Zbiru pisze: ↑śr maja 02, 2018 10:59 pm
Fakt, że jestem na forum od niedawna i wcześniej nie zamawiałem koszulek, czego bardzo żałuję...
Przeglądnąłem "koszulkowe" tematy z poprzednich tras i widzę, że daty koncertów są na plecach, tak że dla mnie sprawa jest już oczywista i zamknięta Czekam zatem na podanie ceny i numeru konta, a jeszcze bardziej na koszulki i koncerty
Pozdrawiam!
Nie ma sprawy. Tak daty będą na plecach.
Jak tylko będę miał wycenę z drukarni wyślę wiadomości do każdego
A kiedy już zrealizujesz zamówienia, wrzucisz projekt/fotkę koszulki na forum, warto takie coś utrwalić, na głównej SANKTUARIUM powinna być nawet taka galeria koszulek z poprzednich lat.
RALF pisze: ↑czw maja 03, 2018 8:27 am
A kiedy już zrealizujesz zamówienia, wrzucisz projekt/fotkę koszulki na forum, warto takie coś utrwalić, na głównej SANKTUARIUM powinna być nawet taka galeria koszulek z poprzednich lat.
nurni pisze: ↑pt maja 04, 2018 7:40 am
Wydra - pytanie o rozmiarówkę dla juniora o wzroście ok 150cm - zostaje S-ka, czy można coś dobrać z rozmiarów młodzieżowych?
Wydra - pytanie o rozmiarówkę dla juniora o wzroście ok 150cm - zostaje S-ka, czy można coś dobrać z rozmiarów młodzieżowych?
Najmniejsza na jakich drukuje sitodrukiem to S
W takim razie rzutem na taśmę zamawiam 1xL i 1xS
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.
Najmniejsza na jakich drukuje sitodrukiem to S
W takim razie rzutem na taśmę zamawiam 1xL i 1xS
Dodane. Po weekendzie powinienem mieć wycenę koszulek i będę wysyłał wiadomości z danymi do przelewu
jesper pisze: ↑pt maja 11, 2018 11:55 am
Wydra i jak wygląda sytuacja z płatnościami? Ostatnio sporadycznie tutaj zaglądam a nie chcę przegapić tego istotnego szczegółu.
Ciagle czekam na wycenę z drukarni.
Jak będę znał cenę to każdy dostanie wiadomość z numerem konta. Jak wolisz to mogę wysłać maila tylko mi go podaj