My mamy wolne (od dzieci), więc jak jechać taki kawał, to na cały weekend. Na jeden dzień się nie opłaca. W końcu mamy 100 km dalej niż Wy.
Trzeba przyznać, że set na tej trasie jest niezły. Pomijając Wakacyjnego i dwa wypełniacze że Zdrajców grają wszystko.
I niezłą szmatę sobie chłopaki zrobili. Tylko gdzie oni będą ją wieszać poza Progresją (może w jakichś centrach kultury się jeszcze zmieści).
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Tak przesłuchałem sobie to nagranie i w sumie szkoda, że tak niezły wokalista żeby zarobić sensowne siano musiał zejść z poziomu świetnych numerów Exlibris do takiej kwadratowej młócki.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: ↑wt sie 18, 2026 9:50 pm
Jebać czarnuchów
(Bez Obrazy) Ale nieźle My tylko Gdynia, bo w piątek łydka Grubasa jest w Łodzi, a niedziela nam nie pasuje...
Niestety muszę odpowiedzieć innym cytatem "no i w pizdu... i cały misterny plan też w pizdu", bo się rozchorowałem, więc Toruń na pewno odpada. Jak się do jutra wyleczę, to możemy pojedziemy do Gdyni.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
pz pisze: ↑czw lut 08, 2018 12:05 pm
Niestety muszę odpowiedzieć innym cytatem "no i w pizdu... i cały misterny plan też w pizdu", bo się rozchorowałem, więc Toruń na pewno odpada. Jak się do jutra wyleczę, to możemy pojedziemy do Gdyni.
pz pisze: ↑ndz lut 04, 2018 12:09 pm
Czyli ominął mnie najlepszy występ Cremastera
Okazuje się, że jednak Cię nie ominął Tak się zgadaliśmy w Gdyni o supportach i tym Cremasterze... i okazuje się, że Kazon zaśpiewał Ace Of Spades... ale z Mescalero. Tym kawałkiem kończyli występ a po nich był Cremaster. Tylko jak oni teraz nie mają Małgorzaty na wokalu to ciężko ich rozpoznać (zwłaszcza, jak się jest w sali obok i nie widzi) i dlatego pomyliłem ich z tym Cremaster...
Szkoda, że nie było Was w Gdyni ale wiem, że jednak choroba zwyciężyła Koncert bardzo dobry, publika wiadomo ubita, ale udało mi się zdobyć barierkę na samym środku Set spoko, no ale wiadomo, że bez niespodzianek
Jeśli chodzi o nowy kawałek... to ciężko mi coś o nim powiedzieć, bo na nim wokalu totalnie nie można było zrozumieć... Będzie jeszcze okazja się osłuchać...
Zespół Rocku - Nocny Kochanek
Płyta Rocku - Zdrajcy Metalu
Przebój Rocku - Dżentelmeni Metalu
Wokalista Rocku - Krzysiek Sokołowski
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Ale miłe, że chłopaki (jak prawdziwi dżentelmeni) zaznaczyli wkład całej ekipy.
A czego innego oczekiwać od internetowych czytelników Antyradia?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
gumbyy pisze: ↑pt mar 23, 2018 4:53 pm
To jakiś żart?
Schizoid pisze:
A czego innego oczekiwać od internetowych czytelników Antyradia?
A kogo byście proponowali? Sławomira?
Pomijam fakt, że same nominacje były od czapy, np. zagraniczna płyta rocku Iron Maiden - „The Book of Souls: Live Chapter”
krusejder pisze: ↑pt mar 23, 2018 11:42 am
To jakiś żart?
Czy oceniasz Krzyśka nisko jako wokalistę?
krusejder pisze: ↑pt mar 23, 2018 11:42 am
To jakiś żart?
Czy oceniasz Krzyśka nisko jako wokalistę?
Na pewno sporo niżej niż innych wokalistów, którzy w 2017 nagrali płyty. Taki Mateusz Drzewicz z Hellhaim na płycie "Slaves Of Apocalypse" zjada go wokalnie bez wysiłku. Tak samo Maxx z Chainsaw ze swoimi wokalami na "The Last Crusade". To tak na szybko co mi przyszło do głowy.
Ja rozumiem, że rankingi, czy też nagrody są bardzo "płynne", no ale "szanujmy się" i nie róbmy wiochy Bo z tego antyzestawienia wynika, że w polskim metalu w 2017 roku to tylko NK... A tak przecież nie jest. No ale jaki serwis, takie i podsumowanie
Ostatnio zmieniony sob mar 24, 2018 2:51 am przez gumbyy, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale przecież to była jakaś ankieta czytelników, czyli kto ma najwięcej, najlepiej zorganizowanych fanów. To chyba jasne, że wynik mógłbyć jeden. Nawet nie wiem jakie były inne "nominacje", żeby porównać.
Co nie zmienia faktu, że Krzysiek jest świetnym wokalistą.
Nie słucham radia, czasem robię wyjątek dla podcastów z audycjami Kazimierza Kowalskiego w "jedynce". Czy w Antyradiu grywaliby takie rzeczy jak Hellhaim? Bo ta płyta i wokale z pewnością zasługują na wyróżnienie.
Widzę, że zgadzamy się, że Krzysiek dużo potrafi. O wiele więcej, niż wymaga od niego projekt NK. Niemniej, chyba należy uwzględnić i docenić, że zaśpiewał na swoim dobrym poziomie kilkadziesiąt koncertów, w tym większość to wyprzedane.