27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: 27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Ja to chyba przyjadę tylko pod hotele 
-
Deleted User 1499
No i eleganacko, na rozgrzewkę Berlin a potem 2x Tauron. Myślę czy w sobotę nie wybrać trybun, polecacie jakieś miejsca ?
Tego Tremonti całkowicie nie znam, ale przed chwilą odpaliłem ich na yt i wydaje się całkiem przyjemne młucenie.
Tego Tremonti całkowicie nie znam, ale przed chwilą odpaliłem ich na yt i wydaje się całkiem przyjemne młucenie.
Jakie zaskoczenie? Przecież Ci mówiłem, że będzie. Większość ludzi nie kupiła już biletów na Berlin czy Pragę, bo to jest ułamek procenta co jeździ za granicę czy na dwa koncerty. Drugi koncert sprzeda się co najmniej dobrze!!The_Alchemist pisze: ↑pn sty 15, 2018 1:29 pm no to widzimy się 28!ciekawi mnie frekwencja. Późno dali znać, większość ludzi kupiła bilety na Pragę czy Berlin pewnie. A tu takie zaskoczenie...
Michale czas przejść na minimalną krajową !!krusejder pisze: ↑pn sty 15, 2018 1:41 pmAle wtedy musiałbym wziąć prawie tydzień urlopu. A ja mam tylko 5 tygodni urlopu, każdy dzień bezpłatnego to więcej niż bilet od Evil Nation dziennie :/
Jestem zaskoczony, bo w ten koncert nie wierzyłem
Raczej się nie wybiorę, no chyba, że wpadną jakieś taniutkie bilety. W drugi termin celuję w większym oddaleniu od 27.07 
Fajnie, że tym co zabrakło biletów na pierwszy koncert mają drugą datę w PL
Fajnie, że tym co zabrakło biletów na pierwszy koncert mają drugą datę w PL
www.MetalSide.pl
Od kad wyciekla data to bylo pewne. Jesli by nie dodali w koncu tego koncertu to znaczy, ze mega zawalili.
Ale masz racje,w 99% kupią Ci co nie zdązyli na pierwszy, lub im nie pasował. Jednak sobota to lepszy dzień, żeby sobie na spokojnie do Krakowa przyjechać bez brania wolnego.(przynajmniej dla tych co pracuja "normalnie"
)
Ale masz racje,w 99% kupią Ci co nie zdązyli na pierwszy, lub im nie pasował. Jednak sobota to lepszy dzień, żeby sobie na spokojnie do Krakowa przyjechać bez brania wolnego.(przynajmniej dla tych co pracuja "normalnie"
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Prawda jest taka, że zanim pojawiły się banery to były ostatki do kupienia. masa ludzi nadal nie wie, że Ironi grają w PL.
Bez przesadyhipcio_stg pisze: ↑pn sty 15, 2018 8:55 pm Prawda jest taka, że zanim pojawiły się banery to były ostatki do kupienia. masa ludzi nadal nie wie, że Ironi grają w PL.
www.MetalSide.pl
Na drugim koncercie chyba jednak będzie luźniej
Chociaż zapotrzebowanie z pewnością jest i gdyby pojawił się drugi Sold Out, to byłoby to wydarzenie bez precedensu. Zastanawiam się, co jest teraz grane z żoną tego kolegi, który chyba wczoraj napisał przerażony, że jego połowica nabyła na Viagogo dwa bilety za 1200 zyli...
A co do suportu, to nie kumam ujadania. Typowe amerykańskie granie i wpada w ucho. W/g mnie należy się szacunek dla Tremontiego. To bez wątpienia wybitny gitarzysta, a to co robi wspólnie z Kennedym w Alterbridge to światowa klasa. Złego słowa nie dam powiedzieć o tym gościu.
A co do suportu, to nie kumam ujadania. Typowe amerykańskie granie i wpada w ucho. W/g mnie należy się szacunek dla Tremontiego. To bez wątpienia wybitny gitarzysta, a to co robi wspólnie z Kennedym w Alterbridge to światowa klasa. Złego słowa nie dam powiedzieć o tym gościu.
Zdarzysz z biletem?The_Alchemist pisze: ↑pn sty 15, 2018 1:29 pm no to widzimy się 28!ciekawi mnie frekwencja. Późno dali znać, większość ludzi kupiła bilety na Pragę czy Berlin pewnie. A tu takie zaskoczenie...
Dwa dni walki o życie... 
Już czuję te siniaki i ból pleców
Już czuję te siniaki i ból pleców
Najzabawniejsze to będzie, jak ich Evil Nation nie wpuści na te bilety 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
My tu gadu gadu, a myślę,że już nadszedł czas by zadać to pytanie- Wydra, jak tam idzie projektowanie eventowych t-shirtów? Jak powiedział Maks w Seksmisji- "Jesteśmy tu już tyle dni i nic ?" 
To Tremonti nie takie złe. Pytanie: zagrają przed IM tylko 28 czy 27 też?
27 i 28. Jest na oficjalnej.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
...albo jako Lajkonik 
Koszulki już SOLD OUT. Dużo wcześniej niż pierwszy koncert. SORRY