26/05/2018 -Tallin, Estonia (SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2259
Re: 26/05/2018 -Tallin, Estonia
Moim zdaniem dziwne, że jeszcze nie zeszło.
Będzie dobrze!
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Tak sobie myślę, że może od wyprzedania Tallinna (na dniach) trochę jest uzależnione ew. ogłoszenie drugiego Krakowa?
Jeszcze takie info potencjalnie przydatne dla tych, co na IM w Tallinnie wybierają się drogą powietrzną:
www.eesti.pl/lotniska-centrum-tallinna- ... 15541.html
Jeszcze takie info potencjalnie przydatne dla tych, co na IM w Tallinnie wybierają się drogą powietrzną:
www.eesti.pl/lotniska-centrum-tallinna- ... 15541.html
Skąd taki pomysł? I jak te koncerty są ze sobą połączone?Zakkahletz pisze: ↑wt gru 05, 2017 7:08 pm Tak sobie myślę, że może od wyprzedania Tallinna (na dniach) trochę jest uzależnione ew. ogłoszenie drugiego Krakowa?
Nie, raczej nie, bardziej Finlandia
Jeśli o nas chodzi - Praga, Berlin. Tu bym ewentualnie szukał zależności.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Zespołem, jego managementem i ich decyzjami?mikdyb pisze: ↑wt gru 05, 2017 7:10 pmSkąd taki pomysł? I jak te koncerty są ze sobą połączone?Zakkahletz pisze: ↑wt gru 05, 2017 7:08 pm Tak sobie myślę, że może od wyprzedania Tallinna (na dniach) trochę jest uzależnione ew. ogłoszenie drugiego Krakowa?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A co ma jedno z drugim wspólnegoZakkahletz pisze: ↑wt gru 05, 2017 7:14 pmZespołem, jego managementem i ich decyzjami?mikdyb pisze: ↑wt gru 05, 2017 7:10 pmSkąd taki pomysł? I jak te koncerty są ze sobą połączone?Zakkahletz pisze: ↑wt gru 05, 2017 7:08 pm Tak sobie myślę, że może od wyprzedania Tallinna (na dniach) trochę jest uzależnione ew. ogłoszenie drugiego Krakowa?
Tez myslalem, ze nie zdaza bilety wejsc do regularnej sprzedazy.
1szy koncert na trasie, mega ceny biletow, obok Skandynawia i Rosija
A tu niespodzianka
1szy koncert na trasie, mega ceny biletow, obok Skandynawia i Rosija
A tu niespodzianka
-
UptheIronsWro
- -#Trooper

Rosjanie niespecjalnie za Estończykami przepadają. Samą Estonię uważają za zbuntowaną prowincję dawnego ZSRR. Może to spowodowało, że północna Rosja wybierze Finlandię, a bogaci mieszkańcy Moskwy dowolne koncerty w Europie. Inaczej tego nie umiem wytłumaczyć.
Dokładnie, choć wszystko wskazuje na to, iż pierwszy koncert trasy będzie sold out (he, he, he, he)!
UptheIronsWro pisze: ↑wt gru 05, 2017 8:08 pm Rosjanie niespecjalnie za Estończykami przepadają. Samą Estonię uważają za zbuntowaną prowincję dawnego ZSRR. Może to spowodowało, że północna Rosja wybierze Finlandię, a bogaci mieszkańcy Moskwy dowolne koncerty w Europie. Inaczej tego nie umiem wytłumaczyć.
A może liczba Rosjan szalejących na punkcie Iron Maiden nie jest aż tak duża, a środki finansowe, jakie musieliby przeznaczyć na ten gig większe, niż mają w dyspozycji ?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Tallin to raczej miejsce dla średniej klasy z Leningradu, choć nie wiem ile kosztuje ich ewentualna wiza do Estonii. Ci z innych miast polecą gdziekolwiek. W Berlinie na Helloween na barierce była silna rosyjska reprezentacja.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Raczej tak...krusejder pisze: ↑wt gru 05, 2017 8:21 pmUptheIronsWro pisze: ↑wt gru 05, 2017 8:08 pm Rosjanie niespecjalnie za Estończykami przepadają. Samą Estonię uważają za zbuntowaną prowincję dawnego ZSRR. Może to spowodowało, że północna Rosja wybierze Finlandię, a bogaci mieszkańcy Moskwy dowolne koncerty w Europie. Inaczej tego nie umiem wytłumaczyć.![]()
A może liczba Rosjan szalejących na punkcie Iron Maiden nie jest aż tak duża, a środki finansowe, jakie musieliby przeznaczyć na ten gig większe, niż mają w dyspozycji ?
Heh, trochę znam styl bycia/myślenia naszych sąsiadów ze Wschodu i jakby to napisać obrazowo -
"Stać mnie na Maiden, pojadę na Londyn o2/Bercy wrzucić fotkę z koncertu niż z Tallinna
"Stać mnie na Maiden, pojadę na Londyn o2/Bercy wrzucić fotkę z koncertu niż z Tallinna
Oj Ruscy lubią się popisać!
Mam znajomych Rosjan mieszkających na stałe w Niemczech. Jeden z nich był z Wami na barierce w Berlinie.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Chyba wiem o kim mowa 
Nie twierdzę, że to nie byli niemieccy Rosjanie. Ten, z którym próbowałem pogadać w kolejce po bilet mówił tylko po rosyjsku. Natomiast nie zmienia to mojego zdania o tym, że rosyjscy Rosjanie jak będą chcieli to polecą gdziekolwiek. Tallin ma sens tylko dla tych, którzy mieszkają blisko granicy z Estonią, a jak wiadomo Rosja to spory kraj.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Ostatni dzwonek, żeby kupić bilet na koncert w Tallinie!
• GA 49 €
(the last 150 tickets availlable)
• Seats level I 59 € - 69 €
(sold out)
• Restaraunt 119 €
(the last 40 tickets availlable)
Do końca tygodnia będzie po wszystkim