Metallica
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Metallica
Amerykańskie są raczej proste i lekkie w smaku. W wyspiarskich różnorodność jest zdecydowanie większa.
Co do Jamesa, to pozostaje mieć nadzieję, że nie wyznaczą go na degustatora własnych trunków.
Co do Jamesa, to pozostaje mieć nadzieję, że nie wyznaczą go na degustatora własnych trunków.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 2259
-
Deleted User 2259
Jezuuu. Nie, tylko nie oni. To już nie ma wartościowszych grup, już od dłuższego czasu "TR" mieli na okrągło tą samą ziarno - Meta, GNR, AC/DC, Nirvana, U2, Black Sabbath Iron Maiden, Behemoth. Nuda, nuda 
Gdzieś o tym kiedyś pisali, że wkładki się ciągle powtarzają, bo ludzie ciągle o nie proszą i jak dadzą po raz 10 Metallicę czy AC/DC to numer sprzeda się lepiej niż o pierwsza wkładka o jakimś mniej znanym zespole. Rynek zweryfikował
Udało mi się kiedyś wybłagać Kreatora. 6 miechów błagałem, ale się udało. No ale na Kata to się jeszcze nie doczekałem :v
No i taką nową kapelę to trzeba przygotować, a dla Mety, IM czy AC/DC mają gotowce. Lekki szlif i gotowe.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Będzie nowa płyta studyjna, będzie wkładka
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Myślę, że jest to dobre miejsce żeby się pochwalić, iż po 12 latach prób udało mi się wygrać spotkanie z zespołem czyli Meet & Greet na koncercie w Pradze 2 kwietnia
-
Deleted User 4876
Graty... eh aplikowałem na Prahę i Wiedeń..ale not this year
Z ciekawości..12 lat to ile gigów Mety w CV?? 
Gratulacje
Nie za bardzo lubie Mete, ale spotkanie z ulubionym zespołem to zawsze wielkie wydarzenie.
Jak wygląda m&g z Metą?
Wszyscy muzycy przychodzą?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 4876
WIem, że kiedyś James na to nie chodził, ale ostatnio bodajże się mu poprawilo i też uczestniczy ( ale o tylko z zasłyszanych wieści)
W 2014 chyba Jamesa nie było jak grali ostatnio w Warszawie.
W Pradze będzie to mój 14 koncert Mety. Uczestniczą wszyscy członkowie, po kolei kazdy z nich przychodzi do wylosowanej grupy i z każda osobna rozmawiają, podpisują, robią zdjęcia itd. Co do tego czy James będzie... nie mam pojęcia
-
Deleted User 4876
14... najs, a to mam jeszcze margines
Praga będzie dopiero 8
Zatem należało Ci się.... ja może w piątek spróbuję coś w Wiedniu pod hotelem ( jeśli będą nocować tam gdzie AC/dc i GnR), aczkolwiek nie mam weny specjalnie ( zimno i w sumie raz tylko się w to "bawiłem" ze względu na Axla).
Skąd info, ze James pojawia się na M&G?
-
Deleted User 4876
Znajomy znajomego jeszcze innego znajomego kiedyś zapodał mi link na fb do foty , jak ten daleki znajomy był na M&G w Amsterdamie w tamtym roku... i tam był James https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Tylko, że to było te płatne bodajże, ale to chyba bez znaczenia bo metClub wchodzi albo tuż przed albo tuż po tych płatnych.
Tylko, że to było te płatne bodajże, ale to chyba bez znaczenia bo metClub wchodzi albo tuż przed albo tuż po tych płatnych.
No to słyszałem, ze na płatnych jest. To nie to samo
-
Deleted User 4876
No ale ile tych z metClubu losują 10 na gig? raczej tłumów tam nie ma. Zresztą napiszesz piękną relację we wtorek lub środę.
Kurde, zazdro bardzo ale takie w pozytywnym znaczeniu hehe.