Legacy of the Beast World Tour 2018 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2018 - trasa
Wiesz, mogą jeszcze równo z trasa wydać składankę wraz z grą (Jak ED HUNTER). Wszystko jest możliwe.
Gra ma naprawdę olbrzymi potencjał i o dziwo - jest on super rozwijany i wdrażane są nowe pomysły. Gra żyje od ponad roku i nie zwalnia. Kupa ludzi tam musi pracować, kumatych w tej branży - i co najważniejsze "czujących" ducha Maiden. Szok.
Konwersja na konsole PS4 czy Xbox w cenie 4.99 albo dodana do abonamentu PS Plus wyszłaby zespołowi baaardzo na dobre.
Konwersja na konsole PS4 czy Xbox w cenie 4.99 albo dodana do abonamentu PS Plus wyszłaby zespołowi baaardzo na dobre.
W Madrycie Gojira i Sabaton jako support.
Czyli Gojira byłaby drugim special guest na trasie. To może i u nas będzie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Możliwe, ale to raczej frekwencji nie podniesie 
-
UptheIronsWro
- -#Trooper

wyszukiwarka
wyszukiwane słowa : frekwencji, frekwencja, frekwencją
lata 2003-2010 382
lata 2011-2017 886
wyszukiwane słowa : frekwencji, frekwencja, frekwencją
lata 2003-2010 382
lata 2011-2017 886
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Chyba zartujesz.
To ta Gojira u nas tylu fanów ma? Grali w salach wielkości Stodoły, z tego co kojarzę (...)
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ale po dwa koncerty w kraju i zawsze było nabite. Ostatnio w Gdansku dość szybki sold out do tego sa na mocnej fali wznoszacej. Pytanie czy fani Gojiry pojda na IM placac 3x drozej.
Dokładnie, lubię Gojirę, niemniej - ja wiem, masowo chyba nikt by tylu pieniędzy nie zainwestował, Gojira + Sabaton - inna mowa...
i dalej bicie piany. Koncert prawie wyprzedany (sam co chwilę liczysz te wolne krzesełka),a tu dyskusja o podnoszeniu frekwencji. Drugiego koncertu nie ma na razie, więc po co bić pianę?
www.MetalSide.pl
-
UptheIronsWro
- -#Trooper

Przecież jesteśmy na forum frekwencji na imprezach masowych. Skąd zdziwienie?
Ale ja ogólnie mówię, nie tylko o Polsce, skąd wiemy, ze Gojira na 100% w Polsce będzie?
Nie wiemy. Ale skoro ogłosili ją w Madrycie jako gościa, to jest szansa, że zagrają gdzieś jeszcze. Podobnie jak KE.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Owszem, niemniej może być gościem IM tylko w Madrycie.
- Saimon1995
- -#Moderator

Jakby Sabaton zagrał ogarnięty set, mogłoby być spoko. Ale w Polsce jest to niemożliwe, dostaniemy pewnie ze 3 patriotyczne numery 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

WARSZAWA-WAŁCZ
- Saimon1995
- -#Moderator

Z całym szacunkiem, ale ja ich muzyki nie jestem w stanie przesłuchać, dla mnie to wszystko jest takie na maxa napompowane, ja tego po prostu nie mogę znieść. Nie rozumiem tego fenomenu. Chociaż LN pewnie dobrze zdaje sobie sprawę, że są w PL bardzo popularni, nie wiem czy by to napędziło jakoś bardzo sprzedaż (zwłaszcza że ci którzy mieli kupić, to swoje wejściówki już nabyli), ale pod względem marketingowym na pewno lepszy ruch, niż jakiś "no-name" w roli supportu.