Akcent
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Akcent
Wybitny, właśnie słuham niedawno wydanego vinyla ,,Przekorny Los". Kapitalne kompozycje, można nuszkom potupać, duma narodó.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Można się śmiać,ale ten zespół jest 100 razy bardziej autentyczny niż LInkin Park i inne tego typu wynalazki 
Wolałbym iść na koncert Akcent niż LP czy Behemoth
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
To gratuluję. Ja nawet na weselu, po kilku kielonach, ledwo wytrzymuję 2 kawałki disco polo z rzędu.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Byłem w zeszłym roku na koncercie Pana Zenona. Muzycznie nie odbiega od większości zespołów disco-polo, ale pod sceną szał co najmniej taki, jakby Elvis zmartwychwstał. Specyficzne doświadczenie 
Bo Zenek to taki fajny, sympatyczny pan.
Podkreślam też, że fanem jego muzy nie jestem.
Akurat tu muszę przyznać, że Akcent lubię, jeden z dwóch zespołów disco-polo które serio mi siedzą
Można się z niego śmiać, ale chłop jest serio doświadczonym muzykiem i naprawdę na muzyce się zna, bo miałem zaszczyt porozmawiać z nim 
No właśnie w tym rzecz.
Zenek gra prostą muzykę i raczej tego nie ukrywa.Nic nie udaje.
Jakimś sczególnym fanem nie jestem, ale na weselach itp niektórym się podoba.
Zenek gra prostą muzykę i raczej tego nie ukrywa.Nic nie udaje.
Jakimś sczególnym fanem nie jestem, ale na weselach itp niektórym się podoba.
-
Deleted User 1499
Po stokroć nie. Lubię różne gatunki muzyczne ale disco polo uważam za arcy debilny. Nawet na własnym weselu, zabroniliśmy Dj grania tego.
Bo przecież ci goście od disco polo doskonale znają wartość tej muzyki, robią to po prostu dla kasy...
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Akcent <3
Po wódeczce nie ma niczego lepszego na tańce chulańce
Po wódeczce nie ma niczego lepszego na tańce chulańce
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Hehemoth na żywo nie jest aż taki zły. Dałbym im mocne 2/10.
Ej no, Behemoth gra bardzo dobre koncerty.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Akcent jednak troche lepsze
.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Byłem w Kato w 2014 i uważam, że jeden ze słabszych koncertów na jakich byłem.
Oriona widziałem też ok tydzień wcześniejz Vesanią i koncert znacznie lepszy, niebo a ziemia.
Disco polo jest strasznie głupim i denerwującym gatunkiem muzycznym. Tak głupim, że wpada w ucho i nie da się wywalić go z głowy. Tarzan boy i spadająca gwiazda właśnie od Zenka to świetne utwory na wieczorne wyluzowanie się
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Wczoraj na imprezie firmowej, na karaoke za pomocą Zenona rozkręciłem imprezę
Polecam.
Polecam.