Legacy Of The Beast World Tour 2018 - Setlista spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy Of The Beast World Tour 2018 - Setlista spekulacje
Prawdopodobnie ktos z fanclubu badz tak jak wspomnial mikdyb. A wspomniana setlista to tylko strzal i w dodatku chybiony z uwagi na brak kawalkow, ktore IM sugeruje az do bolu, ze beda. Nie przykladalbym do tego zadnej wagi. Watpie, by ktos z Ironow sobie glowe zawracal twitterem zespolu.
Transylvania, Sea, Alexander i Orzelki?
Dla mnie wystarczyloby w zupelnosci
Dla mnie wystarczyloby w zupelnosci
Ta kolejność utworów mówi sama za siebie: fejk.
Ten profil prowadzi na pewno ktoś przeznaczony specjalnie do social media. Bruce jest ortodoksem technologicznym i pewnie nawet nigdy tego ich Twittera nie widział, a reszta zespołu raczej też się nim zbytnio nie przejmuje.
Ten profil prowadzi na pewno ktoś przeznaczony specjalnie do social media. Bruce jest ortodoksem technologicznym i pewnie nawet nigdy tego ich Twittera nie widział, a reszta zespołu raczej też się nim zbytnio nie przejmuje.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Bardzo ciekawe , po Iron Maiden pocisna jeszcze Number i dopiero bisy to juz pierwsza petarda pewnie Edek tez zostanie w tle .
Tak będzie!!
www.MetalSide.pl
A ja słyszałem, że myślą o Empire of Clouds w całości! Sprawdzone źródło!

-
True_Estus
- -#Charlotte

Brzmi fejkowo bo z tametej listy koncertowa kolejność. Transylvania jako otwieracz a w secie Orły i Asy. Openerem powinien być przy takim ułożeniu jeden z tych trudnych wokalnie utworów. Transylvania odpowiednia jako odpoczynek dla Bruce'a. W 2014 jak grali Aces High to brzmiało jakby zespół trollował Bruce'a na zasadzie jak już się wymęczysz to na bisy asy. I brzmiało słabo bo już nie wyciągał trudniejszych części Aces.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Fejk jak chvj.
Byle do Talina
Byle do Talina
No wiadoma sprawa... po IM są bisy, a nie jeszcze jeden numer
www.MetalSide.pl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

I nie ma Wratchild.
Kurde już nie mogę się doczekać tej trasy.
Kurde już nie mogę się doczekać tej trasy.
Spokojnie... dowalą kotletami i będziesz rozczarowany
www.MetalSide.pl
Transylvania mogłaby lecieć z taśmy w całości tak jak w 2008:True_Estus pisze: ↑pt maja 04, 2018 10:11 am Brzmi fejkowo bo z tametej listy koncertowa kolejność. Transylvania jako otwieracz a w secie Orły i Asy. Openerem powinien być przy takim ułożeniu jeden z tych trudnych wokalnie utworów. Transylvania odpowiednia jako odpoczynek dla Bruce'a. W 2014 jak grali Aces High to brzmiało jakby zespół trollował Bruce'a na zasadzie jak już się wymęczysz to na bisy asy. I brzmiało słabo bo już nie wyciągał trudniejszych części Aces.
https://www.youtube.com/watch?v=LO0-Ynn0NgI
Ale ta setlista to i tak fake
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nawet ja się z kotletow nawet uciesze, Maiden to Maidengumbyy pisze: ↑pt maja 04, 2018 11:34 amSpokojnie... dowalą kotletami i będziesz rozczarowanyJa w sumie ciesze się, że zobaczę ich 2, no może 3 razy - to bylby rekord
- ale oczekiwań co do seta nie mam. Co będzie to będzie a i tak będę się dobrze bawił. Fajnie jakby zagrali ze 3-4 nieoczekiwane numery, no ale...
![]()
Ale mam ciśnienie przed tym Tallinnem! Za trzy tygodnie właśnie tam będę, o ile podróż przebiegnie zgodnie z planem. Nie mam najmniejszego pojęcia nawet jaki może być opener… co wy piszecie o tym Aleksandrze, przecież to nierealne. Gdyby faktycznie to zagrali, to byłaby zbiorowa histeria taka jak wykonaniu dwudziestolatek w latach sześćdziesiątych na koncercie Beatlesów ...
M.
M.
Ale będzie ubaw, jeśli jednak to zagrają... Zawsze można pomarzyć, poczekajmy do pierwszego koncertu - wówczas wszystko się okaże.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

I +1 do licznika wbite
Ubaw to będzie, jak zagrają The Angel And The Gambler w wersji extended
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
I będzie burza w mediach społecznościowych
A pierwszy koncert jeszcze nic nie wyjaśni. Wrathchild zazwyczaj wchodzi później do setu
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Kolejny "przeciek"
Where eagles dare
Flight of Icarus
Coming Home
Rainmaker
2 minutes to midnight
Clansman
Prowler
Alexander the great as EPIC