27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Czyli ni będzie? 
Dziwne ze sold out bo jeszcze nawet propozycji projektu nie było. Ale jak nie to nie. Jak sold out to sold out.
To teraz odliczamy kropki do Sold Out drugiego koncertu i zaczynamy plotkować o 3 dacie
W końcu do Newcastle jest jeszcze 2 dni między 28 a 31, więc kto wie, kto wie.. Podobno jak do końca tygodnia sprzeda się 58% biletów to jest szansa, bo została klauzula w kontrakcie i Live Nation musi policzyć czy zerwanie go nie będzie wiązało się z ogromnymi karami.
Wybaczcie, ale śmiać mi się chce trochę z nas wszystkich nie wierzących w 2 datę. Osobiście wchodzę w 2 datę. Kuzyn do mnie już pisał, żona też chętna, bo mówi, że jeden jeszcze można odpuścić jak robimy Tallin, ale jak są dwa to wstyd. Takich osób jest sporo. Z 1500 - 2000 osób pójdzie na oba. Tyle było nawet przy nocnej podróży Łódź - Gdańsk, więc teraz będzie tym bardziej. Stawiam, że będzie Sold Out, a jak nie to bardzo blisko
Wybaczcie, ale śmiać mi się chce trochę z nas wszystkich nie wierzących w 2 datę. Osobiście wchodzę w 2 datę. Kuzyn do mnie już pisał, żona też chętna, bo mówi, że jeden jeszcze można odpuścić jak robimy Tallin, ale jak są dwa to wstyd. Takich osób jest sporo. Z 1500 - 2000 osób pójdzie na oba. Tyle było nawet przy nocnej podróży Łódź - Gdańsk, więc teraz będzie tym bardziej. Stawiam, że będzie Sold Out, a jak nie to bardzo blisko
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nawet na drugi Londyn są jeszcze jakieś pojedyncze bilety, więc z tym sold outem drugiego KrK to bym był ostrożny.
Brezdi - przestań być złośliwy, jakie to ma znaczenie, czy będzie sold out, czy nie?!
Wydawało mi się, że osobie, której najbardziej zależy na Sold Outach jesteś właśnie Ty Ralfie
Mówisz mi, że jakie to ma znaczenie, a dla mnie ma bardzo duże bo bym się ogromnie cieszył, gdyby w Polsce poszedł 2x tak jak w czasie Łódź + Gdańsk. Mówisz jakie to ma znaczenie, a później przy okazji każdego koncertu liczysz krzesła sprzedane w Singapurze.
No, nie aż tak. Jasne, fajnie by było, niemniej tym razem nawet 60% będzie dobrym wynikiem - zważywszy na nagromadzenie koncertów gwiazd w tym rejonie kraju.
No i ekstra, 28 już nie przepuszczę 
Orientuje się ktoś czy będzie można dostać bilety jakoś niedługo w Empiku? A jeżeli nie, to ile kosztuje przesyłka biletu z LN?
Orientuje się ktoś czy będzie można dostać bilety jakoś niedługo w Empiku? A jeżeli nie, to ile kosztuje przesyłka biletu z LN?
Tak sobie czytam i myślę, że te imienne bilety to nie taka całkiem głupia sprawa...Na dziesięć dni przed konkursami Pucharu Świata w Zakopanem za bilet trzeba zapłacić nawet 5555 zł. - Szkoda że zwykłych kibiców na tak masową skalę ubiegły 'koniki', którzy pewnie teraz robią niezły biznes - alarmują kibice. Biletów na najbliższe konkursy Pucharu Świata w Zakopanem (26-28 stycznia) nie ma od października. Konkursy drużynowy i indywidualny obejrzy po 25 tys. fanów, ale chętnych było kilka razy więcej. - Od ponad miesiąca walczę o bilet, ale raczej pogodziłem się z tym, że go nie dostanę. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że to efekt ogromnego zainteresowania skokami w Polsce, ale nie pamiętam takiej sytuacji, żeby biletów zabrakło już w październiku. Szkoda, że zwykłych kibiców na tak masową skalę ubiegły "koniki", którzy pewnie teraz robią niezły biznes - alarmuje Robert Blesiński, kibic z Łodzi.
