27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA)
Dokładnie, czyli dwa supporty, niech zgadnę: Ghost i Sabaton. Tyle, że organizator tego nie potwierdza. Polska.
"LN odpowiedziało! Na tę chwilę jest jeden koncert, a jak będzie drugi to go ogłoszą. Czyli nie mówią ani tak ani nie. Standard " 
Czyli tak, jak mnie odpowiedzieli. Chcą dobić do końca pierwszy i potem promować kolejny. W sumie nie dziwię się, tyle imprez. Ja sądzę, iż są przygotowani na kolejny, może czekają na odpowiedni moment? Nie zdziwi mnie, jeśli ogłoszą następna datę w styczniu razem z fajnymi supportami - to by miało sens!
Czyli tak, jak mnie odpowiedzieli. Chcą dobić do końca pierwszy i potem promować kolejny. W sumie nie dziwię się, tyle imprez. Ja sądzę, iż są przygotowani na kolejny, może czekają na odpowiedni moment? Nie zdziwi mnie, jeśli ogłoszą następna datę w styczniu razem z fajnymi supportami - to by miało sens!
Największy sens ma ogłoszenie w grudniu, bo ludzie kupują prezenty świąteczne. Myślę, że dwóch supportów nie będzie, to jednak koncert halowy. Jeśli już to w piątek band X, a w sobotę Y.RALF pisze: ↑pn gru 04, 2017 4:37 pm Czyli tak, jak mnie odpowiedzieli. Chcą dobić do końca pierwszy i potem promować kolejny. W sumie nie dziwię się, tyle imprez. Ja sądzę, iż są przygotowani na kolejny, może czekają na odpowiedni moment? Nie zdziwi mnie, jeśli ogłoszą następna datę w styczniu razem z fajnymi supportami - to by miało sens!
Możliwe, że już nie długo piątkowy gig się wyprzeda i wtedy zobaczymy, co i jak.
Dobre akcje tu sa
Gig nieogłoszony, nie wiadomo co to za przeciek (dodatkowy koncert mogl byc w planach w Krk, ale niekoniecznie musi sie potwierdzić) a juz wiadomo ze w sb wczesniehj bramy otwierają niz w pt
Gig nieogłoszony, nie wiadomo co to za przeciek (dodatkowy koncert mogl byc w planach w Krk, ale niekoniecznie musi sie potwierdzić) a juz wiadomo ze w sb wczesniehj bramy otwierają niz w pt
A że taki burdel to należy LN podziękować... ludzie chcą wiedzieć tylko co i jak, chcą znać konkrety.
Jest jeszcze lepiej: ze strony Skorpionów znikł koncert łódzki
https://www.the-scorpions.com/lodz-pola ... announced/
Czekam na kolejnych 20 wpisów na ten temat
3 ... 2 .... 1 .... START
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Tyle, że to kompletny offtop, niemniej Meine ma problemy z głosem, mogą być poważniejsze, niż myślimy...
Tak Ralfie, przez problemy Mikołaja z głosem nie ogłaszają koncertu w Łodzi 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Dmucham na zimne.
I supporty już też znane: Ghost i Sabaton
Panowie stoperan i oddychać głęboko
www.MetalSide.pl
czego Wy się martwicie?
macie bilet na piątek? macie. więc na koncercie będziecie. jeśli ogłoszą drugi dzień, to ewentualnie nadarzy się okazja, by odbyć dwa gigi za jednym zamachem
a teraz tak z przymrużeniem oka, jak całe te spekulacje...
evil nation ogłoszą drugi dzień w Krakowie. to nie będzie wydarzenie, by przyciągnąć fanów, którym wcześniej było za daleko. zdecydowana większość, co chce być na koncercie będzie raz i tyle. zatem sobota będzie kameralnym koncertem dla całego Sanktuarium, ewentualnie plus krakowiacy, którzy mają pod nosem/ przybysze zostający na weekend
to będzie gratka lepsza niż Tallin, czy Kowno!
bo jeśli byłby taki boom na Maiden, to bilety już by się rozeszły. co prawda mamy jeszcze święta, w maju poznamy setlistę, ale minęło 2 tygodnie od rozpoczęcia sprzedaży i koncert nie został wyprzedany. Lądek Zdrój, czy Helsinki poszły w presale, a to jest róznica
macie bilet na piątek? macie. więc na koncercie będziecie. jeśli ogłoszą drugi dzień, to ewentualnie nadarzy się okazja, by odbyć dwa gigi za jednym zamachem
a teraz tak z przymrużeniem oka, jak całe te spekulacje...
evil nation ogłoszą drugi dzień w Krakowie. to nie będzie wydarzenie, by przyciągnąć fanów, którym wcześniej było za daleko. zdecydowana większość, co chce być na koncercie będzie raz i tyle. zatem sobota będzie kameralnym koncertem dla całego Sanktuarium, ewentualnie plus krakowiacy, którzy mają pod nosem/ przybysze zostający na weekend
bo jeśli byłby taki boom na Maiden, to bilety już by się rozeszły. co prawda mamy jeszcze święta, w maju poznamy setlistę, ale minęło 2 tygodnie od rozpoczęcia sprzedaży i koncert nie został wyprzedany. Lądek Zdrój, czy Helsinki poszły w presale, a to jest róznica
NIe, no jasne 
-
Deleted User 4783
ja bym radził zakończyć na tym rozmowę odnośnie drugiego gigu. Dodadzą - wrócimy do tematu. A tak to zwykłe zaśmiecanie forum niepotrzebnymi dywagacjami. Miało być ogłoszenie, nie ma, więc po prostu czekajmy co dalej się wydarzy 
Mądra rada!
Ralf policzyłeś ile jeszcze zostało?
Zeszło cos przez weekend?
Zeszło cos przez weekend?
Mogliby wyłączyć płytę ze sprzedaży.
Jeszcze słowo w kwestii drugiej daty. Interia usunęła swój artykuł. Czyli jednak niekoniecznie coś jest na rzeczy
Info pewnie brali z forum.
Jeśli już tu jesteście, to...Pozdrawiam dziennikarzy Interia.pl! O mnie też możecie napisać artykuł
Jeśli już tu jesteście, to...Pozdrawiam dziennikarzy Interia.pl! O mnie też możecie napisać artykuł
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
No przecież logiczne, że publikujący nie mają wtyków w LN. A jak nawet mają to siedzą cichutko, bo od razu by je stracili. A to, że po niektórych portalach poleciały newsy, to tylko pobożne życzenia i copy/pasta z innej "równie zorientowanej" strony. Znam to od podszewki
www.MetalSide.pl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist