Koszulki eventowe Kraków 2018
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koszulki eventowe Kraków 2018
Dla mnie poproszę 1szt. L.
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
-
lemonlemon
- -#Charlotte

Poproszę dwie sztuki w rozmiarze S.
Lista uzupełniona.
Do wszystkich nowych użytkowników, którzy nigdy jeszcze nie zamawiali koszulek ode mnie, proszę przeczytajcie uważnie pierwszy post w tym temacie. W kwietniu powinna być znana cena koszulek i trzeba będzie dokonać wpłaty na podane przeze mnie konto. Już dużo razy się zdarzało, ze ktoś zamówił koszulkę na początku a potem ślad po nim zaginął i się nie odzywał w ogóle przez miesiące. Także prosiłbym o przemyślane zamowienia
Do wszystkich nowych użytkowników, którzy nigdy jeszcze nie zamawiali koszulek ode mnie, proszę przeczytajcie uważnie pierwszy post w tym temacie. W kwietniu powinna być znana cena koszulek i trzeba będzie dokonać wpłaty na podane przeze mnie konto. Już dużo razy się zdarzało, ze ktoś zamówił koszulkę na początku a potem ślad po nim zaginął i się nie odzywał w ogóle przez miesiące. Także prosiłbym o przemyślane zamowienia
Moje jest w 100% pewnewydra77 pisze: ↑czw mar 08, 2018 2:39 pm Lista uzupełniona.
dla mnie L.
Dobra, jeszcze pare sztuk do 50 i zamykamy liste
Poproszę S 
Jeśli jest jeszcze możliwość poproszę rozmiar M
Kto chce zobaczyć kawałek grafiki? 
Jeszcze pytasz ? 
każdy 
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Oczywistą oczywistością jest, że każdy! 
No to macie

- Załączniki
-
- 44E09184-4E14-4B7B-BB79-618237F38B76.jpeg (13.43 KiB) Przejrzano 3103 razy
Się kolega przekomarza.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
-
Deleted User 4783
haha! Wydra - mistrz budowania napięcia xD
To i ja poproszę 2 szt L i 1 szt 2XL
Ostatnio zmieniony śr mar 21, 2018 8:34 pm przez Pablo1916, łącznie zmieniany 1 raz.