Ma rację, w internecie bez problemu znajdziemy bilety na zawody w Zakopanem, ale za gigantyczne pieniądze. Najtańsze miejsce siedzące kosztuje 1299 zł, a stojące - 399 zł. U organizatorów te same wejściówki kosztowały - odpowiednio - 250 zł i 70 zł.
www.MetalSide.pl
Popieram w całej rozciągłościgumbyy pisze: ↑wt sty 16, 2018 9:02 pmTak sobie czytam i myślę, że te imienne bilety to nie taka całkiem głupia sprawa...Na dziesięć dni przed konkursami Pucharu Świata w Zakopanem za bilet trzeba zapłacić nawet 5555 zł. - Szkoda że zwykłych kibiców na tak masową skalę ubiegły 'koniki', którzy pewnie teraz robią niezły biznes - alarmują kibice. Biletów na najbliższe konkursy Pucharu Świata w Zakopanem (26-28 stycznia) nie ma od października. Konkursy drużynowy i indywidualny obejrzy po 25 tys. fanów, ale chętnych było kilka razy więcej. - Od ponad miesiąca walczę o bilet, ale raczej pogodziłem się z tym, że go nie dostanę. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że to efekt ogromnego zainteresowania skokami w Polsce, ale nie pamiętam takiej sytuacji, żeby biletów zabrakło już w październiku. Szkoda, że zwykłych kibiców na tak masową skalę ubiegły "koniki", którzy pewnie teraz robią niezły biznes - alarmuje Robert Blesiński, kibic z Łodzi.
Ma rację, w internecie bez problemu znajdziemy bilety na zawody w Zakopanem, ale za gigantyczne pieniądze. Najtańsze miejsce siedzące kosztuje 1299 zł, a stojące - 399 zł. U organizatorów te same wejściówki kosztowały - odpowiednio - 250 zł i 70 zł.
No wiesz, kupując nastawiasz się na to, że idziesz. Musisz brać na siebie to ryzyko, że coś się wykrzaczy. Organizator ma pełne prawo mieć to w dupie. Ale z drugiej strony, jeśli wydarzy się coś zupełnie losowego, to raczej nie odmówią zmiany danych na bilecie.
No szczególnie jakby sold out ogłosili po 2h i później bilety byłby tylko u koni np. po 1200 zł.
www.MetalSide.pl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Odmawiali kobietom w ciąży i ulegali dopiero po straszeniu instytucjami typu giodo (LN wymagal jakichs absurdalnych dokumentow)marian_Fe pisze: ↑wt sty 16, 2018 10:25 pmNo wiesz, kupując nastawiasz się na to, że idziesz. Musisz brać na siebie to ryzyko, że coś się wykrzaczy. Organizator ma pełne prawo mieć to w dupie. Ale z drugiej strony, jeśli wydarzy się coś zupełnie losowego, to raczej nie odmówią zmiany danych na bilecie.
Ile w tym prawdy, to też nie wiadomo... ktoś wcześniej wrzucał, że przepisał bez problemu dane. Ja wolę to, niż bulić 1200 za bilet u konia.
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 1499
Czy te bilety kupione w empiku wyglądają jakoś inaczej czy też jak na pociąg ?
- hipcio_stg
- -#Moonchild

A ja z innej beczki. Ciekawe z czego mają zamiar zrobić barierki, skoro cała płyta teraz będzie napierać na FTTB 
Nie strasz, bo to my bedziemy barierkamihipcio_stg pisze: ↑śr sty 17, 2018 8:07 am A ja z innej beczki. Ciekawe z czego mają zamiar zrobić barierki, skoro cała płyta teraz będzie napierać na FTTB![]()
Barierka będzie zrobiona... z osób z FTTB 
W Polsce trzeba nieść ten krzyż
W Polsce trzeba nieść ten krzyż