Czy ktoś orientuje się jakie są realne szanse wylosowania inne miejsca w Lucky Dipach niż najtansze trybuny lub najdalsza część płyty?
08/07/2018 - The Rolling Stones - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 08/07/2018 - The Rolling Stones - Warszawa
@Look, przypomne CI to
Czy ktoś orientuje się jakie są realne szanse wylosowania inne miejsca w Lucky Dipach niż najtansze trybuny lub najdalsza część płyty?
Udało się kurewaaaa
-
Deleted User 4876
Szanse są... wszak jest na forum PITOWIEC z LD
Sam znam jeszcze osobiście osobę która trafiła PITa w Hamburgu z LD :-)
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Udało się! Wicker zadzwonił, że ma Dipy w koszyku, nie udało mu się dla mnie zamówić, odświeżam... odświeżam... i pojawiły się dwa ostatnie 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Widzimy się w takim razie
toż to ja na serio mówiłem
Czy bilety wg można odebrać dopiero w dniu imprezy bo ta informacja w mailu taka dla mnie niedokładna jest. Możesz odebrać w punkcie eventim (pon=pt)....
Dopiero w dniu imprezy, szablon maila mają po prostu standardowy dla odbioru osobistego. 
Jak coś to na Ticketmasterze jest dostępny pit po 2300 zł
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ktoś kto juz Dipowal moze powie, na ile przed gigiem sie odbiera te bilety? Jest szansa, ze z Dipem na plyte lub GC bedzie sie wchodzilo przed innymi?
Mam pytanie o LD w Londynie...czy też odbiór w dniu koncertu? Bo w mailu napisali, że bilety elektroniczne dostanę najpóźniej 3 dni przed eventem
-
Deleted User 4876
Odbiór ld zawsze jest osobiście. Który gig? Tak z ciekawości spytam
Pierwszy....hmm to dlaczego miałem do wyboru eticket, a w mail potwierdzającym mam info o dostawiethorgal_30 pisze: ↑pt mar 02, 2018 10:06 pm Odbiór ld zawsze jest osobiście. Który gig? Tak z ciekawości spytam
-
Deleted User 4876
Też mam to w mailu, ale odbiór ld jest zawsze na miejscu aby uniknąć sprzedaży innym po wyższej cenie, sprawdzają dowody
-
Deleted User 5800
Dopóki tacy desperaci jak nasi forumowicze (przepraszam, nie chcę urazić
Oby tylko IM nigdy nie doszli do takich cen bo nawet za nich nie dam 400 zł za najgorsze miejsca i 1950 za sektor pod sceną
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

No popatrz, a ci co byli na obu koncertach Coldplay (2012, 2017) i na ostatnim Depeche Mode w 2017 roku, a także na Rihannie w 2016 roku (w tym ja) w przeważającej większości twierdzą, że był dobry, a nawet bardzo dobry dźwięk:-) Po prostu: trzeba mieć dobrych speców od nagłośnienia, a nie amatorów:-) Zresztą ten temat już był wałkowany tu setki razy i nie mam ochoty go znowu powtarzać:-)
-
Deleted User 4876
AC/DC w pierwszym rzędzie na Narodowym też brzmiał czysto i solidnie, Depeche w 2013 w połowie GC stałem i także na dźwięk nie narzekałem. No ale może po tych 200 koncertach czy ilu ja tam byłem to ja już głuchy jestem
W każdym razie jak ktoś jest audiofilem to nie powinien na koncerty chodzić. Kiepski Spec od nagłośnienia wyłoży koncert nawet w Royal Albert Hall...
Czy ja dobrze rozumiem, że nazywasz desperatami ludzi, których zwyczajnie stać na to, żeby kupować bilety w przedziale 395-1950?
https://www.last.fm/user/kamooo
Niektórych nie stać ,po prostu muszą zaliczyć/odhaczyć/ polansować się na forach/fejsach.
...a kupują i żyją ponad stan.
...a kupują i żyją ponad stan.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 4876
Nawet jeśli to są ich życia, ich decyzje i co Nam do tego?? Takie polskie-cebulactwo wychodzi czasem na różnych fejsach i forach, w myśl zasady "sam nie pójdę ale będę hejtował kogoś kto się wybiera". Poza tym jak można oceniać gig, na którym się nie było? Ja sam do 2013 nie byłem jakimś wielkim Fanem Stonsów, owszem lubiłem ich piosenki, miałem szacunek za dorobek i wpływ na szeroko rozumianą kulturę, ba jakiś taki podziw, ale żebym był "groupies" to nie. Do Hyde Parku wybrałem się w myśl zasady "nie no raz w życiu TRZEBA" i jak już zobaczyłem to wiem, że nie ma lipy, i dupa "nie raz w życiu", ale "maksymalnie ile się da, uj tam kredyt, się spłaci, a Stonsi mogą umrzeć". Na 14 on Fire już 3 gigi, No Filter 2 kolejne. Stonsi są jak narkotyk, niczym "Brown Sugar"
Wato poczytać iorr, tam koleś się żali że leci 12 h z Japonii na gig do Lądka, spędza półtorej dnia nad Tamizą i znowu 12 h back to Tokyo, ale dla Stonsów tak się właśnie postępuje. To jest FENOMEN. Jak stałem w Amsterdamie w kolejce to obok jedna Amerykanka pomyliła kolejki i stałą z Nami mając bilet za 800 USD, kiedy to wyszło to ja i ktoś jeszcze "Wow, szok"... ale byliśmy w mniejszości, bo ogólny pogląd jaki panuje to, że jeśli chodzi o Stonsów to pieniądze się nie liczą. Serio. Na co mi kasa, do grobu jej nie zabiorę, a to zobaczę i przeżyję to moje. Może to chore podejście, ale nie dbam o to. I nawet jeśli z tych 50 tysięcy co teraz pójdzie na Narodowy to 40 k pójdzie dla lansu, to jeśli chociaż 1 k z nich wpadnie po uszy w Stonsomanie to i tak będzie sukces. A Ci co nie wpadną to przynajmniej spędzą miły wieczór z Muzyką na najwyższym poziomie, i trzeba się tym cieszyć, a nie zazdrościć im czy ich hejtować. Tyle