Rainbow - Praga - 20.4.2018
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Rainbow - Praga - 20.4.2018
Właśnie. Ktoś ma już wstępną wizję podróży do Pragi?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Jak nie będzie ziorkomu, to jak zawsze: nocnym busem do Pragi, po koncercie polskibus do Wrocławia i poranny pociąg do Warszawy
Chyba, że ktoś chce zostać na weekend w Pepikowie. Ja nie zrobię tego, bo tydzień później długi weekend w Krakowie z Metallicą
Chyba, że ktoś chce zostać na weekend w Pepikowie. Ja nie zrobię tego, bo tydzień później długi weekend w Krakowie z Metallicą
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Liczę na to, że pojawi się oferta ze Smokticket albo wyjazdowni. Jak nie to albo kombinowanie autobusem z Krakowa lub Katowic, albo po prostu pojadę samochodem w formie wakacyjnej na kilka dni do Pragi.
Najmocniej przepraszam za zamieszanie, ale koledzy pomyśleli, pomyśleli i stwierdzili, że biletów nie sprzedadzą, tylko pojadą jednak na nich do Pragi
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Słuchałem (i trochę oglądałem) sobie wczoraj "Memories in Rock – Live in Germany". Przyczepić się zawsze można, ale oryginalnie te utwory nagrywali wybitni wokaliści i instrumentaliści, więc nie było źle. Szkoda , że Blackmore nie zaprosił na trasę kogoś kto śpiewał ten repertuar w przeszłości (jak Dougie White czy John Lynn Turner). Widziałem też jakiś wywiad, w którym mówił, że przy ewentualnych dalszych koncertach będzie grał więcej Rainbow a mnie Purpli, co by mnie ucieszyło.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Dla mnie szczerze mówiąc Purple'i z MK II mogliby sobie całkiem odpuścić. Natomiast chętnie bym usłyszał numery nagrane z MK III za czasów Coverdale'a i Hughesa.pz pisze: ↑ndz lis 05, 2017 12:43 pm Słuchałem (i trochę oglądałem) sobie wczoraj "Memories in Rock – Live in Germany". Przyczepić się zawsze można, ale oryginalnie te utwory nagrywali wybitni wokaliści i instrumentaliści, więc nie było źle. Szkoda , że Blackmore nie zaprosił na trasę kogoś kto śpiewał ten repertuar w przeszłości (jak Dougie White czy John Lynn Turner). Widziałem też jakiś wywiad, w którym mówił, że przy ewentualnych dalszych koncertach będzie grał więcej Rainbow a mnie Purpli, co by mnie ucieszyło.

Przyszły wczoraj pocztą
-
Deleted User 4876
nawet te ich listki ticketportalowe są lepsze od naszych z ticketmaster...bo przynajmniej logo bandu fajnie się drukuje czyż nie?:)
Jako kolekcjoner potwierdzam.thorgal_30 pisze: ↑wt lis 07, 2017 11:16 am nawet te ich listki ticketportalowe są lepsze od naszych z ticketmaster...bo przynajmniej logo bandu fajnie się drukuje czyż nie?:)
Te z ticketmaster to najgorsze g. jakie widziałem (tym bardziej że za nierzadko koszty obsługi są bardzo duże w LN). Pytanie za co?
Koncert się zbliża, więc ponowię temat transportu. Ja chcę jechać i od razu wracać. Gdyby znalazły się ze 3-4 chętne osoby, to mogę wziąć samochód. Wyjdzie pewnie drożej niż zestaw PB + PKP, ale za to szybciej i prawdopodobnie wygodniej.
PS. Jakby co to jadę z Warszawy. Optymalna trasa A2 + A1 + S8 i za Wrocławiem na Pragę.
PS. Jakby co to jadę z Warszawy. Optymalna trasa A2 + A1 + S8 i za Wrocławiem na Pragę.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ciągle rozwazam
Na Fb smokticket.pl stworzylo ankietę ile chętnych by było na wyjazd do Pragi na Rainbow. Wesprzyjcie głosowanie to będzie szansa że zorganizuja przejazd
Jestem za :-) - z Wrocławia.
Nie ma jeszcze rozkładów jazdy na kwiecień, ale mam wrażenie, że po zejściu polskiego busa ciężko będzie jechać trasę zagraniczną typu Warszawa Praga za mniej niż 100 zł
Smokticket zaś zrobi przejazd na Rainbow z Katowic i Krakowa. No wielce mi pomógł
Smokticket zaś zrobi przejazd na Rainbow z Katowic i Krakowa. No wielce mi pomógł
Za 100, to lepiej samochodem. Jak się znajdą 4 osoby, to wyjdzie akurat po 100 na głowę. Można też podjechać do Krakowa/Katowic do Smoka, ale to trochę na około by było. W każdym razie, ja mogę jechać samochodem jak się chętnie na zrzutkę na paliwo znajdą.
To jest coraz bardziej "jedyna alternatywa". Polskibus był o tyle lepszy, że ca poniżej stówy się mieścił spokojny przejazd nocny, tak aby cały dzień sobie pozwiedzać i wrócić tuż po koncercie.
Na razie jestem pewien podróży w 1 stronę - leo express, ale już tak jedna strona nie daje nadziei na ogarnięcie tematu 100 zł
Na razie jestem pewien podróży w 1 stronę - leo express, ale już tak jedna strona nie daje nadziei na ogarnięcie tematu 100 zł
-
Deleted User 4876
flixbus do katowic o 23:45 za 35 pln w jedną plus LeoExpres za 62 w drugą.... drogo się zrobiło ...ja wciąż czekam na nową ofertę PB. Bo Flix do Pragi przyjezdza o 17 a to za późno
PB przecież kończy się z marcem. Mniejsza konkurencja -> wyższe ceny
pz pisze: ↑pt sty 19, 2018 11:52 am Koncert się zbliża, więc ponowię temat transportu. Ja chcę jechać i od razu wracać. Gdyby znalazły się ze 3-4 chętne osoby, to mogę wziąć samochód. Wyjdzie pewnie drożej niż zestaw PB + PKP, ale za to szybciej i prawdopodobnie wygodniej.
Czy mógłbym otrzymać jakiś mail/tel do kontaktu w sprawie wyjazdu. Bilet mam więc jadę na 100%.
Dostępna podróż na trasie Warszawa - Praha - autokar za 76 zł. Ale oni mają powrotne o niedogodnej dla nas porze.
Niestety wciąż nie ma info o ofercie niemieckiegobusa, który od kwietnia zastąpi polskiegobusa.
Impas trwa.
PZ. jeśli z busami się nie uda, to nas byłoby 2 na wspólne auto. Ale to jeszcze kwestia przyszłości ...
Niestety wciąż nie ma info o ofercie niemieckiegobusa, który od kwietnia zastąpi polskiegobusa.
Impas trwa.
PZ. jeśli z busami się nie uda, to nas byłoby 2 na wspólne auto. Ale to jeszcze kwestia przyszłości ...