09/12/2017 - DIO - returns Warszawa/Progresja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 09/12/2017 - DIO - returns Warszawa/Progresja
tak to ma wyglądać, chociaż wkurwia mnie ożywianie zmarłych, to technicznie wygląda bdb: https://www.youtube.com/watch?v=xyeqgmq ... e=youtu.be
Na filmie wygląda nieźle. Chętnie bym poszedł na ten tribute band, bo skład porządny, ale hologramom mówię stanowcze nie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Tu widać więcej: https://www.youtube.com/watch?v=7eiWahgEnFg
Zaś co do tej trasy: http://www.blabbermouth.net/news/first- ... orld-tour/
Englen told "The Blairing Out With Eric Blair Show" last month that "Dio Returns" will see him and his bandmates perform "quite a few songs with the hologram — probably, I would say, about half or maybe more than half. And then the rest of them are gonna be without the hologram, with 'Ripper' Owens and Oni Logan singing
PÓŁ KONCERTU Z HOLOGRAMEM
Zaś co do tej trasy: http://www.blabbermouth.net/news/first- ... orld-tour/
Englen told "The Blairing Out With Eric Blair Show" last month that "Dio Returns" will see him and his bandmates perform "quite a few songs with the hologram — probably, I would say, about half or maybe more than half. And then the rest of them are gonna be without the hologram, with 'Ripper' Owens and Oni Logan singing
PÓŁ KONCERTU Z HOLOGRAMEM
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
na tym nowym ten Dio coś lepiej wyglada, może wtedy był chory? ;>
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja widziałem na żywo na Wacken (nie był zapowiedziany jako hologram) i nie wyglądało to szczególnie imponująco.
Wie ktoś czy Hologram podpisze mi płytę? I da sie go jakos dorwac po koncercie i zrobić fotkę?
hej hej, bo ta trasa miała sie już chyba zacząć pod koniec listopada, wiecie czemu nie ma nigdzie żadnych zdjęć, filmików, czy czegokolwiek? poodwoływali czy co?
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Pewnie zdjęcia nie wychodzą, bo jest inne odświeżanie obrazu 
Niestety pierwszy koncert zakończył się sukcesem, jak widać przyszło wielu ludzi.
Mi ten hologram bardziej przypomina Cronosa 
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Z zalinkowanego artykułu
Jakaś masakra. Mam nadzieję, że u nas nie wypali.
(podkreślenie moje)wystartowała trasa Dio Returns: The World Tour, na której występuje hologram Ronniego Jamesa Dio oraz muzycy z jego zespołu
Wielu osobom ten pomysł się nie podoba, ale innym się podoba. Robimy to z miłości do fanów.
Jakaś masakra. Mam nadzieję, że u nas nie wypali.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Będę... tego dnia w Warszawie, ale Progresję ominę szerokim łukiem
Masakra, naprawdę już wolałbym iść na kinowy pokaz koncertu na DVD
Night Mistress Fan Club Łódź
Sukcesem frekwencyjnym. Przecież organizatorów nie obchodzi to jak się ludzie bawią, tylko to, żeby kasa z biletów była. Chociaż jest nadzieja, że osoby, które to widziały nie pójdą drugi raz i "Dio" przestanie jeździć w trasy koncertowe.
No cóż, nie sądziłem, że kiedyś będę życzył imprezie pod szyldem "DIO" porażki frekwencyjnej. Ciekawe jakie będą recenzje w prasie po tym "występie".
No jakie... Teraz Rock pewnie się będzie spuszczał, że spoko koncert 
https://www.last.fm/user/kamooo
Najbardziej mnie w****a, że pierwszym hologramem świata jest DIO. Nie jakiś j*****y Majkel Dżekson czy inny parszywy John Lennin, tylko największy śpiewak XX wieku.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
A Jackson właśnie nie był wcześniej?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Porównywanie Dio i Jacksona
Dwóch wielkich muzyków, dwa inne gatunki muzyczne i określanie kogoś jebanym czy parszywym tylko dlatego, ze Ci sie nie podoba jego muzyka jest żałosne.
Zaleciało mi tekstami belibers czy innych directioners.
Był hologram Jacksona na Billboard Music Awards w 2014 roku, ale całej trasy nie było.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Jackson był spoko. Raczej nie moja bajka, ale kilka kawałków miał fajnych. I nie wiedziałem, że miał hologram. Biały czy czarny? 
A co do Dio, to w podlinkowanym artykule widziałem coś takiego:
A co do Dio, to w podlinkowanym artykule widziałem coś takiego:
Zdaje się, że to cytat z wdowy. A czy by mu się spodobało, to się już nie dowiemy.Ronniego zawsze fascynował Disney World i wszystkie hologramy, które tam były. Myślę więc, że mamy jego błogosławieństwo.