The Rolling Stones - Europa 2017-2018
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Rolling Stones - Europa 2017
Zwłaszcza, że obie nie są imprezami tylko dla fanów. To nazwy, na które może przyjść skoro przypadkowych osób no i celebryci "bo trzeba się pokazać".
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Now info z IORR:
Dublin (1 show)
London Stadium (1 show)
Twickenham (1 show)
Manchester (2 shows)
Southampton (1 show)
Edinburgh (1 show)
Varsovia (1 show)
Marseilles (1 show)
Berlin (1 show)
That's already signed, there's room for only 1 or 2 more shows, Portugal, Italy, Russia and another UK date are options.
No i zajebiście. Mamy nazwę trasy i logo to jesteśmy już bardzo blisko 
Potwierdzam tych Stonesów.
-
Deleted User 4876
poprzedni u mnie podniósł poprzeczkę prawie pod stratosferę...ale wiadomo jak są Stonsi w Europie to choćby nikt inny już nie grał to rok i tak będzie zajebisty, a mamy przecież jeszcze mete, Im, Gnr, PJ, Watersa itd. itp. Szkoda że z tym BJ nie wyszło, a i Boss mile widziany w EU, może w przyszłym.
Nie cieszcie się dokąd Evil Nation nie poda cen biletów.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 4876
ale ceny są do przewidzenia 1200-1500 za pit, 750-850 Golden, 450 -500 GA. Wszystko taniej to będzie ich dobra wola.
-
Deleted User 2259
Jeśli ceny będą takie jakie napisales, to zastanawiam się czy bedzie sold out.thorgal_30 pisze: ↑wt lut 20, 2018 10:45 am ale ceny są do przewidzenia 1200-1500 za pit, 750-850 Golden, 450 -500 GA. Wszystko taniej to będzie ich dobra wola.
Będzie. Na stonsów zjeżdżają się fani z caaaałego świata.Invader pisze: ↑wt lut 20, 2018 10:48 amJeśli ceny będą takie jakie napisales, to zastanawiam się czy bedzie sold out.thorgal_30 pisze: ↑wt lut 20, 2018 10:45 am ale ceny są do przewidzenia 1200-1500 za pit, 750-850 Golden, 450 -500 GA. Wszystko taniej to będzie ich dobra wola.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bedzie sold out, bez obaw. To w koncu najwiekszy rock´n´rollowy zespol na swiecie.
Do tego zagraja raptem ok. 12 koncertow na Starym Kontynencie. To, ze w 2007 roku na Sluzewcu nie bylo kompletu (ok. 40 tys.) wynikalo z kilku czynnikow: srodek sezonu wakacyjnego, drogie (jak na owczesne warunki) bilety, a takze gorszy okres zespolu. Od 50-lecia w 2012 r. Stonesi odbudowali swoj status zywej legendy - staranniej przygotowujac sie do trasy, ograniczajac uzywki i trzymajac wszystko pod kontrola. Jagger to istny krol perfekcji. 
Najtansze bilety (najgorsze sektory, ew. dalsza plyta) min. 400-450 zl. Golden i dolne sektory 600-800. Pit 1000-1400. Tak jak pisali poprzednicy.
Ktos widzial w Warszawie billboardy NoStopping? https://twitter.com/mrdavidwelsh/status ... 48/photo/1
Najtansze bilety (najgorsze sektory, ew. dalsza plyta) min. 400-450 zl. Golden i dolne sektory 600-800. Pit 1000-1400. Tak jak pisali poprzednicy.
Ktos widzial w Warszawie billboardy NoStopping? https://twitter.com/mrdavidwelsh/status ... 48/photo/1
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jak szybko schodzą lucky dipy i co trzeba mieć poza aplikacja?
Z całym szacunkiem dla Stonesów (jak by nie patrzeć - ostatnich z tych największych) ale jeśli bilet na płytę będzie droższy niż 400 zł to ja p!#%*dolę taką dobrą wolę evilnation... Są pewne granice jednak...thorgal_30 pisze: ↑wt lut 20, 2018 10:45 am ale ceny są do przewidzenia 1200-1500 za pit, 750-850 Golden, 450 -500 GA. Wszystko taniej to będzie ich dobra wola.
