27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA)
Dokładnie a teraz pozostaje tylko czekać. Na głównej LN nie ma nawet zakładki z koncertem 27 VII, pewnie włączą wszystko razem z drugą datą.
No i ci ludzie pewnie zamiast do Krakowa pojadą na koncert do Berlina. Przecież jest 21 wiek i są granice pootwierane. Nikt nie każe ludziom jechać przez cała Polskę skoro do Berlina maja rzut beretemUptheIronsWro pisze: ↑sob gru 02, 2017 3:40 pm To dlaczego w 2013 grali dwie hale w innych miastach? Jednak wydawać by się mogło, że lepiej grać dwa koncerty gdzie indziej. Bardziej to atrakcyjne dla publiczności, która nie musi pokonywać tylu kilometrów na koncert. Ze Szczecina, Gdańska czy nawet Poznania do Krakowa jest jednak kawał drogi.
Jestem przekonany, iż oficjalne ogłoszenie drugiej daty to tylko kwestia czasu, bądźmy cierpliwi.
Sorry za offtop
Ale o co chodzi z tymi starymi zgredami z juventusu co przeplatają się przez temat?

Ale o co chodzi z tymi starymi zgredami z juventusu co przeplatają się przez temat?
A ja caly czas nie jestem przekonany czy oglosza druga date. Na pewno od poczatku jest taka ewentualnosc, ale skoro sa jeszcze bilety na 27.07?
No chyba, że faktycznie support rozwali system
Liczę na serio jakiś porządny support. A nawet dwa supporty. Exodus i A7X, taka składaneczka mi się marzy, bo Megadeth niestety nie zagra na 99,999999%
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Myślę, że ogłoszą jutro (wszak Mikołajki za pasem), możliwe też, że od razu z supportem/-ami na obydwie sztuki. Obstawiam, że supportować będzie Sabaton lub Saxon.Budziol pisze:A ja caly czas nie jestem przekonany czy oglosza druga date. Na pewno od poczatku jest taka ewentualnosc, ale skoro sa jeszcze bilety na 27.07?
No chyba, że faktycznie support rozwali system
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To po prostu podpis jednego z userow
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Megadeth nie bedzie juz w Europie.
Nie jest powiedziane, że ogłoszą lada dzień. Co prawda biletów nie zostało jakoś bardzo dużo, niemniej wyprzedana hala, to wyprzedana. Wczoraj napisałem na twitterze do redaktora, którego autorstwa był news w Teraz Rocku. Twierdził, iż na 100% jest coś na rzeczy. Kwestia tylko, kiedy to ogłoszą, owszem może to być nadchodzący tydzień, ale równie dobrze - tydzień, lub dwa po Nowym Roku.
-
UptheIronsWro
- -#Trooper

Alex Del Pierro nie taki stary
Dla mnie pytanie jest podstawowe czy na ten drugi ewentualny koncert bilety na płytę byłyby po 26 maja. Jak narazie mam bilet na koncert w Sopron i od setlisty zależy czy bym chciał zrobić jeszcze jeden. Jeśli bym miał się decydować to tylko i wyłącznie na ten drugi Kraków bo będzie bardziej kameralnie. Skoro na tak świetnych trasach jak Early Days i Somewhere Back in Time byłem tylko na jednym koncercie to teraz też nic się nie stanie jak będe na jednym.
Nie jest powiedziane, że ogłoszą lada dzień. Co prawda biletów nie zostało jakoś bardzo dużo, niemniej wyprzedana hala, to wyprzedana. Wczoraj napisałem na twitterze do redaktora, którego autorstwa był news w Teraz Rocku. Twierdził, iż na 100% jest coś na rzeczy. Kwestia tylko, kiedy to ogłoszą, owszem może to być nadchodzący tydzień, ale równie dobrze - tydzień..
Przecież parę godzin wcześniej pisałeś, że musimy czekać do poniedziałku na ogłoszenia.
Przecież parę godzin wcześniej pisałeś, że musimy czekać do poniedziałku na ogłoszenia.
A za parę godzin napisze, że może jednak nie będzie.
Zamiast spokojnie poczekać. Można się przyzwyczaić.
Mnie ciekawi kiedy podadzą jakieś supporty. Czy będzie jeden, czy dadzą też coś polskiego.
Zamiast spokojnie poczekać. Można się przyzwyczaić.
Mnie ciekawi kiedy podadzą jakieś supporty. Czy będzie jeden, czy dadzą też coś polskiego.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
A to nie zwróciłem uwagi na czas otwarcia. Jeżeli byłby jeden, to obstawiam, że znowu przywiozą ze sobą coś słabego. Nie sądzę, żeby przy jednym supporcie zagrał zespół klasy (marketingowej) Slayera czy Sabatonu.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Pod siebie....