The Rolling Stones - Europa 2017-2018
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Rolling Stones - Europa 2017-2018
Parę wybitnych w swojej historii mieli, zależy, kto czego od koncertu oczekuje. Dla mnie Stonsi najlepsi byli w okresie 1965 - 1975, potem różnie ich odbierałem. Często, jako zespół cholernie zmanierowany sławą i pieniędzmi. Pewnie jest w tym trochę prawdy, niemniej - to zdecydowanie największy, rockowy zespół w historii i tyle w temacie.
Płacą ludzie milion złotych monet za bilet, to trzeba to jakoś sobie wytłumaczyć
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 4876
Mam pytanie.
Czy w Lucky Dipach można wylosować trybuny czy tylko miejsca stające?
Czy w Lucky Dipach można wylosować trybuny czy tylko miejsca stające?
Dalej podniecaj się średnim Motorsredem.
Stonsi to "bogowie" muzyki rockowej. Nikt tego nie zmieni.
The beatels to było gejowate granie, dopiero jagger i richards pokazali o znaczy sex, drugs and rocknroll.
Pamiętajcie kurde, gdyby nie stonsi to by nie było dzisiaj większości zespołów.
PS. Motor ssie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Stonesi takze 4 lipca w Pradze na Letnanach! 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Kiedy ja się niby Motorhead jarałem?
Mogą sobie być Bogami, natomiast nie uważam żeby takie jaranie się było uzasadniane, chociaż koncert wspominam bardzo dobrze, jako jeden z lepszych na jakich byłem.
A The Beatles mają jedną przewagę nad Stonesami - produkcję płyt.
Ostatnio zmieniony śr lut 21, 2018 11:40 pm przez Bon Dzosef, łącznie zmieniany 1 raz.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To chyba wyklucza 3/7 w Berlinie?
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Berlin 23.06
https://iorr.org/tour18/
-
Deleted User 4876
Jakby się te daty utrzymały to by było perfekcyjnie...ale do poniedziałku tyle się może zmienić.
zgo pisze: ↑śr lut 21, 2018 11:10 pmDalej podniecaj się średnim Motorsredem.
Stonsi to "bogowie" muzyki rockowej. Nikt tego nie zmieni.
The beatels to było gejowate granie, dopiero jagger i richards pokazali o znaczy sex, drugs and rocknroll.
Pamiętajcie kurde, gdyby nie stonsi to by nie było dzisiaj większości zespołów.
PS. Motor ssie![]()
Sorry za offtop, ale to trzeba mieć jaja, żeby w avku pokazywać fotkę z koncertu AC/DC i pisać "Motor ssie".
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Zygo pewnie jak zwykle nayebany
.
Berlin 23/06 to lipa whooy, bo Graspop :/ . Przy okazji z Berlina chciałem skakać na Ironów do Paryża, z Pragi chyba bedzie trudniej.
Ja pierdole za duzo tych koncertow...
Berlin 23/06 to lipa whooy, bo Graspop :/ . Przy okazji z Berlina chciałem skakać na Ironów do Paryża, z Pragi chyba bedzie trudniej.
Ja pierdole za duzo tych koncertow...
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Wytłumaczy ktoś krok po kroku o co chodzi w Lucky Dipach? 
1. Kupujesz przez apkę Stonesów bilet Lucky Dip, który kosztował w zeszłym roku około 65 ojro. Nie wiesz jaki to bilet (płyta, trybuny, pit).
2. W dniu koncertu odbierasz kopertę z biletem i wtedy się dowiadujesz co wylosowałeś.
Możesz więc być za niewielkie pieniądze pod samą sceną i prawie dotknąc Jaggera, ale możesz równie dobrze wylądować na odległych trybunach na Narodowym i chuja zobaczysz/usłyszysz.
2. W dniu koncertu odbierasz kopertę z biletem i wtedy się dowiadujesz co wylosowałeś.
Możesz więc być za niewielkie pieniądze pod samą sceną i prawie dotknąc Jaggera, ale możesz równie dobrze wylądować na odległych trybunach na Narodowym i chuja zobaczysz/usłyszysz.
https://www.last.fm/user/kamooo
Apka Stonesów 'Rolling Stones' ze sklepu Play?kam pisze: ↑czw lut 22, 2018 9:07 am 1. Kupujesz przez apkę Stonesów bilet Lucky Dip, który kosztował w zeszłym roku około 65 ojro. Nie wiesz jaki to bilet (płyta, trybuny, pit).
Hmm, i rozumiem, że to jest jeden bilet, nie dwa?
- dewastator88
- -#Prisoner

Wg regulaminu powinno poleciec ostrzezenie za przeklinanie
- dewastator88
- -#Prisoner

Bilet za 65 euro sztuka ale chyba musisz kupic dwaphenom pisze: ↑czw lut 22, 2018 9:15 amApka Stonesów 'Rolling Stones' ze sklepu Play?kam pisze: ↑czw lut 22, 2018 9:07 am 1. Kupujesz przez apkę Stonesów bilet Lucky Dip, który kosztował w zeszłym roku około 65 ojro. Nie wiesz jaki to bilet (płyta, trybuny, pit).
Hmm, i rozumiem, że to jest jeden bilet, nie dwa?
-
Deleted User 2259
No trochę ostatnio jest tych przekleństw, ale admini/modzi raczej nie zaglądają do tych działówdewastator88 pisze: ↑czw lut 22, 2018 9:26 am Wg regulaminu powinno poleciec ostrzezenie za przeklinanie