27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Saimon1995
- -#Moderator

Re: 27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
W końcu skończą się te spekulacje - będzie koncert, nie będzie. I na szczęście nikt nie będzie mi wspominał, że pospieszyłem się z ogłoszeniem tego w necie. Uff. Kamień z serca. 
Ciekawe czy dorzucą jeszcze jeden support.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Korci mnie ten drugi, powinno być luzniej.
Czy SOLD OUT w przypadku LiveNation oznacza, że już nie powinniśmy liczyć na jakiekolwiek bilety na 27 lipca?
prodiża kabel wskazał mi drogę
Pora rozpocząć spekulacje, czy nie będzie odwołany z powodu niskiej frekwencji.
M.
M.
Drugi taki sam koncert dzień po dniu mi lata koło ptaka (ale cieszy fakt że osoby którym nie udało się kupić biletu na pierwszy koncert będą mieli okazję zobaczyć IRON MAIDEN), no i wyjaśniła się sprawa supportu, większego gówna już nie mogli wybrać (a nie sorry mogli wybrać NICKLEBACK).
Re: 27/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) SOLD OUT
Już inni zrobili to za mnie
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Ale jak to?! Do Wiednia rzeczywiście nie da rady, jeżeli wybierzesz Maiden w Krakowie, ale z Węgrami nie koliduje. Wręcz pięknie się układa, bo Kraków po drodze z Węgier do domu
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 4783
no to widzimy się 28!
ciekawi mnie frekwencja. Późno dali znać, większość ludzi kupiła bilety na Pragę czy Berlin pewnie. A tu takie zaskoczenie...
Support raczej nie zachęci nikogo do kupna biletu
Koncert w Poznaniu został ogłoszony w Walentynki, a odbywał się ponad miesiąc wcześniej od tego krakowskiego. Jest więc duża szansa na dobrą sprzedaż
Koncert w Poznaniu został ogłoszony w Walentynki, a odbywał się ponad miesiąc wcześniej od tego krakowskiego. Jest więc duża szansa na dobrą sprzedaż
Ale wtedy musiałbym wziąć prawie tydzień urlopu. A ja mam tylko 5 tygodni urlopu, każdy dzień bezpłatnego to więcej niż bilet od Evil Nation dziennie :/
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 4783
28 w sumie może być bardzo kameralnym gigiem, większość ludzi, którzy kupili bilety na pierwszy koncert raczej na tym poprzestanie. Nie wierzę, że będzie sold out drugi raz, aż tak nie zaszaleją. Co też jest na plus, bo nie będzie ścisku 
Wydaje mi się, że płyta raczej sprzeda się dobrze i tłok będzie. Zresztą, nieważne ile będzie ludzi na płycie i tak się będą pchali do przodu. W końcu to Polska 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
No tak. Ja nie patrzę na to pod kątem dostępnego urlopu (i tak każdy dzień urlopu mam bezpłatny), a gdybym się zdecydował na Węgry to na cały tydzień.krusejder pisze: ↑pn sty 15, 2018 1:41 pmAle wtedy musiałbym wziąć prawie tydzień urlopu. A ja mam tylko 5 tygodni urlopu, każdy dzień bezpłatnego to więcej niż bilet od Evil Nation dziennie :/
Tremonti na drugim koncercie, a na pierwszym? Nie mają już co wstrzymywać się z ogłoszeniem supportu. Teoretycznie takowego nawet nie opłaca się zapraszać, skoro sold out...To co, pierwszy gig to Maiden solo? 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Niestety, na obu. Zobacz sobie na stronie Maiden -> Tour.
Trzeba zainwestować w zapas zatyczek. Nie wiem kto decyduje o doborze supportów, ale to wyjątkowe gówna. Panom z Maiden podoba się taka muzyka?
M.
Trzeba zainwestować w zapas zatyczek. Nie wiem kto decyduje o doborze supportów, ale to wyjątkowe gówna. Panom z Maiden podoba się taka muzyka?
M.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Pewnie Rod. Killshit to tez asłuchalny zespol na ostatniej trasie badziewny Shinedown. Quo vadis Maiden?
Przecież oni wcale nie muszą te słuchać. Coś tam gra przed nimi i tyle.
No to się załapie
przebieram nogami na bilety żeby tym razem nie brakło