Spektakularnie, fenomenalnie, niepowtarzalnie
Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Judas Priest
Ja nawet ostatnio sobie przysiadłem do numerów z tej płyty i niestety nie chwyciło, nie moja muzyka. Niesamowicie wnerwiał mnie ten moment w The Emperor, kiedy Dejw najpierw śpiewa normalnie, a potem wjeżdża to okropnie cukierkowe "who do you think you aaaareeeeee". Dla mnie to koszmar był 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
UptheIronsWro
- -#Trooper

Megadeth najlepsze jest z Martym Friedmanem w składzie. Countdown to Extinction chyba podoba mi się najbardziej. O dziwo nie jestem wielkim fanem ich płyt z lat '80. Tak jakby to jeszcze nie to mimo dużego wpływu, ważności i tak dalej.
Mogę robić za przewodnika po Budapeszcie, zwłaszcza po Peszcie
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
A co do samego kawałka JP, to moim zdaniem dobry numer. Solidne 4. W połączeniu z poprzednią zajawką oczekuję dobrej płyty.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Byłbym wdzięczny za protipy, ale ja mam morderczy tryb zwiedzania i raczej przebiegam przez poszczególne miejsca
A planuje ktoś jechać z Polski, nocować s Budapeszcie i wracać na drugi dzień? Bo nie wiem, czy ja sam bym tak nie robił, ale w pojedynkę do tego nie chcę podchodzić.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No my na pewno, bo nastepnego dnia sa Dynie 
Ale Dynie macie dzień później, na nich nie idę, a chciałbym wrócić zaraz w dzień po Priest 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dzięki temu możesz nie grzeszyć i iść na najfajniejszy koncertowy zespol po tej stronie Missisipi 
Na wszystko mnie nie stać, a już trochę tych koncertów mam zaplanowanych 
REMIX !! <3 https://www.youtube.com/watch?v=gdDVoyjLIYQ
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
UptheIronsWro
- -#Trooper

To teraz czekam, aż ktoś zrobi pod British Steel 
Jednak wolę oryginalna wersję, jakieś to takie "nasterydowane".
Okładka fajniejsza i tyle 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Okładka fajniejsza, a i dźwięk duuużo lepszy, brzmi odpowiednio ciężko, a na przyspieszeniu tylko zyskuje.
Jest już jakiś pre-order może?
-
on_the_run
- -#Trooper

Kurcze jeszcze półtora miesiąca. Kawał czasu.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen