Legacy of the Beast World Tour 2018 - trasa

Wszystko na temat Legacy Of The Beast World Tour 2018

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Re: Legacy of the Beast World Tour 2018 - trasa

Post autor: MaidenFan »

FaithNoMore pisze: czw gru 07, 2017 5:11 pm
Schizoid pisze: czw gru 07, 2017 5:04 pm Jakby Sabaton zagrał ogarnięty set, mogłoby być spoko. Ale w Polsce jest to niemożliwe, dostaniemy pewnie ze 3 patriotyczne numery :lol:
Z całym szacunkiem, ale ja ich muzyki nie jestem w stanie przesłuchać, dla mnie to wszystko jest takie na maxa napompowane, ja tego po prostu nie mogę znieść. Nie rozumiem tego fenomenu.
Napompowane, sztuczne, brzmi tak samo, gdyby nie tematyka ich utworów, szał na patriotyzm(ważna rzecz, ale bez przesady...) i tak dalej, to Sabaton by był zespołem jednym z wielu, niczym nie wyróżniającym się.... te klawisze, aż mnie wykrzywia jak o tym pomyślę. :mryellow:
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Lipa pisze: czw gru 07, 2017 5:11 pm
Schizoid pisze: czw gru 07, 2017 5:04 pm Jakby Sabaton zagrał ogarnięty set, mogłoby być spoko. Ale w Polsce jest to niemożliwe, dostaniemy pewnie ze 3 patriotyczne numery :lol:
40:1, Uprising iiiii? :D
Najnowsza produkcja winged hussars. miałem wyjątkową nieprzyjemność słuchać tego na Torwarze po Accept. Całą trójkę zresztą.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Chodziło mi o Husarię, 40:1 i Warszawę. Jakby jeszcze byli hojni, to by zagrali ten o Pileckim :P

A parę niezłych numerów mają, przykładowo Slopes Of St. Benedict czy Night Witches.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Z Sabatonem dodatkowa data miałaby sens, ale to tylko marzenia.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

UptheIronsWro pisze: czw gru 07, 2017 4:19 pm Przecież jesteśmy na forum frekwencji na imprezach masowych. Skąd zdziwienie?
:lol: :lol:
Masakra - ktoś coś pierdnie o Sabaton i od razu kilkanaście postów...
www.MetalSide.pl
UptheIronsWro
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: UptheIronsWro »

gumbyy pisze: czw gru 07, 2017 5:38 pm
UptheIronsWro pisze: czw gru 07, 2017 4:19 pm Przecież jesteśmy na forum frekwencji na imprezach masowych. Skąd zdziwienie?
:lol: :lol:
Masakra - ktoś coś pierdnie o Sabaton i od razu kilkanaście postów...
Tak i to dyskusje o secie są nonsensem. Secie, który przecież dotyczy muzyki zespołu i z pewnością jakiś będzie. Lepiej tu debatować o trzeciorzędnych kwestiach jak sprzedaż biletów, ilości plakatów na ulicach, wyglądzie biletów czy supportach. Zwłaszcza takich supportach, które jeszcze nie są potwierdzone. Choć i tak nic nie przebije dyskusji o drugim koncercie, który ktoś sobie wymyślił.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Będzie fajny set, zobaczycie.
Awatar użytkownika
wydra77
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: wydra77 »

RALF pisze: czw gru 07, 2017 6:17 pm Będzie fajny set, zobaczycie.
Zobaczymy czy usłyszymy? :D
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

UptheIronsWro pisze: czw gru 07, 2017 5:51 pmTak i to dyskusje o secie są nonsensem.
Ale jaki sens ma "dyskutowanie" o secie? Większość postów to albo wrzutka losowo wybranych numerów na zasadzie "chciałbym", a wiadomo jaka jest szansa na takie numery ;)
A z drugiej strony nabijanie licznika postów takimi wpisami:
RALF pisze: czw gru 07, 2017 6:17 pm Będzie fajny set, zobaczycie.
www.MetalSide.pl
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Może by przenieść tą dyskusję do jakiegoś innego wątku, bo trochę nie pasuje pod Legacy of the Beast World Tour 2018 :)

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Zastanawiam się co zrobic. Wyjebac caly dzial Legacy tour?
W kazdym spam sie leje, dyskusje nie na temat!
A juz uptheironswro ma monopol na wqrwianie i prowokowanie ludzi! :evil:
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

pz pisze: czw gru 07, 2017 8:24 pm Może by przenieść tą dyskusję do jakiegoś innego wątku, bo trochę nie pasuje pod Legacy of the Beast World Tour 2018 :)
Ale do tych offtopów Nomadowych już chyba każdy zdążył się przyzwyczaić
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: barsiarz »

Owszem, każdy ma prawo do własnego zdania i nikomu tego nie odbieram. Gdybyś napisał, że Enforcer Ci się nie podoba bo to czy tamto to ok - Twoja opinia. Ale odróżniasz opinie od faktów? Napisałeś kompletną bzdurę o wielkiej promocji tej kapeli, więc, sorry, to nie podpada pod opinię. Tak samo piłkarze - opinia, że Messi i Ronaldo są najlepsi dzięki marketingowi to bzdura totalna - to przeczenie faktom.