Night Mistress Fan Club Łódź
W Hamburgu za goldena zapłaciłem coś koło 600zł, więc nie liczyłbym na tańsze. Co więcej były to dla mnie ledwie akceptowalne miejsca, jeżeli chodzi o odległość od sceny (ale tam pit był abstrakcyjnie drogi). Dlatego teraz nastawiam się na pita. Jeżeli udałoby mi się ogarnąć dwa koncerty to pit + luckydip.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 4876
czyli uważasz że bilety na Największy Band Świat powinny być poniżej 100 euro??? Hm dziwne podejście. Ja wiem, że nie zarabia się w PL jak na zachodzie...ale stawki wszędzie są podobne ( jedynie Niemcy poszli po bandzie w 2017 - ale ta nowa FKK SCORPIO chciała się "nachapać", przy nich to LN to dobry wujek). W każdym razie na gigu Stonsów dostajesz wszystko w najwyższej jakości... nie żądne 80-100 minut grania.. tylko jednak te 2 h perfekcji, nagłośnienie, scena, oświetlenie - Przecież taki band nie może, a wg mnie nawet nie powinien kasować mniej niż Meta czy Gunsi.
-
Deleted User 4876
W Hamburgo Golden czyli właściwie SIlver Pit był przecież za rzędem krzesełek...który oddzielał PIT od "Silvero-Goldena" a jego cena nie wynosiła czasem 199 Eur?pz pisze: ↑wt lut 20, 2018 11:38 am W Hamburgu za goldena zapłaciłem coś koło 600zł, więc nie liczyłbym na tańsze. Co więcej były to dla mnie ledwie akceptowalne miejsca, jeżeli chodzi o odległość od sceny (ale tam pit był abstrakcyjnie drogi). Dlatego teraz nastawiam się na pita. Jeżeli udałoby mi się ogarnąć dwa koncerty to pit + luckydip.
Za No filter pitem i krzesełkami, czyli płyta nr 3.thorgal_30 pisze: ↑wt lut 20, 2018 11:42 amW Hamburgo Golden czyli właściwie SIlver Pit był przecież za rzędem krzesełek...który oddzielał PIT od "Silvero-Goldena" a jego cena nie wynosiła czasem 199 Eur?pz pisze: ↑wt lut 20, 2018 11:38 am W Hamburgu za goldena zapłaciłem coś koło 600zł, więc nie liczyłbym na tańsze. Co więcej były to dla mnie ledwie akceptowalne miejsca, jeżeli chodzi o odległość od sceny (ale tam pit był abstrakcyjnie drogi). Dlatego teraz nastawiam się na pita. Jeżeli udałoby mi się ogarnąć dwa koncerty to pit + luckydip.
Tak, kurewsko drogo ale co poradzisz, że takie zarobki w PL
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

W Szwecji płyta ok 130 euro, najtaniej było chyba w Spielberg z GC za 150 euro
Ceny biletów są wysokie bo na ten koncert (podobnie jak na Metallicę) pójdzie pełno Januszy którzy znają 1-2 utwory, zrobią zdjęcie na fejsa, nagrają filmik z Satisfaction i będą szpanować wśród znajomych. A resztę koncertu przegadają lub przesiedzą z ryjem w telefonie. Ale modnie będzie tam być i się pokazać.thorgal_30 pisze: ↑wt lut 20, 2018 11:39 am czyli uważasz że bilety na Największy Band Świat powinny być poniżej 100 euro??? Hm dziwne podejście.
Czy powinna być niższa? No pewnie nie. Ale, że to nie jest jedyny koncert na który planuję się wybrać w tym roku dlatego taka jest moja górna granica tolerancji. Jak słusznie zostało zauważone - u nas zarobki nie są na poziomie tych zachodnich, więc czemu też ceny takie mają być?
Night Mistress Fan Club Łódź