Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
Spokojnie, pewnie w lutym wpadnie kolejny singiel
Tymczasem znamy już długości utworów i okazuje się, że płyta będzie dość krótka. Co więcej, Guardians trwa jedynie coś koło minuty, więc to chyba intro. Ale nie powiem, hajp jest.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Mógłbyś wrzucić te czasówki? Na Metal Archives na razie tylko podają, że będzie 14 numerów.
www.MetalSide.pl
Wystarczy wpisać "Firepower utwory" w Google 
Firepower - 3:27
Lightning Strike 3:30
Evil Never Dies 4:23
Never The Heroes 4:23
Necromancer 3:33
Children Of The Sun 4:00
Guardians 1:06
Rising From The Ruins 5:23
Flame Thrower 4:34
Spectre 4:25
Traitors Gate 5:43
No Surrender 2:54
Lone Wolf 5:09
Sea Of Red 5:51
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Saimon1995
- -#Moderator

Dla mnie może trwać nawet 30 minut, byleby była dobra. 
Nie ufam wikiSchizoid pisze: ↑sob sty 20, 2018 12:01 am Wystarczy wpisać "Firepower utwory" w Google
Podają, że 50 minut - akuratna długość
www.MetalSide.pl
Te utwory powyżej 5 minut szczególnie mnie ciekawią :-) a najbardziej dwa ostatnie na liście. Oby to nie były tzw. ballady :-) Niech to będzie lepszy album od ostatniego studyjnego, należy się im :-) Pierwszy opublikowany utwór z nowego wydawnictwa budzi nadzieję, że otrzymamy materiał na dobrym poziomie. Oby! Podobnie obawiałem się o "The book of souls" w przypadku IM - na szczęście nowy materiał się obronił. Przynajmniej taki jest mój odbiór.
Co do JP to boję się jeszcze o wokal Halforda, ale może jakoś w studio wyciągnie - technologia mu pomoże :-)
Co do JP to boję się jeszcze o wokal Halforda, ale może jakoś w studio wyciągnie - technologia mu pomoże :-)
"Still my heart calculate and pray"
Halford na ostatniej trasie śpiewał najlepiej od lat, z jego kryzysu formy, z jakim borykał się gdzieś dekadę temu nie ma nawet śladu.
Ja się bardziej martwię o Tiptona. Halford na szczęście wziął się za siebie i chociaż czasy Ram It Down nie powrócą, to facet daje z siebie 100% i śpiewa na naprawdę wysokim poziomie. Ale cóż, Glenn...Od jakiegoś czasu mówi się o jego problemach z palcami, wiek robi swoje. Forumowy Sardi zastanawia się, czy w Lightning Strike nie gra tylko Faulkner, bo partie w prawym kanale (w którym zawsze słychać było Glenna), nie brzmią jak Tipton. Ja szczerze mówiąc wolę na ten temat się nie wypowiadać, nie mam aż tak dobrego słuchu, jeśli chodzi o takie sprawy. Natomiast co da się zauważyć, to zupełne usunięcie się Glenna w cień. Priest co parę dni wypuszcza nowy filmik z wypowiedziami muzyków na temat nowej płyty, ale w żadnym z nich nie występuje Tipton. Jest to nieco niepokojące, ale wolę nie rzucać pustymi hasłami, które mogą okazać się fałszywe. Na plakatach trasy jest Glenn Tipton i Glenna Tiptona zamierzam zobaczyć w Katowicach 13 czerwca 
Będzie Tipton, bez obaw. Może po prostu nie ma czasu na nagrywanie filmików, albo mu się nie chce tego robić
A co do rozkmin co kto gra, to nie ma co wnikać. Będzie ogień na płycie = to doskonale 
www.MetalSide.pl
No Glenn już od pewnego czasu usuwa się w cień, siódemka z przodu robi swoje. Już na poprzedniej płycie oddał główne pole do popisu młodemu, co wcale nie wyszło jej na gorsze, ale na żywo dalej potrafi pokazać pazury.
Co ma być, to będzie, a tymczasem Lightning Strike ma już ponad milion wyświetleń na YT, czym jestem miło zaskoczony.
Trzy razy sprawdzałem i rzeczywiście, w październiku stuknęło mu 70. Nie spodziewałem się, że to już tyle, więc w takim wieku nagrywać takie ładne strzały jak Lightning Strike to "no nieźle"
A w tym roku 50 lat działalności muzycznej
www.MetalSide.pl
Słyszałem przedpremierowo album.
Kapitalne Spectre i No Surrender.
Praktycznie brak klawiszy. Nowocześnie, aczkolwiek czasem jak na SWoD czy RNR.
Dwa ostatnie utwory zbędne: Lone Wolf i ballada Sea of Red.
Na koncercie będzie ta plyta brzmiała kapitalnie!!!
Kapitalne Spectre i No Surrender.
Praktycznie brak klawiszy. Nowocześnie, aczkolwiek czasem jak na SWoD czy RNR.
Dwa ostatnie utwory zbędne: Lone Wolf i ballada Sea of Red.
Na koncercie będzie ta plyta brzmiała kapitalnie!!!
Jak z produkcją? A forma Roba?
Produkcja mi się mniej podobała, Halford schowany za instrumentami i sporo przerw na odsapnięcie 
Mr. M pisze: ↑pn sty 22, 2018 3:27 pm Płytą płytą, a tu taki news![]()
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... -zyje.html
Z jednej strony grał na moich ulubionych płytach, z drugiej jego gra mi nigdy nie odpowiadała. Pomińmy sprawę z XXI w, RIP Dave
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Kusy - wymieniłeś właściwie dwa utwory godne uwagi, a reszta - obok dwóch ostatnich które określiłeś jako zbędne? Żaden inny już się nie wyróżnia?
"Still my heart calculate and pray"
Singiel Firepower wyjdzie 14 lutego.