tauron Krakow. Nic więcej nie wiadomo poki co
Jak najbardziej, nie. Sądzę, iż prędzej czy później tę drugą datę ogłoszą.
skoro chce Ci się jechać przez pół świata na 1 koncert, to drugi powinieneś przyjąć z radościąwojteq pisze: ↑pt gru 01, 2017 4:28 pm Właśnie dziś przyszły bilety, zamawiałem 24.11 wieczorem. Czy Wy też nie dostaliście w kopercie żadnego rachunku, ani nic? Tylko 2 bilety + dodatkowy kartonik taki sam jak bilet, ale za to z moimi danymi i tyle, żadnego paragonu, nic.
Jeśli rzeczywiście ogłosiliby drugi koncert to pomyślę, czy iść, ale szczerze to nie wiem czy 2 z rzędu koniecznie chcęJeden mi chyba styknie. Ale w razie czego, mam takie pytanie, z czystej ciekawości:
Ja też nie dostałem paragonu. Niestety, Evile nie wydrukowały też mojego nazwiska na bilecie. Uczestnikiem uprawnionym do wejścia jest M. Nazwisko itd są dopiero na dowieszce do biletu, wraz z adresem. Też tak macie, czy coś spierd****ili i trzeba reklamacje składać?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Pytanie tylko, czy na 100% byłby to Krakówkrusejder pisze: skoro chce Ci się jechać przez pół świata na 1 koncert, to drugi powinieneś przyjąć z radością![]()
prodiża kabel wskazał mi drogę
Zobaczyli co wczoraj The_Alchemist wyprawiał i postanowili odwołać zanim jeszcze ogłosili i zamiast tego dodać druga Pragę
Posprzatalem temat bo to jaja jakies.
Posypia sie warny/bany nastepnym razem
Posypia sie warny/bany nastepnym razem