Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Koncertowe przewidywania 2018
A do tego nie ma tanich lotów do Florencji, najbliższe lowcostowe lotnisko jest w Pizie. Nie muszę mówić jakie ceny w sezonie wakacyjnym? 
Jeżeli Dynie nie będą mieć innych koncertów halowych w Europie to nie będzie wyjścia - trzeba będzie odwiedzić Hamburg. To jest priorytet na przyszły rok, dlatego z drugiej strony dobrze, że już mam bilety na IM;-)
Tylko drogo wyjdzie. To tuż przed świętami. Ale myślę, że to będzie koniec trasy United, więc może będzie coś ekstra. Kusi ten koncert, a Hamburg fajny. Ja mogę jechać 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jak się odpowiednio wcześniej upoluje Wizza to powinno być ok. Ostateczne moge tam iść nawet z buta
.
Do tego Kijow, MoR... oj bedzie Dyniowanie
Do tego Kijow, MoR... oj bedzie Dyniowanie
To @pz jesteśmy wstępnie umówieni na Hamburg, wszak to już za rok

Kijów też biorę pod uwagę, nawet widziałem że loty nie są jakieś drogie, ale mam jednak nadzieję na inne daty. Może by do Czech jeszcze trafili - tam zawsze sprzedadzą koncert bez problemu.
Aaa i na 99% będę na Rhapsody - nawet pociągi są korzystnie godzinowo i do Proximy blisko z Centralnego. Sentyment z lat nastoletnich mnie do nich ciągnie.
Kijów też biorę pod uwagę, nawet widziałem że loty nie są jakieś drogie, ale mam jednak nadzieję na inne daty. Może by do Czech jeszcze trafili - tam zawsze sprzedadzą koncert bez problemu.
Aaa i na 99% będę na Rhapsody - nawet pociągi są korzystnie godzinowo i do Proximy blisko z Centralnego. Sentyment z lat nastoletnich mnie do nich ciągnie.
Też poważne zastanawia się nad Dyniami w Hamburgu. 
Tymczasem Helloween headlinerem na Wacken 2018.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Helloween, Ghost i Manilla Road to chyba ciagle za malo żeby jechać.
Judasów i Running Wild nie lubisz?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

RW widziałem rok temu na MoR, a Judasi graja wszędzie w tym roku i pewnie zobaczę ich 3+ razy. A forma wokalna Halforda też nie sprawia, że wyczekuje na te koncerty.
Myślałem, że masz wejściówkę.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
To już wiesz, jak Halford będzie śpiewał za pół roku? Biorąc pod uwagę jego nieprzewidywalność, gratuluję
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Mam, ale nie wiem czy jej użyje.
@Schizoid to nie kwestia dyspozycji dnia, tylko wieku.
- Saimon1995
- -#Moderator

The Rolling Stones mają zagrać w PL w przyszłym roku. Tak ustaliła "Rzeczpospolita": http://www.rp.pl/Muzyka/171229376-The-R ... -roku.html.
Nie mówię o tym pierwszym, bo koncerty na trasie są zazwyczaj bardzo równe. Ale jakbyś posłuchał Epitaph z 2011 i koncertów z 2015, to nie powiesz mi, że nie ma różnicy. Dlatego piszę, że trudno przewidzieć jego formę. Może być bardzo dobrze i bardzo średnio. Gwoździem do trumny wydawał się Graspop 2008, a jednak tamta forma okazała się byc tymczasowa. Stety i jednocześnie niestety, trudno stwierdzić, jak będzie w 2018.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Co ma być, to będzie
A lepiej zobaczyć +jeden średni koncert jakiegoś zespołu, niż później żałować, że się go nie widziało i już nie zobaczy więcej...
www.MetalSide.pl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ależ ja na pewno zobaczę Priest w tym roku i to pewnie więcej niż raz, dlatego nie są dla mnie magnesem w przypadku Wacken
.
Jasna sprawa... też ich zobaczę na pewno w Katowicach 
www.MetalSide.pl
Zazdro, oddalbym reke za to
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
https://www.last.fm/user/kamooo