Masz tak długą karierę na tym forum i poglądy tak charakterystyczne, że rozmawiając z Tobą nie można nie mieć z tyłu głowy tego Twojego uwielbienia dla starych czasów i nienawiści do nowych. Tak już po prostu jest i będzie to przywoływane w dyskusji, jeżeli z tego wynikają te "opinie" o których pisałem wyżej.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Szczerze Ci powiem, że nie wiem, czy Priest i Maiden miało trudniej. Na pewno czasy dla ciężkiego rocka były ciężkie, to bez wątpienia. Ale dziś sytuacja jest nieco odwrotna. Mamy zasyp zespołów i zdecydowanie jest się ciężko przebić. Odwołujesz się do Ghosta (pozostałych kapel, o któych wspominałeś nie słucham, więc nie będę o nich się rozwodził), ale gdybyś wiedział, jak sytuacja tego zespołu wyglądała jeszcze niedawno, nie snułbyś takich rozważań. Zespół od początku był tępiony przez ortodoksyjnych metaluchów (poniekąd jest to paradoks) i jeśli się o nim mówiło, to nie w superlatywach. Można gadać, że ich sukces to kwestia wizerunku, który niewątpliwie jest oryginalny i ma przykuwać uwagę, ale ludzie nie kupują płyt dlatego, że w booklecie mają Szweda w papieskiej sukience, tylko dla jego muzyki. Ghost promowany jest u nas na dobrą sprawę dopiero od premiery Meliory, trzeciej płyty. Ja doskonale pamiętam wcześniejsze czasy tego zespołu i do momentu wydania ostatniego jak dotąd krążka, polskich newsów na temat tego zespołu było tyle, co kot napłakał. Niektóre artykuły znałem na pamięć, co przy takiej liczbie trudne nie było. Według mnie oceniasz ten zespół bardzo surowo i z góry oceniasz go negatywnie, a to do 2015 był naprawdę kapitalny band, który jawił mi się jako nowa legenda. Powszechnie pewnie nią będzie, ja sam się do niego zraziłem. Ale na sukces zapracowali i bynajmniej nie kontrowersjami.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
remi
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: remi »

Budziol pisze: czw gru 07, 2017 8:26 pm Zastanawiam się co zrobic. Wyjebac caly dzial Legacy tour?
Szczerze odpuść, uważam, że w dobie mniejszego szału na fora internetowe, dobrze że jakakolwiek dyskusja tu się toczy zamiast na Messengerze, Twitterze czy Fejsie.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Budziol pisze: czw gru 07, 2017 8:26 pm Zastanawiam się co zrobic. Wyjebac caly dzial Legacy tour?
Załóż temat "spam z Legacy Tour" i tam przerzucaj te posty. Będą sobie dyskutowali na dowolne tematy, a te zostaną dla większych konkretów :)
www.MetalSide.pl
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Albo założyć temat "Rozmaitości" albo "Za a nawet Przeciw" - tam będzie można dowodzić, iż Święta Wielkanocne są ważniejsze lub nie od Wigilii :idea:
Awatar użytkownika
wydra77
-#Moonchild
-#Moonchild

RALF pisze: czw gru 07, 2017 9:16 pm Albo założyć temat "Rozmaitości" albo "Za a nawet Przeciw" - tam będzie można dowodzić, iż Święta Wielkanocne są ważniejsze lub nie od Wigilii :idea:
To dopiero byłaby rozmowa. W stylu co było wcześniej jajko czy kura :lol:
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

wydra77 pisze: czw gru 07, 2017 10:14 pm
RALF pisze: czw gru 07, 2017 9:16 pm Albo założyć temat "Rozmaitości" albo "Za a nawet Przeciw" - tam będzie można dowodzić, iż Święta Wielkanocne są ważniejsze lub nie od Wigilii :idea:
To dopiero byłaby rozmowa. W stylu co było wcześniej jajko czy kura :lol:
Kiedyś to były jajka... dziś tylko jakies gmo promowane na siłę... Nie bedzie takich kur jak kiedyś
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
wydra77
-#Moonchild
-#Moonchild

Kiedyś to były jajka... dziś tylko jakies gmo promowane na siłę... Nie bedzie takich kur jak kiedyś
Free range ONLY :)
ODPOWIEDZ