Przecież mogli ogłosić sold out piątku ze sprzedażą, np. 15 000 biletów. I jeszcze sprzedadzą 1000 w ostatniej chwili. Nie ma żadnego zakazu np. prawnego
A na sobotę pójdzie 16 500 - mówię oczywiście orientacyjnie.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Przecież mogli ogłosić sold out piątku ze sprzedażą, np. 15 000 biletów. I jeszcze sprzedadzą 1000 w ostatniej chwili. Nie ma żadnego zakazu np. prawnego

http://warszawa.naszemiasto.pl/artykul/ ... m,zid.html
Poszedłbym
Sławomir to nie Soad, chlebem nie dostanie
Jeśli Slayer na pożegnalnej trasie grałby w Polsce to na pewno nie jako support
Dokładnie. Supporty najlepiej nadają się do przemieszczenia w okolice barierek jak ktoś później przyjdzie.joseba pisze: ↑czw mar 01, 2018 11:32 pm jak dla mnie najlepszą opcją jest Maiden bez supportu, bądź z niszowymi kapelami. w przeciwnym razie przychodzi bydło, tak jak to miało miejsce we Wrocławiu podczas Anthraxu... choć ja akurat na tym skorzystałem, bo z połowy GC przebiłem się w ten sposób do 2 rzędu

Też bym się cieszył. Faktem jest, że grupa wyrusza w trasę na początku maja (Ameryka Północna), ostatni koncert, jak na razie, zatwierdzony 1 czerwca. Więc szansa jakaś tam jest, ale raczej mała. Gdyby LN chcieli podkręcić sprzedaż, która i tak dobrze idzie, to Ghost przy okazji ogłaszania 2 koncertu Maidenów w PL, by już ujawnili. Nie ma co spekulować - jestem praktycznie pewien (nie dam sobie ręki uciąć, żeby nie było), że nikt więcej przed IM w tym roku już nie zagra.