27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
No i w końcu się potwierdziło, to będzie zacny weekend

No i fajnie, w końcu dostana się wszyscy zainteresowani. Tremonti - o nich ostatnio głośno było 
Biorę 28 pod uwagę jeśli setlista będzie dobra
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Myślę, że w przypadku tego koncertu nie ryzykujesz braku biletów taką postawą
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Mam już na 27
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Domyślam się, że to byłby drugi. A setlista znana już od końca maja. Może też tak zrobię. W końcu kolejne 600zł piechotą nie chodzi 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Jakoś nie wierzę, by się płyta do 26 maja wyprzedała. Nie u Evilów 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
"Zachęcaliście", więc posłuchałem tego Tremonti... trzeba będzie jakoś to przetrwać.
Ja nawet nie zamierzam tego słuchać, wierzę Wam na słowo 
I też tak zrobię - nie mam ciśnienia na ten 28, wolę tę kasę przeznaczyć na Hamburg, jedynie wyjątkowa setlista mogłaby mnie zachęcić, więc zobaczymy 26 maja.
I też tak zrobię - nie mam ciśnienia na ten 28, wolę tę kasę przeznaczyć na Hamburg, jedynie wyjątkowa setlista mogłaby mnie zachęcić, więc zobaczymy 26 maja.
kiedy ostatnio Iron Maiden miał dobry support?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
No cóż, mam zagwostkę. Szczerze to nie wierzyłem w tą drugą datę, a tu proszę. Korci ten 28, oj korci.
Jakby zdecydowali się grać Alexandra to pewnie połowa ludzi z pierwszego gigu zakupiłaby bilet na kolejny wieczór 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Na pojedynczych sztukach się zdarzają fajni goście, typu Slayer+Ghost, Ghost, Anthrax, Gojira.
Natomiast w Europie regularne supporty to od lat straszne gówno. Prawde mowiac bardzo mnie to odrzuca od zespolu, bo taka instytucja jak Maideni mogłaby mocno pomóc całemu pokoleniu zespołów pokroju Enforcera, Skull Fist, Cauldron i wielu, wielu innych. Tymczasem promowane są jakieś totalne chujozy.
Zaczyna sięJakby zdecydowali się grać Alexandra to pewnie połowa ludzi z pierwszego gigu zakupiłaby bilet na kolejny wieczór![]()
No i git.W niedzielę jeszcze Wisła i super weekend.
Skonsultowałem z moim kumplem, z którym już mamy bilety na 27 i wygląda na to, że widzimy się 28 również
To w moim życiu chyba jedyna okazja zaliczyć 2 koncerty Ironów w 1 mieście, a skoro i tak do KRK się wybieramy i zamierzamy przebywać do niedzieli lub poniedziałku, to czemu by nie iść na ten drugi koncert
liczę, że dorwę trochę lepsze miejsca, niż na 27 
Sprawdzam właśnie support. Pozytywnie zaskoczony jestem.
-
Deleted User 4876
uff... po tych pojazdach wcześniej myślałem, że jestem jedyny, któremu granie Marka nie przeszkadza...
Slayer ani ANthrax to nie jest..ale mi to jego granie wpada w ucho... zresztą darcie szat o 40 minutowy przerywnik w oczekiwaniu na Maiden to jakiś absurd. Jakby to był faktor decydujący czy się idzie na koncert gwiazdy wieczoru....
Nie ukrywam, zesrałbym się z radości jakby był jaki Slayer czy Exodus, albo chociaż ten Anthrax, ale Tremonti świetne. Wokal świetny, instrumentalnie też dają radę. Rozgrzeją nas idealnie przed Dziewicami