Nieładnie :p
Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Koncertowe przewidywania 2018
Serio? Nie ukrywam, nie widziałem nigdy Bon Jovi na żywo, ale dosłownie miesiąc temu przeglądałem niektóre jego nowsze występy na żywo i mocy w nich było tyle co w śpiewie pracownika korporacji który poszedł wieczorem na karaoke.
To fakt, że nagrania z ostatnich koncertów Bon Jovi pokazują raczej słabą formę wokalną. Niestety.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Kilka lat temu jeszcze robili całkiem niezłe show. Teraz ta ostatnia płyta chyba dość cienka, bo tak trochę im kariera przycichła.
-
Deleted User 4876
Odejście Sambory pociągnęło ten band w dół... wielkie ego Jona uznało, że sam jest w stanie to pociagnąć....no to ciągnie ale już nie na tym poziomie co wcześniej.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Sambora zagra z nimi na ceremonii Rock 'N Roll Hall of Fame więc reunion jest całkiem możliwy. 
-
Deleted User 4876
Heh...póki co to Samborze dalej Oriathi w głowie, aczkolwiek najgorsze w relacjach J&R chyba już za nimi... trasy w Europie raczej i tak na 100% w tym roku nie będzie, więc nie muszą się spieszyć z tym reunionem
Bardziej właśnie typuję na jesieni solowe koncerty Ryśka w Europie... i polecam.. byłem na dwóch takich klubówkach i jak ktoś lubi rocka na top levelu to na bank się odnajdzie
Ten temat wyjątkowo prowokuje do różnych takich offtopów..sorx.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Może będzie chciał odpocząć od koncertowania, stał się zupełnie siwiuteńki (i akurat BARDZO mi się podoba, że nie poszedł za manierą rockmanów, co farbują swoje szpakowatości np. na czarno i wyglądają jak kosmici, przykład: Gene Simmons), niedawno kupił nowy dom na Florydzie...
W JBJ jest sporo dobrych cech, w RS (naszym rodaku z pochodzenia) - też. Niestety są ludźmi i mają wady. Jeden zbyt uwierzył w siebie, drugi w gorzołkę :/
Koncertowo to był znakomity band, dokąd byli razem. Trasa 2013 też była fajna, ale na ostatniej chyba dopiero ostatnie koncerty w New Jersey nie były pańszczyzną. Oby się ogarnęli i znów dogadali. Bo inaczej wątpię, bym chciał oglądać Jona solo ponownie.
A występy Ryśka to ruletka. Słuchałem bootlegów, gdy był na scenie konkretnie zrobiony. Nie dało się tego słuchać, przynajmniej na trzeźwo
Koncertowo to był znakomity band, dokąd byli razem. Trasa 2013 też była fajna, ale na ostatniej chyba dopiero ostatnie koncerty w New Jersey nie były pańszczyzną. Oby się ogarnęli i znów dogadali. Bo inaczej wątpię, bym chciał oglądać Jona solo ponownie.
A występy Ryśka to ruletka. Słuchałem bootlegów, gdy był na scenie konkretnie zrobiony. Nie dało się tego słuchać, przynajmniej na trzeźwo
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Jest już nawet Ticketalarm na Eventimie:-)
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ale ze co to bedzie?
Wisi A Perfect Circle, Slayer I Rammstein, mam nadzieję, że to jednak zapowiedź tych ostatnich wbije mnie w fotel 
A tak na poważnie, jutro Metal Mind ma coś ogłosić więc pewnie wyżej wspomniane A Perfect Circle, czyżby Metal Hammer festival?
A tak na poważnie, jutro Metal Mind ma coś ogłosić więc pewnie wyżej wspomniane A Perfect Circle, czyżby Metal Hammer festival?
Jesli APC to zajebiste ogłoszenie i wg mnie byłby to najważniejszy koncert w PL w 2018 zaraz po Stonesach. Tylko pytanie jaki termin i jakie miasto... W czerwcu mają bardzo ciasno, a ich trasa kończy się 1 lipca.
Jedyna chyba większa dziura to 18-19 czerwca, przy czym bardziej prawdopodobny jest ten 18, bo 17 grają w Berlinie, a 20 juz w Szwajcarii. Z Reichu do Wawy blisko w miarę. I wtedy mieliby caly 19 czerwca, żeby dotrzeć do Zurychu na koncert 20 czerwca.
No chyba, ze jakiś jesienny leg trasy europejskiej jest planowany.
Jedyna chyba większa dziura to 18-19 czerwca, przy czym bardziej prawdopodobny jest ten 18, bo 17 grają w Berlinie, a 20 juz w Szwajcarii. Z Reichu do Wawy blisko w miarę. I wtedy mieliby caly 19 czerwca, żeby dotrzeć do Zurychu na koncert 20 czerwca.
https://www.last.fm/user/kamooo
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Mamy już temat o gigu, który, jeśli prawdziwy, odpowiada na twoje pytaniakam pisze: ↑pn kwie 23, 2018 8:01 pm Jesli APC to zajebiste ogłoszenie i wg mnie byłby to najważniejszy koncert w PL w 2018 zaraz po Stonesach. Tylko pytanie jaki termin i jakie miasto... W czerwcu mają bardzo ciasno, a ich trasa kończy się 1 lipca.