beaviso pisze: ↑pn mar 19, 2018 8:50 am
W krzakach na płocie przy stadionie Gwardii w Wawie billboard wisi już 10. rok... No, zgaduję, ale z rok temu jeszcze wisiał, wyblaknięty niemal do cna, lecz dla wprawnego oka nadal czytelny
Kurde blaszka, muszę go namierzyć. Toż to normalnie jak eksponat muzealny
W Warszawie przy Sobieskiego, wzdłuż ogródków działkowych jest billboard, może jakąś fotę ogarnę na dniach.
Niech ktoś zrobi zdjęcie, no to przecież taki sentyment, że trzeba uwiecznić.
The_Alchemist pisze:
widziałem go w wakacje, aż się łezka kręci. To był mój pierwszy gig Maiden...
Tak samo. Pierwszy raz Maiden na żywo. Niesamowity sentyment mam do tego koncertu.
I mój też. Niewiarygodne przeżycie. Ogromne emocje. Ciekawe, bo miałem taki okres, że koło Gwardii jeździłem regularnie i jakoś nie zauważyłem billboardu.. a zawsze z sentymentem spoglądałem w stronę tego zrujnowanego stadionu i na 100% bym zauważył w końcu. Chyba, że jeździłem od innej strony.
Mam do Was forumowicze prośbę. Otóż mam duży kłopot z tym terminem koncertu i dlatego wciąż wstrzymuję się z zakupem biletu. Chciałbym mieć jakąś strategię bo bilety już się powoli wyprzedają. Otóż czy możecie mi polecić jakieś dobre sektory na trybunach (również tych tańszych na zasadzie rozsądne miejsce w stosunku do ceny) bo możliwe, że zaryzykuję i kupię te tańsze trybuny w ciemno albo droższe jeśli potwierdzę wolne. Nigdy nie byłem na trybunach i chciałem się raz przejść. Pytam więc bo kompletnie nie wiem jaki jest widok z tego typu miejsc.
Jak na moje: najlepsze miejsca na trybuny już są sprzedane. Jakaś ich liczba pojawi się na rynku wtórnym typu allegro (pamiętaj o zmianie danych za 30 zł).
Jeśli kupuję miejsca na trybuny, to kupuję na początku sprzedaży. Lub czekam na oferty z 2 ręki, dopuszczając że będę np na płycie
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Poniżej rzeczony billboard ze Stadionu Gwardii. W zasadzie to co z niego zostało, czyli połowa. Wyblakły do cna, słońce, deszcz i wiatr zrobiły swoje. Ale na górze widać połowę napisu "Somewhere Back in Time" tj. konkretnie Back in Time oraz u dołu Tour 08. A nieco poniżej da się rozpoznać dwie litery z nazwy zespołu tj. E i N. Może i troszkę D majaczy...
A tutaj billboard z Wawy, ul. Sobieskiego na tle działek
Ostatnio zmieniony pn mar 26, 2018 12:34 am przez marian_Fe, łącznie zmieniany 1 raz.
10 lat, a wygląda jak z czasów Kazimierza Wielkiego
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Jutro ogłosza polskie supporty na krakowskie koncerty Maiden:
27 vii - Scream Maker
28 vii - Nocny Kochanek
krusejder pisze: ↑ndz kwie 01, 2018 9:12 pm
27 vii - Scream Maker
28 vii - Nocny Kochanek
Nie postarałeś się. Na to nie da się nabrać.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
krusejder pisze: ↑ndz kwie 01, 2018 9:12 pm
27 vii - Scream Maker
Wyborna wiadomość. Oby z setem akustycznym, to będzie powtórka ze słynnego koncertu w Rzeszowie, tylko w innej skali. "Góóóóóównoooo" na 18k gardeł
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller