Na pewno był biletowany? Kojarzy mi się że był darmowy
Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Jeśli gdzieś się Glenn pojawi poza Anglią, to tylko na Wacken (a i w to wątpię). Dzień po Wacken jest Brud, więc to będzie chałturka. Nie oczekujmy nie wiadomo czego
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Przy czym nie wiemy na 100%, czy zagrają tego 3, a nie dzień później. Wszystko zależy też od stanu Glenna.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Z tego, co czytałem to biletowany.
http://nightflight.com/the-us-festival- ... k-parties/
Po 20 USD za dzień - 66PLN (obecnych) to byłby festiwal!!!
Po 20 USD za dzień - 66PLN (obecnych) to byłby festiwal!!!
Widziałem fotkę innej koszulki, na niej również znajduje się Kostrzyn.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
I jeszcze widziałem fotkę koszulek (2-3 rodzaje) trasowych na merchu, ale z odległości nie widać miejscowości 
Na Wacken JP zagra cały set. Grają 2-go, czyli czwartek, więc to pewno będzie "A Night to Remember", a tam zespoły grają w pełnej opcji. Podejrzewam, że przy takim prestiżowym występie nakręcą DVD, no i wtedy pewno Tipton się pojawi. Taką mam nadzieję.
Na Wacken JP zagra cały set. Grają 2-go, czyli czwartek, więc to pewno będzie "A Night to Remember", a tam zespoły grają w pełnej opcji. Podejrzewam, że przy takim prestiżowym występie nakręcą DVD, no i wtedy pewno Tipton się pojawi. Taką mam nadzieję.
www.MetalSide.pl
To byłoby już drugie DVD z Wacken pod rząd. Nie wiem, czy się na to zdecydują.
Koncert tak czy inaczej będzie pewnie transmitowany, więc jeśli Tipton się pojawi, ale nie będzie na DVD, to internet przyjdzie z pomocą 
To dla mnie jasne, ale przydałoby się uwiecznić taki moment 
A no tak
www.MetalSide.pl
-
on_the_run
- -#Trooper

Granie na darmówkach jak Brudstock to jednak dla kapeli tego formatu to jednak trochę wiara, jak to mówi młodzież. Nawet jeśli są JP bez Tiptona, to powinni się szanować.
Nie rozumiem czemu granie na darmowej (niebiletowanej) imprezie ma oznaczać, że zespół się nie szanuje (sprzedaje?)?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Dawno nie czytałem czegoś tak śmiesznego XDon_the_run pisze: ↑czw mar 15, 2018 7:19 pm Granie na darmówkach jak Brudstock to jednak dla kapeli tego formatu to jednak trochę wiara, jak to mówi młodzież. Nawet jeśli są JP bez Tiptona, to powinni się szanować.
No, mimo wszystko to trochę tandeta - tam równie dobrze może zamiast Priest np. Nocny Kochanek czy Behemłot zagrać i połowa zaćpanej i pijanej publiki i tak będzie miała "ubaw". Ciekawe byłoby, gdyby z jakieś bardzo specjalnej okazji, raz czy tez dwa razy w karierze zespół zrobił swój własny, niebiletowany gig, dla fanów. Jak The Rolling Stones 49 lat temu w Hyde Parku. Niemniej dla festiwalu, który zmienia nazwę (czyli markę od lat obecną na rynku) zaproszenie Priest to duża sprawa. Ciekawe, czy zgodnie z tradycją "artyści nie wzięli ani grosza"?!
Przecież artyści występujący w Brudalandii zawsze dostają normalne gaże. Po prostu organizator nie bierze prowizji dla siebie.
Myślę, że Halford nie ma bladego pojęcia, kto idzie na Woodstock. Kapela poznała wyniki frekwencyjne i się zgodziła.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja również, dlatego mocno liczę na udział Glenna.