26/06/2018 - Ozzy Osbourne - Kraków (Impact Festival)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4876
Re: 26/06/2018 - Ozzy Osbourne - Kraków (Impact Festival)
To w sumie chyba zależy od tego jakim człowiekiem jest dany Muzyk, czy np. robi genialną Muzę, ale jest też burakiem. I druga kwestia czy dany Muzyk jest dla Ciebie jakimś wielkim idolem. Z takim Dickinsonem chętnie bym sobie focie strzelił "na pamiątkę". W tym roku zrobiłem sobie słit-focie z Axlem, ale po pierwsze zachowywał się w porzo, ponad sto osób dostało grafy i focie ( było do wyboru), a po drugie to jeden z moich największych idoli z lat dziecięcych. Z Ozzem to akurat nie mam ciśnienia, wolałbym z McCartneyem czy Bossem 
Co innego, gdy artysta po prostu wychodzi i można z nim zamienić słowo czy zrobić fotkę. Jeżeli nie chce się spotykać z fanami, to jego sprawa, ale kasowanie za to kilku tysięcy to grube przegięcie. Ale widocznie jest popyt, bo coraz więcej zespołów ma to w swojej ofercie.

Taki mały offtop: zdaje się, że jakieś zdjęcia nam robiłeś na Memoriale JL
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Nie no, wiadomo że fotką z Ozzym, Lemmym czy Brucem bym nie pogardził, przy okazji, ale żeby jakoś szczególnie za nimi ganiać, a tym bardziej płacić... To nie bardzo.
-
Deleted User 4876
Nawet nie wiem czy bym dał 1000 eur za M&G ze Stonsami, czy nawet 100 eur. To jest chore, kupujesz płyty, bilety na koncerty, mercz... Artysta jak chce sie spotkać i poczuć feedback, ale tych prawdziwych fanów, dla których tworzy to sam powinien takie opcje robić. Na przykład losowane M&G u Mety to też dobre rozwiązanie... 10 tys pln za coś takiego to jest absurd. Ale wracając do watku Ozzyego, pewnie i tak będzie grupka polujących pod hotelem zarówno w Kraku jak i Pradze
Twoja Piękniejsza Połowa ma do nich dostęp, ale mogę podesłać w wolnej chwili.pz pisze: ↑czw gru 07, 2017 11:04 am Co innego, gdy artysta po prostu wychodzi i można z nim zamienić słowo czy zrobić fotkę. Jeżeli nie chce się spotykać z fanami, to jego sprawa, ale kasowanie za to kilku tysięcy to grube przegięcie. Ale widocznie jest popyt, bo coraz więcej zespołów ma to w swojej ofercie.
Taki mały offtop: zdaje się, że jakieś zdjęcia nam robiłeś na Memoriale JL![]()
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

.
Ostatnio zmieniony pt maja 11, 2018 7:17 pm przez Kusy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Na pewno będą inne równie lub bardziej ciekawe;-) W końcu to dopiero koniec grudnia;-) A swoją drogą: obserwowanie degradacji tego IF na przestrzeni lat jest żałosne.
To prawda, mógł z tego wyjść fajny festiwal, ale wszystko zniszczyła ta jebana pazerność polskiego LN...
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

No. Impreza, która była festiwalem, a potem zmniejszyła się do rangi koncertu gwiazdy z 2 supportami. Zazwyczaj to idzie w drugą stronę, tzn. impreza się powiększa, rozrasta, no ale jak widać Polak potrafi 
-
Deleted User 4876
Support po zbóju.... a ktos liczył na duże nazwy... <3 LiveNation PL <3
policzy ktoś bilety, jak się impreza sprzedaje?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Pamiętam, jak to się pojawiło w sieci, to bardzo mi weszło, teraz też mi się podoba i gdyby kolesie zagrali gdzieś w Wawie, bym na to poszedł. Ale jak przed sędziwym i sklerotycznym Ozzem, to nie pójdę.
Ja już słów nie mam na takie supporty. Wejdę przed samym Ozzym.
Festiwal by LN 
Cieszę się, że się nie skusiłem.
Cieszę się, że się nie skusiłem.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Chciałem napisać jakiś konstruktywny komentarz, ale jedyne co mi przychodzi do głowy, to...
...xDDDDDDDDDDDDDDD
...xDDDDDDDDDDDDDDD
a mogli dać Zenka z Kabanosa 
Szczerze? Mnie pasuje
Lubię muzykę Johna Williamsa, ich wykonania są spoko. Wolałbym zobaczyć ich w klubie, ale jeśli do składu miałaby dołączyć kolejna "gwiazda" pokroju tego BVB/BMTH (nie pamiętam którzy grają, dla mnie jeden chłam), to już wolę to Empire. Chociaż nie powiem, liczyłem na coś z innej ligi.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller